Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

ayvazdesigner

ayvazdesigner

Üye
ben bu programi yukledim hersey oldu program acildi falan ama ben kendimi bulamadim bir kere buldum bir daha nasip olmadi... Kocaelide oturuyorum burada gps sinyalimi zayid yoksa benm teldemi bi sorun mu var acaba?

afoscity

Üye
bn söylediklerinin hepsini yaptım fakat gps bulunamadı diyo acil yardımmmm lütfen

ayvazdesigner

ayvazdesigner

Üye
Kocaeliden bi arkadaş yokmu hiç bu programı kullanan?

karagoz34

Üye
allah razı olsun kardeşim süper antalya da bile işe yarıyor:oke:

ayvazdesigner

ayvazdesigner

Üye
arkdaşlar programı yükledim ama bir türlü uydulara bağlanamıyorum çok zayıf sinyal kocaelide oturuyorum lütfen bana yardımcı olurmusuz?

Sesimi duyan yok mu arkadaslar?

yasaksız78

yasaksız78

Üye
GMAPSUPP.IMG yani harita dosyasını telefon tanımıyor yanında ? çıkıyor
unl uzantılı dosyalarıda yaptım ama harita açılmıyor çünkü dosya biçimini okumuyor bence telefon
açıtğım zaman harita açılmıyor ve "GPS Kapalıf" yazıyor

Atec

Üye
Merhaba ,
Bugün yeni aldığım nokia 5800 e verdiğin metod ile yükleme yaptım fakat program açılsa bile no map yazıyor. Ayrıca alakası yok belki ama programı kaldırdıktan sonra yaptığım aramalarda not:etkin aktarmalar diye bir uyarı çıkıyor.Turkcell hattım var ve bir türlü telefondan bu uyarıyı kaldıramadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ayvazdesigner

ayvazdesigner

Üye
bana yardimci olacak kimse yokmu acaba gps sinyali cok zayif geliyor kocaelide... Acaba telefonumda mi bi sorun var ona gore garantiye gonderecegimm...

chief

Üye
5800 ı olanlar yeni yazılım yüklemesi yapsınlar gps sinyali artacaktırartacaktır

muratkiev

Üye
arkadaslar ben ukraynada yasiyorum bu harita bu sekkilde burda ve rusca dilinde kullanilabilirmi?
yoksa rusca dil dosyasini nerden bulabilirim?

gs_ruzgar55@hot

Üye
no map yazan arkaşım pragramı aç ve 2 defa 3 bas ve 5 dakka bekle

NUSRET44

Üye
daha önce 6220 vardı bende önceki anlatımla ona kurmuştum ama 5800 için olmamıştı. Paylaşımınız için teşekkürler şu an garmin çalışıyor

hiprayim

hiprayim

Üye
Nokia 5800 XpressMusic için kurulmuş, denenmiş ve çok beğenilmiştir, Teşekkürler. :oke:

ayvazdesigner

ayvazdesigner

Üye
Nokia 5800 XpressMusic için kurulmuş, denenmiş ve çok beğenilmiştir, Teşekkürler. :oke:

bende de 5800 var ama bende gps sinyali çok zayıf son güncellemeleri de yaptım ama hala olmuyor..

name1601

Üye
KArdeşim çok sağol ne zamandır böyle bir program arıyordum

macman

macman

Üye
sağolasın

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
arkadaşlar bazı sitelerde (örn reis-i eagles) seri no yu yazıp kod alıyon yazıyo bazılarında ( Örn bu site) ise programdaki card no yu alıp kod alıyon yazıyo anlamadım bir türlü açamadım no map yaıyor yardım edin:vur

cmlkrc

cmlkrc

Üye
arkadasım harita nın boyutu cok yüksek nasıl yükliycez onu hafıza kartına

--------------- Ekleme ---------------

pardon özür teşk.

oberol

Üye
no maps mesajı alıpta herşeyi doğru yaptığını düşünen arkadaşlar, açık alanda en az 5 dakika bekleyin eğer gps sinyalleri yeşile dönerse harita açılır eğer açılmıyorsa *.unl dosyaları hatalı kaydedilmiştir. Bu dosyaları kadettikten sonra txt dosyası gibi görünmemeli ayrı bir hal alıyor dikkatinize. üstadlar reis derki "Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini sw.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)" ben böyle yaptım mükemmel oldu herkese başarılar...

Üst Alt