Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

keskin_gkhan

Üye
kardeş ben
-Reis'in sitesinde bulunan dosyalarını indiriyoruz. bu işlemi yaptım ama devamını yapamadım içinde garmin ilaç.exe var ona tıkaldım ama orada ne yapmam gerektiğini anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

aygun00

Üye
emeğine sağlık kuruldu calıştı rotayı hesapladı :) herşeyi doğru yapıp no map uyarısı alanlar uyduya bağlandıktan sonra map geliyor. paylaşım için teşekkürler.

Progressivity

Progressivity

Üye
şu an kurdum garminin son versiyonunu anlatıldıgı şekilde ama evin içindeyim hiç bişey görmüyor birde evin üstünde deniycem bakalım çok teşekkürler

captain48

Üye
garmin exe dosyasını açtığımızda ikinci alanda custom map diye bir alan gözükmüyor ayrıca txt dosyası nedir

acsesss

Üye
garmin 5.00ı yükledim çok başarılı emeği geçenlere teşekkürler

cambaz001

Üye
Arkadaşlar 5800 xm kullanıcısıyım. Telefonu ilk aldığımda garmini sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanlarda ne yaptıysam kullanamıyorum. Sinyal seviyesi en düşükte yani sadece kırmızı çizgide duruyor. Bunun bi çözümü yok mu lütfen yardım edin.

eraymanon

Üye
sağol arkadaşım bide diğer ülkeleri yüklersen iyi olur...

ntquartex

ntquartex

Üye
Türkiye haritasını sorunsuz çalıştırıyorum.Buna 2. ve 3. haritaları nasıl ekleyebiliriz?Elinde Fransa ve İspanya haritaları olan var mı ? Teşekkürler...

samed67

Üye
ellerinie saglik tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

tesekkür ederim ellerinize saglik

teytan

Üye
haritaları rapidden indiremedim dakikalarca bekledim

arkadaşlar bu konumlamadaki seçimleri (tümleşik- yardımlı...) söylermisiniz. hangileri etkin olmalı bide benim hat faturalı ya faturadan duşerse nasıl anlayacağım bende buna karşı hatsız deneme yapacagım
şimdi dışarı çıkıorum

Concus

Üye
paylaşım yapan arkadaş çok teşekkürler..

5800xm kullanıcısıyım garmini sorunsuz olarak yükledim gps sinyallerim çok iyi no map hatası vs.. almıyorum gayet güzel.. Gps sinyali düşük telefon ayarlarından a-gps i aktif hale getirirlerse ilk bağlantı esnasında 1kb lık bir gprs gönerimi ile uyduya daha hızlı bağlanabilirler...

birde bana şu konuda yardımcı olursanız sevinirim yoksa kafayı yiyeceğim... Programda Nereye butonuna tıkladığımda programı kapatıyor veya adres girmek istediğimde bu yüzden rota belirlemeyi başaramadım... birde haritada zaman zaman gezerken donmalar oluyor ve kapatmak zorunda kalıyorum... Bu sorunların önüne nasıl geçebilirim?

x_danzel

Üye
No map yazıyor dediklerinizi harfiyen uyguladım lütfen yardım edermisiniz ?

KaDoRi

Üye
ya arkadaşlar rapidden bir türlü indiremedim. hep hata veriyor. var mıdır başka bir yolu..

arceystar

Üye
slm ben yi yükledim fakat olmadı. Şimdi bunu kaldırıp
50030.exe yi yüklemem mi gerek acaba... resimdeki gibi çıkmıyor menüler farklı. :(

arkadaşlar hepsi tamam da .... GPS cihazı arıyor başlangıçta ama bulamıyor.. extra bişiy mi yapmak gerek yardım lütfeen...

waterboy55

waterboy55

Üye
5800 da dahili gps mi war yoksa ayrıyetten gps cihazı almamız gerekiyormu.

big_chief

Üye
Tesekkurler ama rapid de sorun var dosya inmiyo.Harita ve ses dosyası elinde olan baska bir yerden yuklerse cok makbule gecer.

trk2009

Üye
Bu dosyaları lütfen rapidshare dışında bir yere koyun. Kredi kartı bile kabul etmiyor. Adamı deli ediyor. Bu işi işkence olmaktan çıkaracak bir babayiğit yok mu?

primera

primera

Üye
1 kutucuğuna kopyaladığımız " kart kodu " nu yazıyoruz..
2 kısma'da Custom Map kısmında açılan alana 848 girip tamam diyoruz

-Verilen kodların ilkini (kart kodu yazdığımızın altındaki) bir TXT dosyası içine kopyalayıp dosyayı sw.unl şeklinde kaydediyoruz. Lütfen uzantının txt kalmamasına dikkat ediniz.

-ikinci kodu da yine txt dosyası içine kopyalayıp gmaPSUpp.unl şeklinde kaydediyoruz.Lütfen uzantının txt kalmamasına dikkat ediniz.
bu kısmı daha açık anlatmanızı istiyorum. dosyalar nasıl kaydedilecek. dosya ismi olarak mı yoksa başka şekilde mi? teş.

tegmen4335

Üye
arkadaşlar ****** dosyası rapidden inmiyor elinde olan bi zahmet göndersin.

orhanertul

orhanertul

Üye
Teşekkürler..Kurma işini becerebilirsem çok iyi olacak...

Üst Alt