Nokia 5800 Xpressmusic Garmin Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

pazzoo

pazzoo

Üye
5530 da olmuyor

ist_ist_11

Üye
garmini az önce yukledimharita gör dedim direkt ingiltere cikti turkiye haritasını yuklemistim ne yapmam gerek uydu araniyo diyo acaba uydu bulununca turkiyemi cikicak tskrler

hiprayim

hiprayim

Üye
Bazen haritada gezerken program kendiliginden kapanıyor.

5800 için bece Ndrice çok daha güzel ve hızlı.

chass

chass

Üye
emeğine sağlık kardeşim. mükemmel

ibrahimm67

Üye
garmin rarı indirdim garmin exe yi çalıstırdım yanlız sadece 1 kodu girebiliyorum 2 dedigin map code secenegi cıkmıyor takıldım kaldım gerisini anlamadım yardımcı olurmusun

zıkkım93

Üye
kardeş bu link den hata veriyor

saylanozkann

Üye
1 kutucuğuna kopyaladığımız " kart kodu " nu yazıyoruz..
2 kısma'da Custom Map kısmında açılan alana 848 girip tamam diyoruz

arkadaşlar ben burda 1 kısmı yaptım 2 kısmında takıldım bulamadım dosyalar içinde.ne yapmam gerektıgını kısaca solersenız çok sewinirim.vaktınızı alaksam şimdiden özür...

DiyalektiK

DiyalektiK

Üye
olmadı bu yaws harfiyyende uydum herşeye:s

sulo25

Üye
Yükledim kurdum ve çalıştırdım teşekkürler her şey için ...

VEYS83788378

Üye
çok teşekkür ederim harika çalışıyor.

onur789

Üye
gps bulunamıyor yardım

tolgastm

Üye
hersey tmm fakat uyduyu 10 dk bekledim bulamadı sinyal 1 de duruyor sadece htc 3300 telefon ile aynı anda uyduya baglandık o sak diye buldu tabi onun program ovi acaba ilkten biraz gec mi buluyor uyduyu yoksa bi,r sorun mu vardir yardim.....

muslumkocak

Üye
5800 a yüklemeyi denedim. anlatılanları aynen yaptım ilk seferinde çalıştırdım hızı dahi göstermişti ama bi daha çalışmadı. sonra kaldırıp yeniden yükledim ama gene aynı uyarı no map diyo garmin klasöründeki harita dosyası .IMG ? ve mavi rekte gösteriyo bilinmeyen dosya biçimi diye. bir yardımcı olan olursa sevinirim

ncisdik

Üye
arkadaşlar bende sizin gibi kafayı yiyordum sonunda çözdüm benim ilk indirdiğim harita dosyasında GMAPSUPP 2.IMG yazıyordu sonra harita dosyasını tekrar indirdim GMAPSUPP.IMG yazan indi ve problem düzeldi şimdi çalışıyo sizinde öle olabilir.

cryman35

Üye
yardımların için çok teşekkürler program kusursuz çalışıyor

mixcix

Üye
paylasimin icin cok tesekkürler ama bunun almanya haritasini eger sizde varsa paylasirmisiniz

mustafa

mustafa

Üye
olmuyor hocam yaaa. dediklerini harfiyen uyguluyorum ama nomap diyor. unl dosyalarına da dikkat ettim yine olmuyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
olmuyor hocam yaaa. dediklerini harfiyen uyguluyorum ama nomap diyor. unl dosyalarına da dikkat ettim yine olmuyor.
unl yi yaparken dikkat edeceksiniz dosyanın uzantısı unl olacak..

mustafa

mustafa

Üye
bi saniye resim ekliyorum. yanlışlık nerde tam olarak???
----------------------------------

hunkar159

hunkar159

Üye
kardesim hem yardim ediyonuz hemde eziyet ediyorsunuz bu dosyali illa rapid den indirmek mi gerek ikidebir hata veriyor koskoca sitemiz var deyip 1 milyona oynuyoruz diyosunuz ama daha baska sitelere bagimli calisiyorsunuz

Üst Alt