Nokia 5800XM v60 yükleme sorunu alanlar baksın (ÇÖZÜM)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fyaglikara

fyaglikara

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800XM v60 yükleme sorunu alanlar baksın (ÇÖZÜM)
Arkadaslar kısa ve öz tutucam.

Eger yükleme yaparken tel fw dosyasını indiyo anca güncelleme yapılmadı deyip telefonunuza uygun degildir saglayıcınızla görüşün fln diyosa yapmanız gerekn çok basit ..

pc nizde Ovi suit kurulu degilse nokianın orjianl sitesinden indirip kurun.

Teli USB bile pc ye baglayıp yazılım güncellemesi yapın. yeni yazılımı yani v60 ı bulamayacaktır ancak siz v52 yi yeniden yükle diyerek yazılım yüklemesini tamamlayın işlem bitince kabloyu çıkarıp normal olarak telden güncelleme yaptıgımız gibi v60 ı yükleyebilirsiniz . bende olmuyodu böyle yaparak çözdüm =) kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark

mustafa

mustafa

Üye
Böyle bir konu açılmıştı ama bu sadece 007 kullananlar için geçerli olan bir bilgi zannedersem. 101 yüklü olanlar şu an için yükleyemiyorlar :S

LomeX

Üye
beyler ben dediğiniz gibi yaptm ovi suite'den yeniden yükledin 52.007 yi sonra telefonum ingilizce oldu ve v60 yazılımı gözükmüyoo hard format attım 2 kere yeniden yükledm yazılımı fabrika ayarlarına geri döndüm yapamadım yardım lütfen :S

pcwolf

pcwolf

Üye
Benim telefon yeniden yükleme yapıldıktan sonra eskisi gibi kalıyor. Bi anlam veremiyom buna çıldıracam...

pcwolf

pcwolf

Üye
Onu da denedim olmadı.

ışık_22

ışık_22

Üye
navifirm veya cfw bekilcez gibi 101 kullanıyorumm bende

melohit

Üye
bende ki yazılım sürümü v 51.0. 006 yeni v60 çıkmış fakat güncelliyemiyorum yardımcı olurmusunuz :(

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
türkün elinden hiçbişey kurtulamıyor :D benimkide v 52.0.007 sonra yüklerim v 60 :)

ışık_22

ışık_22

Üye
hangi navifirm kullanacağız bilen arkadaşalr bi zahmet upload etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt