Kamerası 3.2 mp diyor peki foto çekimleri nasıl? Çok mu kötü yoksa iyi dencek kadar güzel mi?
Nokianın sadece 1 serisinde Sanıyordum bu özelliği ama Yenialdığım ve Sırf O özellik için Bu telefonu aldım Özelliğine gelince Bu telefonu Seçmemdeki Bir kaç Unsur :
1. Nokia Serisi ve diğer Telefonlarda Olmayan Bir özellik Sadece 1 de Nokia 6630 larda var saatte 150 ila 200 Km Hızla Dahi Giderken Fotoğraf Çekip Asla Görüntüyü Bozmaması Şahsen Ben Hiçbir telefonda Bugüne kadar Bunu görmedim Nokia 6630 ve 5800 Hariç en sevdiğim özelliği o tuşa basarım basmamla telefonu sağa sola çok hızlı oynatırım ama resim asla bozulmaz alanlar denesin ve görsün..
2. Diğer Özelliği yine Dünyada Sayılı Telefonlarda olan bir Konum yine eski telefonuma bakarak Pek fazla Telefonda Görmedim Asla Dışardan Dinlenemez yani Ufak bir programcık sayesinde bu yapılıyor ve 6630 ve 5800 harici başka telefonda çalışmadı.
3. Dokunmatik ekranı gayet iyi tuşlara bastığınızda size tepki vermeside hoş yani ekranda mesaj yazarken normal telefon gibi sanki tuşlu telefonda yazıyormuşum gibi bu gayet iyi..
Valla Artısı çok Eksi yanını daha görmedim Kim nederse desin Sıfır alırım ve Nokia alırım eskiden olsa idi Sony Ericsonu almadan evvel Kararım Ericcson olurdu ama Malesef Sony Bozdu markayı

D
Nokia derim başka bişi demem Bişi daha nokia6630 olan sakın atmasın ondaki kamera hiçbirinde yok

D 1.3 ama inanın en kralına taş çıkartıyor tıpkı şu A4teck in bir web camı var 1.3 pixel ama 8 pixellerde onunki kadar sağlam ve net görüntü yok aynı onun teknolojisi gibi..
Kolay gelsin Yeni alacaklara Tavsiyem Kaçırmayın.
--------------- Ekleme ---------------
nokıa deyince akla dayanıklılık geliyor

snnde dşndüğün gibi
buyur bu adresteki düşürmeye ait testi izle hiçbirşey olmuoyr tlfna

öle bile bile çarpmadğmz sürece tabi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
5800a uygulanan testleri daha ayrıntılı olarak buradan görebilirsin arkdşm
http://www.maxicep.com/uye-haberler...apter-farki-ile-5800-zarar-6-test-305811.html
Valla Düşürmedim daha ama 6630 u hiçbiri geçemez onu iyi biliyorum
ahh ahh hala emektarımı atamıyorum duruyor 6630 defalarca duvara çarptım bırakın düşürmeyi defalarca yerlere vurdum üstünde zıpladım neler yapmadım ilk çıktığında 850 tl saymıştım ama harbiden helal olsun 6 yıldır bir kere servis yüzü görmedi okadar eziyet ettim tık demedi birde 5 6 yıllık telefonun 3g desteklemesi muhteşem

eskiden şebeke bulamadığında telefonum 3g yazardı anten kısmında la bu ne derdim meger adamlar 5 6 yıl evvel o teknolojiyi ona koymuş sağlamlık süper bakalım daha 5800 yere vurmadım tabi hatunla hergün kavga ettiğimi düşünürsek sanırım kırılmazsa buda yıllarca yerlerde duvarlarda gezer tabi dayanırsa diğeri gibi deneyip görmem lazım sağlamlığı eğer birgün onu yere çarparsam duvarlara atarsam ve birşey olmazsa inanın delikanlılıkla buraya girip yazacam..