• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5800 XpressMusic 'i İnceleyelim.

ultrAyaz

Üye
ben çoq memnunum ama bana masa üstü standı wermediler

--------------- Ekleme ---------------

ben çoq memnunum ama bana masa üstü standı wermediler

by_mfh

Üye
bnce 5800 galip gelecektir diye düşünüorum çünkü hem i-phone dan ucuz hemde daha çok özelliği var

evren01

Üye
paylaşım için tşkler

yha babam bundan alcak en iisi bu millet 1.600 liraya iphone aliyo ne manası war ki :S

firecape

Üye
benim telefondan bu telefonun video çözünürlüğünü nasıl arttırabilirim

fatih09

Üye
bendede var bende gayet memnunum 530 liraya aldım

vayvay21

Üye
ewt dsotum bende de var aynından çok muhteşem ama iphonede güzel tabi o biraz daha pahallı

Fr@biyy

Üye
bende siparis verdim ama turkiyeden gelicek, olumlu olumsuz bir cok elestiri var . Bakalim hayirlisi..

clltncr

Üye

Evet program cok guzel ancak alt yazi seceneklerindeki 3 turkce karakteri de denedim, turkce karakteri elde edemiyorum, acaba atladigim bir sey mi var, yardimci olursaniz sevinirim

ergall

Üye
dokunmatik telefon fakat menüye girmek için ortadaki beyaz tuşa basıyoruz nokia bunu niye yapmış olabilirki

Renesme

Üye
Ben bu Telefondan Almayı Düşünüyorum Almadan Önce Araştırım Dedim Çok Yardımcı oldun Vallahi Sağol

süper bi telefon ben 1 haftadır araştırıyorum ve almayı düşünuyorum..ve ben kolay kolay tel. beyenmem şimdiki telim n73
HERKESE TAVSİYE 5800...>

alın arkadaşlar alın..olumlu olumsuz yorumlar var ama gerçekten cihaz hem hızlı hem kibar ele yakışıyo yani...8gb full gibi bişi bende hiç kasılmada olmadı...dokunmatiği hassas ama iphoneyi geçemez tabi.2000tl vercene iphoneye 530tl buna ver daha çok özelliği kullan...ben aldığım gibi versiyon güncelledim kinetic kaydırma özelliği yükledim oyun uygulama müzik tema resim film derken 8gbyi doldurmuşum wifisi süper çekiyo evin içinde opera mini nette çok hızlı sörf yapıo...oyunları kasmadan açıyo oynatıyo vs vs...alınası bir telefon

arkadaşlar dün gitim telefonu kullandım gerçekten dokunmatıgı falanda gzl. fakat kafama bişey takıldı bazı yerlerde fıyatı bıraz daha ucuz acaba kutu içerigi azmı oluo ve az olursa almıyımmı.. tam oalrak kutuda neler oluyo ona göre alıcam.şimdiden teşekkürler.saygılar

bende bugün aldım süper bir cihaz kamerası gps wi-fi si olsun 3g olsun daha ne olsun... sefam olsun oh oh ...:d

carrefourda 499 tlye kampanyası var lütfen cevap verin almalımıyım yoksa teknosadan 539tlyemı alıyım hangısı daha güvenli fark edermı

mesaj atması nasıl Msn ye giriyor mu acil yorummm

die4me

Üye
bulamıcaınz hiç bişe yok bu telefonda o yüzden bişe sormanıza gerekde yok xDxD her türlü program yükleyebilıosnz zaten çok başarılı bi telefon

--------------- Ekleme ---------------

fiyatı sonradan düştü çnkü kutu içerigini azalttılar maliyeti düşürdüler çok satılsın die.. telefonu alırken dikkat etceiniz tek şey sag üst köşede açıklık olp olmaması.. açıklık olanlar ilk parti üretim we sorunlu çıkabilıo çnkü deneme sürümü o yüzden dikkat edin kapak açıklıksız( yani 2. sürümü) almaya özen göstern.. yoksa bi çok problemle karsılasabilıosnz... sitede çok war sorun yasayanlar çnkü çounda ilk parti war