Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C6-01 Film-Video İzleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omergdk666
Üye
Konu Sahibi
Nokia C6-01 Film-Video İzleme
1. Nokia C6-01'den en kolay şekilde film izlemenin yolu nedir? 2. Telefondan internetteki çoğu videoyu izleyemiyorum. Sitelerde ''Bu videoyu izlemek için Flash Player gerekli'' diyor. Flash player indirdiğim halde video açılmıyor.
asigsasi
Üye
indirip izlersen sıkıntı olmaz mp4 360p veya 3gp hq olarak indir derim
omergdk666
Üye
Konu Sahibi
filmi pcye indirdikten sonra nasıl telefon formatına dönüştürcem? video converterla denedim çok yavaş çeviriyor.
bandoLeRos
Üye
telefona atarken otomatik olarak kendisi dönüştürmuyormu zaten
asigsasi
Üye
total video converter programını kullanabilir sin fakat benim demek istediğim direk bu formatlarda indirebilecegin site mevcut
dönüştüryor zaten ben arkadaşa sordum sadce usb ile bağlayıp atarken desteklemediği video türü attığımda dönüştürsünmü diye soruyor bende arkadaş hafıza kartını kart okuyucuya takıp deniyorsa usb ile dene dicektim
Hocam o Windows önerisidir atarsan telefona çalışır.Ancak HD yada efektifliyse kasma yapar, ama normal ise sorunsuz açar, hatırlatırım kamera videoyu MP4 olarak kaydediyor
bandoLeRos
Üye
yanlış bilgilendirme yaptım pardon ama yardımcı olmaya çalışyordum
Hocam o Windows önerisidir atarsan telefona çalışır.Ancak HD yada efektifliyse kasma yapar, ama normal ise sorunsuz açar, hatırlatırım kamera videoyu MP4 olarak kaydediyor