Nokia 5800da siteler üzerindeki videoları izleme(DİZİPORT gibi) problemi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirr95

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800da siteler üzerindeki videoları izleme(DİZİPORT gibi) problemi !
Arkadaşlar uzun bir süredir nokia 5800 kullanıyorum. her yerde bu telefon için flash player aradım ama bulamadım. bana bu konu için pek çok başlık açıldı diyeceksiniz belki ama skyfire programından bahsetmişsiniz oda maalesef türkiyede yasaklanmış durumda yada Vtab die bir programdan bahsetmişsiniz. Benim isteğim Diziport gibi sitelerdeki videoları izlemek. Bunun içinde Adobe Flash Player gerekiyor. Lütfen bana yardımcı olun !!!!!

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer. :D Bekliyoruz kardeşim çıkınca sitede açıklanır elbet şuan öyle birşey mümkün değil

emirr95

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah bir an önce çıksında rahat edelim artık :D

brioche

Üye
Bu formda ve nette baya bi araştırmadan sonra 5800 almaya karar verdim yeğenim 1 hafta önce c7 aldı diziportu açtı hd kalite film keyfi yaptı içim gitti o an soğudum umarım 5800 için güncelleme en kısa zamanda çıkar ve aradaki program farkı kapanır bi nebze 5800 mağdurları rahatlamış olur(z).

emirr95

Üye
    Konu Sahibi
inşallah yoksa telefonumu değiştiricem C7 alıcamm :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bence artık bırakın şu 5800 ı.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Bolt var ayrıca kendi tarayıcısında flash var fakat mp4 gibi videoları desteklemiyor youtube dailmytondan izleyebilirsin:oke:

emirr95

Üye
    Konu Sahibi
Bolt u yükledim açarken güncelleme var dedi güncelledim ama açılmıoo açılıo işareti çıkıo (kırmızı nokta) ama açılmıo :/

cermenoyan66

Üye
arkadaslar 5800 aldim yube de video izliyom ama face izleyemiyom bununla ilgili bilgisi olan varmi veya bi program bilen varmi

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Touch facebook vardı he o indiriodu forumdaki tarayıcılardan kesin bulursun:oke:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
boyabatlım

boyabatlım

Üye
usta ucuz etin yahnisi bu kadar olur.(diğer nokia akıllı telefonlara kıyasla ucuz)
Şimdi fiyatlarına baktım da. C7 dediğiniz telefon 5800 ı fiyat açısından nerdeyse ikiye katlıyor.e olsun o kadar fark.bence 5800 a flash player güncellemesi yapmazlar zira 5800 dan daha pahalı olan birçok telefondan bi farkı kalmaz. Nokia o kadar saf mı yaaaa?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Eee karar senin dışa görünüş verio alemde atlıo :ehe

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...