Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
pardon ya yanlış okumuşum açılıyo mu diye okumusum aciliyo önceki hazanlarda açılmıyodu bir de avkon mod uygulayınca klavye çalışmıyo diye ookumuşum acaba çalışmaz ise ne yapmam lazim

Avkon'a gore degisir. Sorunsuz bir avkon bulmalisin. Kullandigim dil temizleme aracindan kaynaklanan bir sorundu.(klavyenin calismamasi)

torQaresma

Üye

Avkon'a gore degisir. Sorunsuz bir avkon bulmalisin. Kullandigim dil temizleme aracindan kaynaklanan bir sorundu.(klavyenin calismamasi)
anladım kardeşim peki senden istediklerimizi paylaşabilme imkanın var mı:D:D:D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anladım kardeşim peki senden istediklerimizi paylaşabilme imkanın var mı:D:D:D

Elbette paylasirim, zaten buradaki amacimiz paylasmak ;)

Biraz daginik oldugum icin bulmam vakit alacak fakat arama ikonuna xplorer fonksiyonu ekleyen modu bulup eklerim mesaja ;)

torQaresma

Üye
tamam çok sağol :D:D:D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rofs2/Rofs3 Private klasoru icine atacaksin (Rofs2 ye atarsan degistirilsin mi diye sorar "evet" dersin)

Sadece Xplorer icin duzenlendi. Baska bir uygulama eklemek istersen soyle yapacaksin;

bir hex editor ile \private\200159c0\install\root_2001f482\xuikon\XX\root.o00XX dosyasini acacaksin (xx olan yer dil kodu, Turkce olan "root.o0014")

"0x2002AE6C" stringi bul ve kullanmak istedigin uygulamanin UID'sini gir ve kaydet.

Dosyayi mesaja ekledim, ingilizce vr Turkce dilleri mevcut. Kolay gelsin ;)

Ekli dosyalar

torQaresma

Üye
Rofs2/Rofs3 Private klasoru icine atacaksin (Rofs2 ye atarsan degistirilsin mi diye sorar "evet" dersin)

Sadece Xplorer icin duzenlendi. Baska bir uygulama eklemek istersen soyle yapacaksin;

bir hex editor ile \private\200159c0\install\root_2001f482\xuikon\XX\root.o00XX dosyasini acacaksin (xx olan yer dil kodu, Turkce olan "root.o0014")

"0x2002AE6C" stringi bul ve kullanmak istedigin uygulamanin UID'sini gir ve kaydet.

Dosyayi mesaja ekledim, ingilizce vr Turkce dilleri mevcut. Kolay gelsin ;)
anlatım için sağol çok teşekkür ederim diğerlerini de bulduğunda eklersen sevinirim :D:D:D

pascha60

Üye
burdaki anlatılan flashla olmuyor yardımcı olabilirmisiniz acaba...

f299

f299

Üye
Flashliyamadim deli oldum yaa yüklerken kesiliyor

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Flashliyamadim deli oldum yaa yüklerken kesiliyor

Tum adimlari kontrol ederek uygularsan sorun yasamayacagini dusunuyorum. Daha onceden phoenix ile flash deneyimin varsa problemini cozecegine eminim.

- - - Eklendi - - -

pardon ya yanlış okumuşum açılıyo mu diye okumusum aciliyo önceki hazanlarda açılmıyodu bir de avkon mod uygulayınca klavye çalışmıyo diye ookumuşum acaba çalışmaz ise ne yapmam lazim

Xplorer modu tamam, diger istedigin modlar;

-Klavye modu
-???

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye

Effect dosyasindan bahsediyorsan evet var. Ve mesaja ekledim ;)

- - - Eklendi - - -

Haci Eyvda Effect Demedim Zoom Yapmak İçin Dosyaları Diyorum Varmi Onlar Elinde Flash İle Atip Yüklüycem Cihaza?

torQaresma

Üye

Tum adimlari kontrol ederek uygularsan sorun yasamayacagini dusunuyorum. Daha onceden phoenix ile flash deneyimin varsa problemini cozecegine eminim.

- - - Eklendi - - -

-Klavye modu
-???

notlar ve bildirimlr widgetleri vardi kardesim:D:D biraz cok oluyorum kusura bakma iste merak ve hevesten

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
notlar ve bildirimlr widgetleri vardi kardesim:D:D biraz cok oluyorum kusura bakma iste merak ve hevesten

Degisik tiplerde bildirimler widget icin http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/belle-refresh-fp1-fp2-icin-widgetler-82_adet-toggle-pil-ve-saat-cesitleri-eklendi-02-12-2012-a-691930.html

Note'lar icin linkteki paketi indirirsen yenilenmis tum widgetlar ve note widget'i bulabilirsin. http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/kang-shao-toggles-by-me-803879.html

torQaresma

Üye

çok teşekkür ederim :D:D:D:D

- - - Eklendi - - -

bir de klavye vardı ya o cok onemli kardesim

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

bir de klavye vardı ya o cok onemli kardesim

Bu modlari kullandigin temaya gore flashsiz da kullanabilirsin. c:\sys\bin\ icine at ve 603'unu yeniden baslat tamamdir :oke:

Ekli dosyalar

f299

f299

Üye
denedim ustaa güzel olmuşş mesaj sohbet kısmı açık mavii şarj göstergesi açık mavi :d ee daha ne desem gereksiz uygulmalar yok... Klasörler ve simgelere yeniden isim verebiliyorummm :d dediğim gibi devamını bekliorummm :d ama işte askere gidicemmm gitmeseydim lumia 920 alcaktımm :d

ben o kadar uğraşiyorum eraeser data da takili kaliyor ?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

-Klavye modu
-???

BAKIN ŞÖYLE İZA EDİYİM HAZAN 4.1.1 VERSİYONUNDA HİÇ SORUN YAŞAMADAN FLASHLADIM AMA 4.3.1 DE ŞU HATAYI ALIYORUM
USER DATA AREA ERASİNG FAİLED HATA VERİYO YARIDA KESİYOR TELEFONUM NOKİA 603

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sirasiyla,

Telefon hafizasi E
Hard Format yada Phoenix ile ("Test mode" / "Locale mode" a aldiktan sonra) Telefon hafizasi C'yi formatla
Flashla

ya da

Telefon hafizasi E'yi formatla

Telefonu kapat, pilini cikar, hafiza kartini cikar

Phoenix ile dead flash at.

Ben her turlu flashliyorum hic bir sorun yasamiyorum. Zaten bahsettigin gibi bir sorun olsa(v4.3.1 ile ilgili) su ana kadar basta ben yasardim bu sorunu ve baska yasayanlarda olurdu.

Fakat durmak yok flash'a devam. Elbet 603'un naz yapiyordur duzelir ;)

Üst Alt