Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
maximod mu ekleyeceksin ?:)abi desene bi süper cfw daha geliyor o zaman

Aslinda maximod icine bir kac ozellik daha ekleyebilsek benim kullandigim MiniCMD sisteme gerek kalmayacak. Bakalim bunula ilgili konu actim Maxi Control (Maxi CTRL) diye. Orada QT ile falan arayuz ve fonksiyonellik ekleyebilirsek herkesin CFW sine ekleyebilecegi harika bir mod paketi olacak.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
ciddi misin abi eğer bunu yaparsan devrim gibi bişey olur.gerçekten çok farklı teknikler buluyosun üstelik de qt tabanlı olacak diyorsun.eğer olursa gerçekten muhteşem olur.şimdiden 4 gözle bekliyorum

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ciddi misin abi eğer bunu yaparsan devrim gibi bişey olur.gerçekten çok farklı teknikler buluyosun üstelik de qt tabanlı olacak diyorsun.eğer olursa gerçekten muhteşem olur.şimdiden 4 gözle bekliyorum

Qt tabanli olmasi icin nasipse "Mesut Aktaş" arkadasimiz yardimci olacak. ;)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hepiniz sagolun varolun.cidden sizin sayenizde symbian ayakta.emekleriniz cok degerli harbiden.

Est. kardesim, ben kendi adima soyliyim; benim yaptigim bir sey yok, asil isi yapan modlarla ugrasan onlari Symbian topluluguna kazandiran ustalardir. Keske bilgim olsaydi C++, QT, Phyton vs. Daha guzel isler cikartabilirdim ozaman.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
zamanla olur inş abi.potansiyel var sende.peki bu yapacağınız qt tabanlı programın çıkış tarihi falan belli mi :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
zamanla olur inş abi.potansiyel var sende.peki bu yapacağınız qt tabanlı programın çıkış tarihi falan belli mi :)

Belli degil kardesim. Bakalim, Mesut arkadasimizin musait olusuna bagli. Belki Akin ustamizda yardimci olur.

ibyz07823

ibyz07823

Üye
kanki tamamda çok hata yapıyon senyaa olmaz kii bu pürüzsüz cfwlerin parayla satılması lazım nokıa söylen orjinali böle olsun telefonlarda :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kanki tamamda çok hata yapıyon senyaa olmaz kii bu pürüzsüz cfwlerin parayla satılması lazım nokıa söylen orjinali böle olsun telefonlarda :)

Forumumuzda bir konu acip bu yonde calisma yaapabilirsin ;)

- - - Eklendi - - -

inşallah güzel bir proje çıkar ortaya :)

Bakalim, nasip. Belki o zamana kadar bende Platform degistiririm. Fakat Bu kucuk guncellemelerin ard arda gelmesi Nokia tarafindan FP3 yada Final surumu verilecekmis hissi uyandiriyor. FP2 gelmeden once de benzer bir hisse kapilip paylasmistim ve FP2 kisa bir sure sonra gelmisti. Umarim yine ayni olur.

Zira cikan her guncellemeyi CFW ye atmak bunaltti beni :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Forumumuzda bir konu acip bu yonde calisma yaapabilirsin ;)

- - - Eklendi - - -

Bakalim, nasip. Belki o zamana kadar bende Platform degistiririm. Fakat Bu kucuk guncellemelerin ard arda gelmesi Nokia tarafindan FP3 yada Final surumu verilecekmis hissi uyandiriyor. FP2 gelmeden once de benzer bir hisse kapilip paylasmistim ve FP2 kisa bir sure sonra gelmisti. Umarim yine ayni olur.

Zira cikan her guncellemeyi CFW ye atmak bunaltti beni :)
platform derken abi ?
bence senin hüsnü zannın ile fp3 gelecektir fp2 nin geldiği gibi :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
platform derken abi ?
bence senin hüsnü zannın ile fp3 gelecektir fp2 nin geldiği gibi :)

Bakalim, beraber gorecegiz husnu zannimi :D

WP8'e gececegim nasipse. Fakat henuz degil. Isletim sisteminin biraz daha oturmasini bekliyorum, ayrica 64bit mobil islemcilerin 2014 gibi gelmesi soz konusu. 64bit islemciler gelmese bile Snapdragon 600/800 ile gelecek olan Nokia'lari bekliyorum. Duruma gore degerlendirecegim. Fakat Symbian tarafinda bir takim mucizeler gerceklesirse durum degisir tabi ki :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi yapma etme gecme windosw a :)symbian sensiz ne yapar.forumun tadi kalmaz :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi yapma etme gecme windosw a :)symbian sensiz ne yapar.forumun tadi kalmaz :)

Coskuyu vermissin yine. ;)

Merak etme kardesim, Symbiansever gonuldaslar CFW'siz birakmazlar. Hem daha vakit var :)

Telefonum patlayana kadar devam etmeyi istiyorum.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Coskuyu vermissin yine. ;)

Merak etme kardesim, Symbiansever gonuldaslar CFW'siz birakmazlar. Hem daha vakit var :)

Telefonum patlayana kadar devam etmeyi istiyorum.

abi bunlar dogru ama senin cfwler on numara harbiden:)bu arada dedigin gibi windows daha oturmadi,magazasinda daha uygulamada az.yazdan sonra canlanmaya baslar windows phone.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi bunlar dogru ama senin cfwler on numara harbiden:)bu arada dedigin gibi windows daha oturmadi,magazasinda daha uygulamada az.yazdan sonra canlanmaya baslar windows phone.

Windowstaki uygulama azligi onemli degil. Zamanla artacaktir cunku microsoft olabildigince destek veriyordur diye dusunuyorum. Android deki gibi uygulama coplugu olmasin yeter. Binlerce uygulama arasinda elle tutulan uygulama sayisini oranladiginda ortaya hos bir sonuc cikmiyor.

Ayrica WP'nin donanimla olan uyumu ve stabilitesi daha da arttirilacaktir(oyle olacagini umuyorum). Su an bile oldukca hizli ve stabil. Bakalim gozlemlemeye devam :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Windowstaki uygulama azligi onemli degil. Zamanla artacaktir cunku microsoft olabildigince destek veriyordur diye dusunuyorum. Android deki gibi uygulama coplugu olmasin yeter. Binlerce uygulama arasinda elle tutulan uygulama sayisini oranladiginda ortaya hos bir sonuc cikmiyor.

Ayrica WP'nin donanimla olan uyumu ve stabilitesi daha da arttirilacaktir(oyle olacagini umuyorum). Su an bile oldukca hizli ve stabil. Bakalim gozlemlemeye devam :)

abi androidi cok methettiler copluk falan diyorlar dedign gibi ama symbiandan ustunlugu ortada ama windows kalitesini bilmiyorum.olmazsa beraber s3 mini aliriz :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi androidi cok methettiler copluk falan diyorlar dedign gibi ama symbiandan ustunlugu ortada ama windows kalitesini bilmiyorum.olmazsa beraber s3 mini aliriz :)

Ubuntu'lu cihazlari da bekliyorum. Bakalim android gibi Dalvik sacmaligi falan olacak mi?

Ayrica Android'in ustunlugu Google sayesinde. Nokia'nin yanlis politikalari ile Symbian bugun bu olumsuz noktaya geldi. Ben androidli cihaz konusunda iyimser degilim. Ayrica androidin donanim konusundaki ac gozlulugune de olumsuz bakiyorum.

Eger bu tutumumdan vazgecersem ve androidli cihaz alacak olursam Galaxy S4 developer edition alirim ;)

Üst Alt