Nokia 5800 Xpress Musıc Sizce NasıL aRkadaslar ???

Sponsorlu Bağlantılar

chacals

chacals

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xpress Musıc Sizce NasıL aRkadaslar ???
5800 xp sizce nasıl arklar.. ekran dokunusu nasıl onu kmerak edıyorum.yorum yaparsanoız sevınırım:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ekran dokunuşu gayet hassas ve güzel hiç düşünme al kardeşim..

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
fantastik!!!!

Progressivity

Progressivity

Üye
kesinlikle al özellik açısından yani yakında ztn bi zamanların 3310u ve 6600ı gibi olur gidişat öyle :D

pavilion

pavilion

Üye
Çok mesaj atmam diyorsan al. Mesaj atmak tam bi kabus, 2nci mesaja geçince aşırı bi yavaşlama söz konusu ama genel özellikleri olarak çok iyi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Çok mesaj atmam diyorsan al. Mesaj atmak tam bi kabus, 2nci mesaja geçince aşırı bi yavaşlama söz konusu ama genel özellikleri olarak çok iyi.
kardeşim son versiyonu yükledin mi? mesaj takılıyor diyip duruyorsun güncelle telefonunu sorunun kalmasın...

pavilion

pavilion

Üye
zaten güncel, 2ci mesaja geçince şişiyor, benimki v31.0.008 üstüne versiyon çıkmadı diye biliyorum?

Neverex

Üye
Bende 5800 almak istiyorum iyi yorumlarda alıyorum telefon ile ilgili önyargılarım vardı (mesaj yazarken donma,takılma gibi)alacak gibiyim haydi hayırlısı :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Bende 5800 almak istiyorum iyi yorumlarda alıyorum telefon ile ilgili önyargılarım vardı (mesaj yazarken donma,takılma gibi)alacak gibiyim haydi hayırlısı :ehe
kardeşim hiç düşünmeden al..süper bir telefon..

pavilion

pavilion

Üye
kardeşim wirelessle olmaz..usb kablosunu tak ı kur bir bak..http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html yada buraya bir bak..

ARKADAŞIM! Senin yazdığın gibi bir güncelleme bulunmuyor bende son sürüm mevcut, bahsettiğimiz telefon nokia 5800 expressmusic, son çıkan yazılım v31.0.008 senin yazdığın gibi v31.0.100 sürümü yok. Software updater ile de kontrol ettim wireless da da aynısını diyor. Sen nerede gördün bunu merak ettim ayrıca kendine yükleyip yüklemediğini sormuştum cevap yazmamışsın. Aynı telefondan bendede var memnunum ama sırf telefonu övmek için palavraya gerek yok. 5800 sahipleri bilir bu telefon 2nci mesajdan sonra şişiyor. Bende belki yeni sürüm çıkar da bu sorun çözülür diye bekliyorum ama çıkmadı.:nono:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ARKADAŞIM! Senin yazdığın gibi bir güncelleme bulunmuyor bende son sürüm mevcut, bahsettiğimiz telefon nokia 5800 expressmusic, son çıkan yazılım v31.0.008 senin yazdığın gibi v31.0.100 sürümü yok. Software updater ile de kontrol ettim wireless da da aynısını diyor. Sen nerede gördün bunu merak ettim ayrıca kendine yükleyip yüklemediğini sormuştum cevap yazmamışsın. Aynı telefondan bendede var memnunum ama sırf telefonu övmek için palavraya gerek yok. 5800 sahipleri bilir bu telefon 2nci mesajdan sonra şişiyor. Bende belki yeni sürüm çıkar da bu sorun çözülür diye bekliyorum ama çıkmadı.:nono:
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524-yeni-mesaj.html burda ilk sayfada 9.cu mesajda navi kodunu kullan ve güncellemeyi yükle..orda nasıl yapacağını anllatım..

Progressivity

Progressivity

Üye
31.0.101 versiyonunda hiç bir msj sorunu yok çatır çatır günde 100sms atıyorum herhangi bir yavaşlama heleki donma hiç yaşamadım alacak arkadaşların bi ön fikir edinmesi açısından söylüyorum ayrıca dokunmatik ekran artı T9 kullanırsanız inanılmaz hızlı mesaj yazabilirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

31.0.101 versiyonunda mesaj yazmada herhangi bir sorunla karşılaşmadım aksine çok hızlı bence dokunmatik ekranda t9 keyfi bir başka gerçekten inanılmaz hızlı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ah kardeşim http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html buraya bak dedim kodu nemesis suite ile navi kodu yaparsan sonrada nokia software updater ile sürümü ararsan varmıy mış yokmuy muş görürsün..

Neverex

Üye
Arkadaşlar bu kadar sorunları var mı bu telefonun?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonda sorun yok ama sorun çıkartılıyor güzel kardeşim insanlar burda denileni yapmıyor sonra sorun varmış gibi gözüküyor..halbuki ben 1 ay önce son sürümü yukarda anlattığım gibi güncellemiştim..

pavilion

pavilion

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524-yeni-mesaj.html burda ilk sayfada 9.cu mesajda navi kodunu kullan ve güncellemeyi yükle..orda nasıl yapacağını anllatım..

Öncelikle yaptığım yargısız infaz için özür diliyorum. Söylediklerini yaptım Navi kodunu kullanarak Navi versiyonunu yükledim ve dediğin gibi mesaj problemi ortadan kalkmış, umarım bu versiyonda kalan işlemlerde sorunsuz yapılır. Teşekkürler.:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Öncelikle yaptığım yargısız infaz için özür diliyorum. Söylediklerini yaptım Navi kodunu kullanarak Navi versiyonunu yükledim ve dediğin gibi mesaj problemi ortadan kalkmış, umarım bu versiyonda kalan işlemlerde sorunsuz yapılır. Teşekkürler.:oke:
ah kardeşim bir dinleyipte hareket etseniz ne güzel olacak hem siz yorulmayacak hem de beni yormayacaksınız..neyse iyi günlerde kullan..

Üst Alt