Silinen Üye 14714
Kapalı Hesap
cok agir geliyorama kursak guzel olur valla
Agirdan kastim; benim CFW yetersiz kaliyor demek istedim
cok agir geliyorama kursak guzel olur valla
Agirdan kastim; benim CFW yetersiz kaliyor demek istedim. Olmazsa bir dahaki CFW ye Maximod ekleriz
![]()
abi desene bi süper cfw daha geliyor o zamanmaximod mu ekleyeceksin ?abi desene bi süper cfw daha geliyor o zaman
ciddi misin abi eğer bunu yaparsan devrim gibi bişey olur.gerçekten çok farklı teknikler buluyosun üstelik de qt tabanlı olacak diyorsun.eğer olursa gerçekten muhteşem olur.şimdiden 4 gözle bekliyorum
Qt tabanli olmasi icin nasipse "Mesut Aktaş" arkadasimiz yardimci olacak.![]()
hepiniz sagolun varolun.cidden sizin sayenizde symbian ayakta.emekleriniz cok degerli harbiden.
zamanla olur inş abi.potansiyel var sende.peki bu yapacağınız qt tabanlı programın çıkış tarihi falan belli mi![]()
inşallah güzel bir proje çıkar ortaya
Belli degil kardesim. Bakalim, Mesut arkadasimizin musait olusuna bagli. Belki Akin ustamizda yardimci olur.

kanki tamamda çok hata yapıyon senyaa olmaz kii bu pürüzsüz cfwlerin parayla satılması lazım nokıa söylen orjinali böle olsun telefonlarda![]()
inşallah güzel bir proje çıkar ortaya![]()

platform derken abi ?
Forumumuzda bir konu acip bu yonde calisma yaapabilirsin
- - - Eklendi - - -
Bakalim, nasip. Belki o zamana kadar bende Platform degistiririm. Fakat Bu kucuk guncellemelerin ard arda gelmesi Nokia tarafindan FP3 yada Final surumu verilecekmis hissi uyandiriyor. FP2 gelmeden once de benzer bir hisse kapilip paylasmistim ve FP2 kisa bir sure sonra gelmisti. Umarim yine ayni olur.
Zira cikan her guncellemeyi CFW ye atmak bunaltti beni![]()

platform derken abi ?
bence senin hüsnü zannın ile fp3 gelecektir fp2 nin geldiği gibi![]()

abi yapma etme gecme windosw asymbian sensiz ne yapar.forumun tadi kalmaz
![]()

Coskuyu vermissin yine.
Merak etme kardesim, Symbiansever gonuldaslar CFW'siz birakmazlar. Hem daha vakit var
Telefonum patlayana kadar devam etmeyi istiyorum.
bu arada dedigin gibi windows daha oturmadi,magazasinda daha uygulamada az.yazdan sonra canlanmaya baslar windows phone.abi bunlar dogru ama senin cfwler on numara harbidenbu arada dedigin gibi windows daha oturmadi,magazasinda daha uygulamada az.yazdan sonra canlanmaya baslar windows phone.

Windowstaki uygulama azligi onemli degil. Zamanla artacaktir cunku microsoft olabildigince destek veriyordur diye dusunuyorum. Android deki gibi uygulama coplugu olmasin yeter. Binlerce uygulama arasinda elle tutulan uygulama sayisini oranladiginda ortaya hos bir sonuc cikmiyor.
Ayrica WP'nin donanimla olan uyumu ve stabilitesi daha da arttirilacaktir(oyle olacagini umuyorum). Su an bile oldukca hizli ve stabil. Bakalim gozlemlemeye devam![]()

abi androidi cok methettiler copluk falan diyorlar dedign gibi ama symbiandan ustunlugu ortada ama windows kalitesini bilmiyorum.olmazsa beraber s3 mini aliriz![]()