Nokia 5800 Xpress Musıc Sizce NasıL aRkadaslar ???

Sponsorlu Bağlantılar

ocak.1907

Üye
dokunmatik ekranda bazı menülere tek tıkla girilmiyor ilkin seçip ikinci seçimde giriliyor ki bu aslında istemeden yanlış yerlere girilmesini önleyen basit ama hantal bir çözüm mekanizması olmuş yinede işe yarıyor dokunmatik ekran hassasiyeti ise gayet başarılı samsung telefonların dokunmatiği daha güzel olabilir ama bu özelliklerdeki samsung telefonlar 900ytlden başlıyor üstelik bu telefonun samsungdan eksik kalır hiç bi yanı yok + ları ise çok daha fazla

--------------- Ekleme ---------------

vatan bilgisayarda suanda stoklarda var 5taksit fiyatı 530tl ben 2hafta önce 500e almıştım gerçekten çok ilginç bir telefon :D:D

Peki kardeş sen memnun musun telefondan?

Progressivity

Progressivity

Üye
hemde çok memnunum kardeşim sana şöyle söyleyeyim vereceğin parayı sonuna kadar hak eder.

ocak.1907

Üye
Teşekkürler kardeş..
Allah kısmet ederse alacağım...

--------------- Ekleme ---------------

12.11.2009 tarihi itibariyle benim de bir 5800 telefonum aldı arkadaşlar.
550,00 TL ye aldım.Telefonu bulana kadar neler çektim anlatamam...

faithandrose

Üye
beyler güncellemeyi virüs riski olmadan nasıl yapacağız bilen çok rica edecm mailime gönderebilir mi anlatır mı [email protected]

fatih82

fatih82

Üye
KARDEŞ 3 AYDIR KULLANIYORUM VE GÜNCELLEMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM OVİ STOREDEN PROGRAMLARI TAKİP EDİYORUM.ÖZELLİKLERİNE GELİNCE MAİLLERİMİ CEPTEN KONTROL EDEBİLİYORUM MSN PROGRAMI VAR EL FENERİ ÖZELLİĞİ VAR(PROGRAMI YÜKLERSEN) OYUN YÜKLENE BİLİYOR ŞARJI İYİ GİDİYOR SORUN NEREDEYSE SIFIR BENDE BİR PROBLEM CIKMADI MÜZİ ÇALARI İYİ HELE HAFIZASI SÜPER 8GB kULLANIMI KOLAY KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM ÖZELLİKLERİ VEYA MERAK ETTİĞİN YER VARSA CEVAP VERMEYE ÇALIŞIRIM

ocak.1907

Üye
Peki kardeşim TV ÇIKIŞI diye birşey var telefonfa.Ama ben cihazı aldığımda içinde usb, mikrofonlu kulaklık setinden başka bir aksesuar bulamadım.TV Çıkışı kablosunu biz mi alıyoruz yoksa bunun başka bir bağlantı noktası mı var?

Bir de bu telefonda N73 te olduğuğu vodafone mms üzerinden msne bağlanmak için hangi ayarları yapmak gerekiyor?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Peki kardeşim TV ÇIKIŞI diye birşey var telefonfa.Ama ben cihazı aldığımda içinde usb, mikrofonlu kulaklık setinden başka bir aksesuar bulamadım.TV Çıkışı kablosunu biz mi alıyoruz yoksa bunun başka bir bağlantı noktası mı var?

Bir de bu telefonda N73 te olduğuğu vodafone mms üzerinden msne bağlanmak için hangi ayarları yapmak gerekiyor?
usb tv kablosunu telefonculardan bulabilirsin N81,N82 kabloları olur..uygulamalarda setting wizard var onu çalıştırıp operator ayarlarını yaparsan mms ayarlarını halledersin..

thekyph

thekyph

Üye
Peki arkadaşım bu telefonda oyun nasıl oynanıyor?
Mesela araba yarışı oyunları vb. Çünkü tuş yok...
Bu konuya da bir açıklık getirebilir misiniz?
Teşekkürler...

Evet dokunmatik kalem veya elinle ama destekleyen oyunlarda hareket sensörünü kullanabiliyosun. Sen telefonu sağa sola döndürdükçe arabada dönüyor. Bence çok hoş ve eğlenceli :):)

carlp

Üye
on numara telefon 5800....verdiğn paranın karşılğını alıyosunn..bence hiç düşünmeyn arkdşlr..vtap ,opera mini, nimbuzz yüklemeyi ihmal etmeyin....

evrenaktas

Üye
arkadaşlar ben bugun 5800 aldım benim n73 music edition um vardı onu verip almadan önce araştırdım baya dokunmatiğine kötü diyen vardı iyi diyen vardı dokunmatiği gayet güzel şuan için memnunum telefondan görüntü kalitesi harika telefonu alıcak arkadaşlarıma belki bi fikir olur diye yazmak istedim bu kadar makul bi fiyata alınabilecek en güzel telefon diye düşünüyorum alanlara şimdiden hayırlı olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben bugun 5800 aldım benim n73 music edition um vardı onu verip almadan önce araştırdım baya dokunmatiğine kötü diyen vardı iyi diyen vardı dokunmatiği gayet güzel şuan için memnunum telefondan görüntü kalitesi harika telefonu alıcak arkadaşlarıma belki bi fikir olur diye yazmak istedim bu kadar makul bi fiyata alınabilecek en güzel telefon diye düşünüyorum alanlara şimdiden hayırlı olsun
biraz daha kullan daha çok seveceksin..

darkmage05

Üye
ekran dokunmatiğinin iphone dan farklı bir sistemi var ama nokia yı tercih ederim mesela iphone un şarjı 200 saat giderken(telefona hiç dokunmassan) 5800 406 saat dayanabiliyor

cmlkrc

cmlkrc

Üye
10 numaraaa

darkarts

darkarts

Üye
sakın alma,denek olma:)

eko200

Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Aranıza yeni katılmış sayılırım. Eğer konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim. Benin sorum şu; Ben telefonla çok görünme yaptığım için bazı şeyleri söylenenleri unutuyorum. Bu bakımdan Nokia 5800 xpressmusic de çalışan konuşma kaydetme programı varmı? yardımlarınız için teşekkürler.

eko200

Üye
Çok teşekkür ederim kardeşim.

Hiper0cktif

Üye
acayip süper bi telefon. msj yazımı fln çok kolay. baya kullanışlı tavsiye ederim

cenqizz_0133

Üye
bnde alacağm cokhoşuma gitti bu telefon

Üst Alt