Nokia 5800 Xpress Musıc Sizce NasıL aRkadaslar ???

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
bir sonraki güncellemeyle bu telefonun gerçekten mükemmel olacağı düşüncesindeyim

chacals

chacals

Üye
    Konu Sahibi
çok teskkurler

rafi1994

rafi1994

Üye
valla alalı bi hafta oldu mükemmel ama silikon kılıf alman şart yoksa insan kullnmaya kıyamıyor ha bide ekran koruyucu almalısın:)

Çağrı.K

Çağrı.K

Üye
Bu telefonla ilgili bir sürü söylenti var.Özellikle ekranıyla ilgili,dokunmatik ekranda bazı sorunlar yaşanabiliyormuş.Böyle bir sorun yaşayan veya bilen var mı? Bende almayı düşünüyorum.

pavilion

pavilion

Üye
Bu telefonla ilgili bir sürü söylenti var.Özellikle ekranıyla ilgili,dokunmatik ekranda bazı sorunlar yaşanabiliyormuş.Böyle bir sorun yaşayan veya bilen var mı? Bende almayı düşünüyorum.

Dokunmatik ekranında herhangi bir sorun yok, gayet işlevsel, sen yinede alır almaz güncellemeni yap, (bu konuda nasıl yapacağın anlatılıyor) sonra keyfine bak mükemmel çalışıyor.

Progressivity

Progressivity

Üye
dokunmatik ekran gayet başarılı +1

ocak.1907

Üye
Kamerası 3.2 mp diyor peki foto çekimleri nasıl? Çok mu kötü yoksa iyi dencek kadar güzel mi?

ocak.1907

Üye
Peki ekran nasıl kardeşim? Gerçekten çok hassas mı?

ash54

ash54

Üye
bizim orda 600 liraya düştü valla bayağı ucuz

ocak.1907

Üye
Ben bugün almayı düşünüyorum.
Fiyatı 530,00 TL.

thekyph

thekyph

Üye
Bende kullanıyorum tavsiye ederim
Almadan önce çok araştırdım, formları mağzaları, dokunmatiği hassas değil diyolar ama bence yeterli hassasiyette, aşırı hassas olan telefonlarla kıyasladım bi bakıma bunu kullanmak daha kolay hassas olunca yanlış tuşlara basıyosunuz daha sinir bozucu, kamerası çok iyi değil diyorlar bence fenada sayılmaz, sadece karanlık ortamlarda flasla çok net çekmiyor onun dışında memnun kalırsınız. Mesaj yavaş yazıyo dediler artık güncellemesi var.tuşlu tefonlardan kat kat hızlı yazıyorum:D. Bence windows mobilli bir omnia yerine symbianlı 5800 çok daha avantajlı :):):):bigstar:

ocak.1907

Üye
Peki arkadaşım bu telefonda oyun nasıl oynanıyor?
Mesela araba yarışı oyunları vb. Çünkü tuş yok...
Bu konuya da bir açıklık getirebilir misiniz?
Teşekkürler...

ayyildiz34

Üye
ben nokia 5800 aldim 1 hafta oldu alali hic problem yok .
128 MB SDRAM memory - ARM 11 369 MHz CPU hizli işlem yapiyor gayet güzel smart ceptelefonu
1320 mAh pillin amberi yüksek ama ben cok üğraştim icin telefonla 2gün anca ama onun dişinda 4güne kadar
gidebilir.ekrani 3.2 inc birazda ondan pil harciyor.ekran cözümlüğü 360 x 640 Piksel mp4 filim attim cam gibi izleniyor.işletim sistemi :Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 . ama telefona kilif almak şart ben almadim ama alcam en kisa zamanda.şimdilik ince bir korumali cama yapiştirdim.sms mesaj yazmak zor ilk başta ama sonradan alişinca hizli yazilabilir.bende suan donma takılma olmadı mesaj yazarken.menüden menüye gecerken hizli bir şekilde gecit veriyor.camerasi 3.2 pixel geceleri cekimi yakin cekim gayet güzel ama gece moduyla ama uzak cekımı idare eder sabah cekimleri güzel.video cekimide ayni yazdim gibi.bence al derim ama yazdim gibi bende öyle nokıa 5800. şimdiden hayirli olsun

h.akman
saygilarla
teşekürler
Pil Gücü 1320 mAh
Pil Gücü 1320 mAh Pil Gücü 1320 mAh

--------------- Ekleme ---------------

oyunlari iphonda oyun oynuyorlar ondada ayni sensörle telefonu saga egılınce sağa sola eğilince sola dönüyor
ama sadece araba yarişlarinda güzel düşünülmüş iphonda bilmiyorum hic oyun oynadinizmi ondada aynişekilde
oynanıyor.saygilarla

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Peki arkadaşım bu telefonda oyun nasıl oynanıyor?
Mesela araba yarışı oyunları vb. Çünkü tuş yok...
Bu konuya da bir açıklık getirebilir misiniz?
Teşekkürler...
dokunmatik kalemle oynuyorsun..

cosmo61

cosmo61

Üye
valla bende 08 versionu ile sıkıntı yaşadım 101 var şimdi onuda indirmede ovi vardı onu yükledim wlan'dan güncelleme baktım 101 versionu gördü öle herkesin dediği gibi usb kablo ile değil wlanda yükledim ama ben dokunmatiğinden halen sikayetçiyim samsung tüm dokunmatik ekran telefonları süper nokia daha gelişemedi ama 5530 express music daha güzel hem daha kibar ve cpu 411 daha hızlı onu al derim ama 2 camerası yok karar senin

ayyildiz34

Üye
Bende kullanıyorum tavsiye ederim
Almadan önce çok araştırdım, formları mağzaları, dokunmatiği hassas değil diyolar ama bence yeterli hassasiyette, aşırı hassas olan telefonlarla kıyasladım bi bakıma bunu kullanmak daha kolay hassas olunca yanlış tuşlara basıyosunuz daha sinir bozucu, kamerası çok iyi değil diyorlar bence fenada sayılmaz, sadece karanlık ortamlarda flasla çok net çekmiyor onun dışında memnun kalırsınız. Mesaj yavaş yazıyo dediler artık güncellemesi var.tuşlu tefonlardan kat kat hızlı yazıyorum:D. Bence windows mobilli bir omnia yerine symbianlı 5800 çok daha avantajlı :):):):bigstar:

evet bende katiliyorum Bence windows mobilli bir omnia yerine symbianlı 5800 çok daha avantajlı
windowslu bazi pda ceptelefonlarda sorun yaşaniyor:oke:

Ben bugün almayı düşünüyorum.
Fiyatı 530,00 TL.

nokia 5800 en düşük 495 tl oldunu gördüm ama genelde inniyor cikiyor
ama peşin fiyati bu taksitle 600tl kadar cikiyor

qirL1903

qirL1903

Üye
Görsel olarak benim hosuma gidiyor tavsiye ederim..

ocak.1907

Üye
Arkadaşlar dün söylediğim gibi telefonu almaya gittim.
Ama hiçbir yerde bu telefonu bulamadım.Bulduklarım da kara borsa yapmış fiyat yükseltmiş.
Şimdi yanayakıla telefon arıyorum.
Bulduğum zaman hemen alacağım.
Yorumunuz ve ilginiz için teşekkürler...

Progressivity

Progressivity

Üye
dokunmatik ekranda bazı menülere tek tıkla girilmiyor ilkin seçip ikinci seçimde giriliyor ki bu aslında istemeden yanlış yerlere girilmesini önleyen basit ama hantal bir çözüm mekanizması olmuş yinede işe yarıyor dokunmatik ekran hassasiyeti ise gayet başarılı samsung telefonların dokunmatiği daha güzel olabilir ama bu özelliklerdeki samsung telefonlar 900ytlden başlıyor üstelik bu telefonun samsungdan eksik kalır hiç bi yanı yok + ları ise çok daha fazla

vatan bilgisayarda suanda stoklarda var 5taksit fiyatı 530tl ben 2hafta önce 500e almıştım gerçekten çok ilginç bir telefon :D:D

Üst Alt