Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
no maps mesajı alıpta herşeyi doğru yaptığını düşünen arkadaşlar, açık alanda en az 5 dakika bekleyin eğer gps sinyalleri yeşile dönerse harita açılır eğer açılmıyorsa *.unl dosyaları hatalı kaydedilmiştir. Bu dosyaları kadettikten sonra txt dosyası gibi görünmemeli ayrı bir hal alıyor dikkatinize. üstadlar reis derki "Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini sw.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)" ben böyle yaptım mükemmel oldu herkese başarılar...
çok doğru anlatmışsın..

nutty001

Üye
teşşekkürler güzel program eline sağlık :)

tufancan82

Üye
çok teşekkür ederim
nokianın tırt haritalarından kurtuldum :D

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
no maps mesajı alıpta herşeyi doğru yaptığını düşünen arkadaşlar, açık alanda en az 5 dakika bekleyin eğer gps sinyalleri yeşile dönerse harita açılır eğer açılmıyorsa *.unl dosyaları hatalı kaydedilmiştir. Bu dosyaları kadettikten sonra txt dosyası gibi görünmemeli ayrı bir hal alıyor dikkatinize. üstadlar reis derki "Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini sw.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)" ben böyle yaptım mükemmel oldu herkese başarılar...

aslında bununlada tam alakası yok. Versionu V10.0.010 ( tam hatırlamıyorum kaç olduğunu ama telefonun ilk versionu bu galiba) olanlarda gps mps diye birşey yok (var ama çalışmıyor doğru düzgün) size tavsiyem versionunuzu firmware veya telefondan V31.0.008 e yükseltin. Garmin olsun Ndrive olsun neredeyse evde çekecek hale geliyor. Bu sayede de no map yazanlar uyduya bağlanıp haritayı açabiliyor. Haritaya bağlanmak için bir kere uyduya bağlanması gerekir.

5800 Xpressmusic (V31.0.008) de denenmiş,çalışmış beğenilmiştir. Emeğiniz Sağlık.

topal_fare

Üye
bende nasıl yapılacağını soruorum txt dosyası olarak bi yardım edrseniz bide nasıl atılacak ikinci olan onuda teşekkürler

nutty001

Üye
arkadaşlar 5800 'a kurdum programı çalışıyor fakat samsung omnia hd i8910'da kuruyorum dil seçiminden sonra ilerleyemiyorum bi fikri olan var mı

mkk1971

Üye
biraz önce 5800 a kurdum gayet başarılı emegi geçenlere tşk.
1 img dosyasını image klasörüne kopyalayın
2 ana ekrandaki bağlantı seçenegini yerleşik gps seçili olması lazım işte oldu bitti :oke::heyo:
3 telefonu bir kez açıp kapatın

high45

high45

Üye
garmin' i çok iyi anlatmışsın tşk.

akhusam

Üye
s.a. arkadaşlar no map yazıpda herşeyi doğru yapanlar ve benim gibi kafayı yemek üzere olanlar çözüm sadece sabır programı açın 3-4 kez yakınlaştıra basın telefonu cam kenarı yada imkan varsa dışarı bırakın bi 10 dk kadar bekleyin gidin çay kahve için 10 - 15 dk ya kendine geliyor harita çıkıyor yukarıda seyahat için hazır yazıyor
bilginize

fotocu16

Üye
çok güzel anlatmışşın teşkkürler. Reis sitesinde pek anlamadım olayı. ama durmadan kontürler gidiyor. Wap ayarlarını bozdum şu anda gitmiyor. Neden kontür düşüyor anlamadım.

MERVE2005

Üye
kardeşim tüm bunlar hikaye;böyle şeylere inanmayınız.7 sayfa boyunca hiç kimse çözüm bulamamış:hiç mi düşünmüyorsunuz...bu adamlar kendi reklamlarını yapıyorlar.parasız hizmet verirler mi yaaa.90 dolar+kdv den bahsediyorlar sitelerinde.hem akıl var fikir var.sen hem uydudan hizmet alacaksın.hem de beleş gps kullanacaksın.yok öyle yağma....hizmet alacaksan karşılığını ödeyeceksin.bu 1+1:2 .işinize gelirse.......hak vermemek elde değil.

ntquartex

ntquartex

Üye
Ben de Garmin 5.0.60 yi kurdum TR haritasıyla.Yazılımım 5800 XM v31.0.101

-->Bugün Bursa'da ilk defa istediğim ve hiç bilmediğim bir adresi Garmin ile buldum.Süper valla...

Buna 2. ülke haritasını nasıl ekliyoruz bilen var mı?

oberol

Üye
Program gayet güzel ve başarılı çalışıyor, arkadaşlar tek sorun 5800 gps sinyallerini geç yakalıyor ama bağlanınca çok başarılı... Bende garmin etrek legent cx, nuvi 200w var telefondaki nuvi deki programdan daha güzel program ama nuvinin gps yakalaması maksimum 30 saniye 5800 çok bekletiyor... Ha bu arada yazılım güncellemenin bir etkisi olmadı uydu bağlantısı hala çok zaman alıyor.

arslanbu

Üye
Arkadaşlar merhaba, Bu normal navigasyon gibimi çalışıyor. Herhangibir ücrete tabimi. Telefon yeni hediye edildi. çok fazla bilgim olmadığı için siz işi bilen arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

rafi1994

rafi1994

Üye
birileri şu linkleri direk maxıcep den indirmemizi sağlarsa çok iyi olur deminden bei rapidsahare i bekliyorum ki sıra gelsin bir türlü harita ve sonrasını indiremedim

primera

primera

Üye
verdiğin bilgiler için sağol ama ben hepsini yaptım. GPS cihazı aranıyor diyor ve cihaz bulunamadı uyarısı veriyor. acaba eksik olan nedir. teşekkürler.

erali5800

erali5800

Üye
İlk kurulumdan sonra çalıştıramayan arkadaşlara kendisi küçük sevabı büyük ipucu:
SW.UNL ve GMAPSUPP.UNL dosya adlarını not defterinde kaydederken lütfen büyük harfle yazın. Problem kalmadığını göreceksiniz. Birde ilk bağlanırken yardımlı GPS açık olsun, ozaman çok kolay buluyor uyduyu. Sonra kapatırsınız. Esas önemli nokta tümleşik GPS seçili iken direkt dışarda gökyüzünü gören biryerde bağlantıyı yapmak.
Emek verenlere çok teşekkürler. 5800 seçimimde kesinlikle isabet olmuş.:oke:

abdulkadir89

Üye
çok teşekkürlerr:)

eses262626

Üye
kardeşim tüm bunlar hikaye;böyle şeylere inanmayınız.7 sayfa boyunca hiç kimse çözüm bulamamış:hiç mi düşünmüyorsunuz...bu adamlar kendi reklamlarını yapıyorlar.parasız hizmet verirler mi yaaa.90 dolar+kdv den bahsediyorlar sitelerinde.hem akıl var fikir var.sen hem uydudan hizmet alacaksın.hem de beleş gps kullanacaksın.yok öyle yağma....hizmet alacaksan karşılığını ödeyeceksin.bu 1+1:2 .işinize gelirse.......hak vermemek elde değil.

len bu programı beleşe kullanan kaç kişi var biliyonmu sen :@....kurmasını beceremiyosan biz ne yapalım....forumda yazanların hepsini okudunmu sen:deal: öyle 2 dk da yapılmıyo bu:siniruğraşıcan bi zahmet...:vur

celikbleck

Üye
Sade anlatım ve kolay kurulum, Çatır Çatır çalışıyo. Ellerine sağlık. Paylaşımlarının devamını diliyoruz.....:oke:

Üst Alt