Nokia 5800 Xpress Musıc Sizce NasıL aRkadaslar ???

Sponsorlu Bağlantılar

asfe

Üye
kesinlikle al bndede var hiçbi sorun yok

metanik

Üye
5800 sar değerleri tavan

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
o fiyata öyle bir telefonu kaçırma derim

gky05

gky05

Üye
bence bırak bu sevdayı bende de 5800 vardı sattım kurtuldum allah kimsenin başına böyle telefon vermesin.. samsung star aldım 10 üzerinden 15 numara telefon valla ne yavaşlaması var ne başka bişeyi. görünüşü de çok şık 5800 varken kimse telefonuma bakmazdı şimdi samsung starımla herkes " aa manyak telefon bu yaa " diyo bence samsung star al...

kagawa

Üye
arkadaşlar bnde suan n70 war değiştircem 2 telefon arasında kaldım nokia5800 xpressmusic ve nokia n85 bunlardandan hangisi daha üstün 5800 duyduklarıma göre karşı tarafın sesi gelmiyormuş-telefon resetleniyormus-bozuk cıkma ihtimali yüksekmiş ole diyolar lütfen yardım edin 5800 mı n85 mi cok kararsızım

hllsvrn

hllsvrn

Üye
arkadaşlar bnde suan n70 war değiştircem 2 telefon arasında kaldım nokia5800 xpressmusic ve nokia n85 bunlardandan hangisi daha üstün 5800 duyduklarıma göre karşı tarafın sesi gelmiyormuş-telefon resetleniyormus-bozuk cıkma ihtimali yüksekmiş ole diyolar lütfen yardım edin 5800 mı n85 mi cok kararsızım

Fiyat olarak hemen hemen aynıysa... ilk önce amaç nedir ona bakacasın güzel kardeşim.. eğer işin kameraysa.. 5800 xm 3.2 pek ahım şahm değil.. ama idare ediyor .. eğer ses diyorsan.. 5800 XM gerçekten sesi harika .. kamera dışında çok güzel olağan üstü bir telefon.. bütün herşey mevcut..
Bizzatta kullanıyorum memnunum.. yeni güncellemeleri yaptım telefon üzerinden telefon daha bi güzel oldu..

Üst Alt