Nokia 5800 Xpress Musıc Sizce NasıL aRkadaslar ???

Sponsorlu Bağlantılar

FrenchChick

FrenchChick

Üye
arkdaşlar ben de 5800 almayı düşünüyorum fakat şu anda N73 kullanıyorum ve yavaşlığından bıkmış durumdayım. 5800 a bu konuda güvenebilir miyim? tamam belki ilk başlarda hızlı olabilir ama zaman geçtikçe yavaşlama söz konusu oluyor mu?
bir de qwerty e geçerken takılma oluyor mu ? ...yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
ekran dokunuşu harika tam bir msj tlfnu :)
oyunlarda sensörle dahada keyifli oluyor :)
wifi de var tabiki
yok yok cihazda al arkdşm bnce :ehe

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar ben de 5800 almayı düşünüyorum fakat şu anda N73 kullanıyorum ve yavaşlığından bıkmış durumdayım. 5800 a bu konuda güvenebilir miyim? tamam belki ilk başlarda hızlı olabilir ama zaman geçtikçe yavaşlama söz konusu oluyor mu?
bir de qwerty e geçerken takılma oluyor mu ? ...yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

arkadaşım forum sitelerinde duyduğun qwerty klavye yani msj yazımındaki takılmalara inanma onun tek nedeni yazı dilinin türkçe olması onu ingilizce yap (yani türkçe karaktersiz )ve dkunmatik hassasiyetini çok hızlıya ayarla telefon uçuyor takılma asla yok msjkarda tam 8lik :kop: msj atyorum hçbrşey olmuyor o derece sağlam yani hiç düşünme n73 ile 5800 XM bir değil kardeşm :ehe

FrenchChick

FrenchChick

Üye
teşekkür ederim ama ben bir şey daha merak ediyorum. Ben sürekli telefonumu yere düşürüyorum o yüzden darbeye dayanıklılığı konusunda ne dersiniz? dayanıklı mı yoksa yere düştüğünde ciddi problemlerler yaşar mıyım ? (çizilmesi hariç)

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
nokıa deyince akla dayanıklılık geliyor :) snnde dşndüğün gibi
buyur bu adresteki düşürmeye ait testi izle hiçbirşey olmuoyr tlfna :) öle bile bile çarpmadğmz sürece tabi :ehe

5800a uygulanan testleri daha ayrıntılı olarak buradan görebilirsin arkdşm :)

http://www.maxicep.com/uye-haberler...apter-farki-ile-5800-zarar-6-test-305811.html

FrenchChick

FrenchChick

Üye
buyur bu adresteki düşürmeye ait testi izle hiçbirşey olmuoyr tlfna :) öle bile bile çarpmadğmz sürece tabi :ehe

http://www.maxicep.com/uye-haberler...apter-farki-ile-5800-zarar-6-test-305811.html

baya bi açıklayıcı oldu teşekkür ederim :)

Progressivity

Progressivity

Üye
dayanıklılık bu demek değil maalesef :)

critus

critus

Üye
daha yeni aldım ben program tema falan arıyorum inş bulurum çok güzel kullanışlı bir tel:)

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
her lafa inanmayın ama bu telefonu alın xD

81werty81

81werty81

Üye
ekran dokunuşu gayet hassas ve güzel hiç düşünme al kardeşim..
arkadaşlar 5800 8gb 'ın sesli navigasyonu varmıdır..nasıl güncellelleyip kullanabiliriz..tşkkr..:aha:

FrenchChick

FrenchChick

Üye
arkadaşlar 5800 da müzik dinlendiği için ve internete bağlanıldığı için vb. olaylardan dolayı şarjı çok çabuk bitiyor mu ?? yardımcı olursanız sevinirim...

hus_eyn

Üye
Mrh arkdaşlar acaba benim tlf sag üst taraft hafif ışık sızdırıyor bunun bir kusuru var mı daha 6 gün oluyor tlf alalı biri bilgilendirirse sevinirim..Birde hani tlfnun bazı degişik özellikleri vardır kullanma klavuznda yazma ilk defa dokumatik ekranda tlf kullanıyorum o yüzden acaba güzel bir özelligi varmı standartlardan başka ?

sheri2

Üye
benim 5800 var iphone almak istiyorum güzel telefon ama iphone daha güzel

merlin22

Üye
Kamerası 3.2 mp diyor peki foto çekimleri nasıl? Çok mu kötü yoksa iyi dencek kadar güzel mi?

Nokianın sadece 1 serisinde Sanıyordum bu özelliği ama Yenialdığım ve Sırf O özellik için Bu telefonu aldım Özelliğine gelince Bu telefonu Seçmemdeki Bir kaç Unsur :

1. Nokia Serisi ve diğer Telefonlarda Olmayan Bir özellik Sadece 1 de Nokia 6630 larda var saatte 150 ila 200 Km Hızla Dahi Giderken Fotoğraf Çekip Asla Görüntüyü Bozmaması Şahsen Ben Hiçbir telefonda Bugüne kadar Bunu görmedim Nokia 6630 ve 5800 Hariç en sevdiğim özelliği o tuşa basarım basmamla telefonu sağa sola çok hızlı oynatırım ama resim asla bozulmaz alanlar denesin ve görsün..

2. Diğer Özelliği yine Dünyada Sayılı Telefonlarda olan bir Konum yine eski telefonuma bakarak Pek fazla Telefonda Görmedim Asla Dışardan Dinlenemez yani Ufak bir programcık sayesinde bu yapılıyor ve 6630 ve 5800 harici başka telefonda çalışmadı.

3. Dokunmatik ekranı gayet iyi tuşlara bastığınızda size tepki vermeside hoş yani ekranda mesaj yazarken normal telefon gibi sanki tuşlu telefonda yazıyormuşum gibi bu gayet iyi..

Valla Artısı çok Eksi yanını daha görmedim Kim nederse desin Sıfır alırım ve Nokia alırım eskiden olsa idi Sony Ericsonu almadan evvel Kararım Ericcson olurdu ama Malesef Sony Bozdu markayı:DD

Nokia derim başka bişi demem Bişi daha nokia6630 olan sakın atmasın ondaki kamera hiçbirinde yok:DD 1.3 ama inanın en kralına taş çıkartıyor tıpkı şu A4teck in bir web camı var 1.3 pixel ama 8 pixellerde onunki kadar sağlam ve net görüntü yok aynı onun teknolojisi gibi..

Kolay gelsin Yeni alacaklara Tavsiyem Kaçırmayın.

Valla Düşürmedim daha ama 6630 u hiçbiri geçemez onu iyi biliyorum:D

ahh ahh hala emektarımı atamıyorum duruyor 6630 defalarca duvara çarptım bırakın düşürmeyi defalarca yerlere vurdum üstünde zıpladım neler yapmadım ilk çıktığında 850 tl saymıştım ama harbiden helal olsun 6 yıldır bir kere servis yüzü görmedi okadar eziyet ettim tık demedi birde 5 6 yıllık telefonun 3g desteklemesi muhteşem:D eskiden şebeke bulamadığında telefonum 3g yazardı anten kısmında la bu ne derdim meger adamlar 5 6 yıl evvel o teknolojiyi ona koymuş sağlamlık süper bakalım daha 5800 yere vurmadım tabi hatunla hergün kavga ettiğimi düşünürsek sanırım kırılmazsa buda yıllarca yerlerde duvarlarda gezer tabi dayanırsa diğeri gibi deneyip görmem lazım sağlamlığı eğer birgün onu yere çarparsam duvarlara atarsam ve birşey olmazsa inanın delikanlılıkla buraya girip yazacam..

_play_06

_play_06

Üye
Çok mesaj atmam diyorsan al. Mesaj atmak tam bi kabus, 2nci mesaja geçince aşırı bi yavaşlama söz konusu ama genel özellikleri olarak çok iyi.

v40 yuklemelısın bence =))))) ben 5800xm ıle tusu olan telefonlardan daha serı msj yazarım ıddaa edıyorum =))))) her sey alısmaya baglı dıye dusunuyorum =)))))

yere dusen telefonun maket olmadıgını nerden bılıyorsun ? dayanıklılık sadece yere dusurmekle bıtmıyor ( kısısel gorusum ) ...

freetu

Üye
meraba arkadaslar bende 5800 aldım yenı.dokunmatık ekrana supelı yaklasırdım ama nokıa bu dusuncemı bozdu.genel olarak gayet memnunum telefondan yanlız kafama takılan bır durum oldu ona cevap arrken bu sayfayı buldum.oncelıkle bu sayfayı olusturanlara tesekkur ederım.soruna gelınce henuz bır hafta oldu telefonu alalı.ılk basta yoktu ama bır ara ana ekrana gecerken bıle kayarak yanı efeklı gecısler oluyordu.acaba bır ayarlamı farketmeden oynadım dıye dusundum cok hosuma gıttıgınden kurcalamadım.sonra bu ozellık tekrar kayboldu yanı dırek gecısler olmaya basladı.ebuddy dıye msn programı yukledım acaba onun etkısı olmus olabılırmı.boyle bır ayar varsa nerden yapıldıgını soylersenız memnun olurum.tesekkurler

zwangless

zwangless

Üye
meraba arkadaslar bende 5800 aldım yenı.dokunmatık ekrana supelı yaklasırdım ama nokıa bu dusuncemı bozdu.genel olarak gayet memnunum telefondan yanlız kafama takılan bır durum oldu ona cevap arrken bu sayfayı buldum.oncelıkle bu sayfayı olusturanlara tesekkur ederım.soruna gelınce henuz bır hafta oldu telefonu alalı.ılk basta yoktu ama bır ara ana ekrana gecerken bıle kayarak yanı efeklı gecısler oluyordu.acaba bır ayarlamı farketmeden oynadım dıye dusundum cok hosuma gıttıgınden kurcalamadım.sonra bu ozellık tekrar kayboldu yanı dırek gecısler olmaya basladı.ebuddy dıye msn programı yukledım acaba onun etkısı olmus olabılırmı.boyle bır ayar varsa nerden yapıldıgını soylersenız memnun olurum.tesekkurler

Menüden - Ayarlar - Kişisel - Temalar - Genel- Navigator var

Ona seçeneklere bas - Tema efekti - Açık yap

dediğin zannedersem bu

haytaefendi

haytaefendi

Üye
bn 2 gun once aldm ıphone kdr hassas dgl ama guzel ynede

freetu

Üye
Menüden - Ayarlar - Kişisel - Temalar - Genel- Navigator var

Ona seçeneklere bas - Tema efekti - Açık yap

dediğin zannedersem bu

evet dedıgım bu cok tesekkurler ya aynı yerlerde dolanıp durdum sureklı ve acaba vırusmu bulastırdım dıyede dusundum.saolun

cnscns1

Üye
arkadaşlar almak istiyorum ama internette kamerası çok kötü falan gibi yorumlar var.
çok kararsız kaldım nasıl sizce?

cmlakkrt

Üye
süper telefon

Üst Alt