Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

erayesmeray

Üye
arkadaşlar bende de no map yazıyor unl dosyalarını doğru yaptım ama hala no map yazıyor ayarlarından falan mı başka bir ayar yapmam gerekiyor acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yapamamaışsın kardeş..herşey doğru olsa map çıkar..dikkat et uzantılar .unl olacak.."gmapss.unl" şeklinde yani..txt olursa çalışmaz..

hurdacicem

Üye
yani hocam böyle bişey yok. deli gibi çalışıo. emeği geçen herkese çok teşekkürler. harıkasınız

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
indirdim ama rar dosyası hasarlı diyo. yardım lütfen

draw1907

draw1907

Üye
bunun güncel haritalarını nereden buluruz?

tahsinkoc

Üye
teşekkürler...

draw1907

draw1907

Üye
eyiymiş walla
burada sende benim gibi sabahtan beri buradasın heradel:) nadir

ugurozbahadir

Üye
kardesim tşk ederim su andakuruyorum.bi sorum olucak umarım yardım edebilirsin.5800 tlf nadiger lisansız program yükleme işi için de yardımcı olur musun.tşk ederim şimdiden

rifkican

Üye
Garmini kurdum ilkten çalıştı ama turkceli köprü olarak kullanıpta bağlantı kuruyordu bir dünya da kontörüm gitti. Köprüleri sildim şimdi de bağlanmıyor. Eskiden 5 çizgi çekerdi yeşil yeşil, şimdi çizgilerden biri yanıyor kızmızı yanıyor ve üstünde çarpı işareti var. Sanırım birşeyle bağlantı kuramadığı için bağlanmıyor. En yakın zamanda bana cevap verebilecek olan var mı ?:vur

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
gps bağlantısı zayıf oluğu için kırmızı yanıyo diye biliyorum bağlantı sorunu için de telefonun bağlantı ayarlarından yapman gerekiyo sanırım. ben de tam bilmiyorum ama daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. bende de garmini çalıştırıyoum rota oluşturmaya kalktığımda telefonu kitliyo ekran donuyo kapatıp açmak zorunda kalıyorum. neden kaynaklandığını bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

kayalar3639852

Üye
bununla beleşmi giriyoruz haritalara

wiyyyy

wiyyyy

Üye
ya bende no map falan hiçbişey demiyor ama gps cihazı bulunamadım diyo hep acaba hatam ne düzeltiyim gerçekten lazım ....

hurdacicem

Üye
ya bende no map falan hiçbişey demiyor ama gps cihazı bulunamadım diyo hep acaba hatam ne düzeltiyim gerçekten lazım ....
o zaman garmin in ana ekranından sol usttekı baglantı cubuguna tıkla. devre dısı de. sonra ordan ekli/yerleşik gps i seç. buluetooth dersenız bluetooth lşa en yakın gps e baglanarak yonlendırmeye calısır. bu yuzden pasif kalır. olmuyosa bende bilemicem

tolgamze

Üye
bılmem ne zaman cwp gelır ama dosyalar unl harıtayı ındırdım attım fakat harıta yok yıne cwp beklıor

blackrat09

blackrat09

Üye
teşekkürler.son sürümü indirip kurdum.
sağolun.harika bir program.

mahhony

Üye
Arkadaşlar bende enteresan bir durum var. programı V5 olarak kurarken"not compatible for your phone" diyor. ama yinede kuruyor. Kuruduktan sonra ilk adımda agree kısmına basıyorum geçiş olmuyor, sonra kendiliğinden dil seçme kısmına geçiyor. daha sonra dili türkçe'ye getiriyorum fakat bir türlü sonrakine geçemiyor sonraki yazısına elimle kalemle dokunup duruyorum dil sekmesinde kalıyor ilerlemiyor !!!!
Sizce neden oluyor?

Tosun__58

Üye
Selamunaleyküm kardeslerim,

avrupar karti da icinde varmi? yoksa yanlizca türkiye icinmi gecerli bu garmin?

cevaplariniz icin tesekkürler

_huzeyfe_

Üye
Arkadaşlar bende ne uyduya bağlanabiliyor nede harita gözüküyor boş boş dakikalarca bekledim ama tık yok. Açılır açılmaz harita gelmiyor yakınlaşıyorum uzaklaşıyorum yine yok . Hep no map yazısı yazıyor Uyduya bağlanmıyor da nasıl yapacağız bunu. Söylenenleri aynen yaptım eksik yaptığımız birşey var ama ney anlamadım. Program açılıyor herhangi bir sorun yok ama harita felan yok yani internete bağlımı olmam gerekiyor acaba.

Üst Alt