nokia 5800 xm hakem heyeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

705611

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xm hakem heyeti
öncelikle s.a arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler benim sorum şu olucaktı ben telefonumu 4 kez servise aynı hatadan gönderdim 4. kez gönderdiğimde tüketici haklarına gittim ihtarname çektim nokiaya cevap gelmedi tüketici haklarıda hakem heyetine gönderdi ama tüketici haklarındaki adam telefon gelirse al kullan karar çıkana kadar dedi bende aldım telefonu değiştirmişler dolayısı ile imeisi değişti sizce karar lehime çıksa bile kabul edilmiş diye iade yapmama gibi ihtimalleri varmı tecrübeli arkadaşlar...

Konunun başlığınıda yanlış açtıysam affola

--------------- Ekleme ---------------

kimse yokmu arkadaşlar tahmin yürütecek?

celibar

celibar

Üye
bence ortada sorun yok.karar sonrada çıksa nokia, telefon değişimi yapıldı der.sorun çıkmaz.

705611

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim içimi rahatlattın inşallah öyle olur bugün hakem heyetine gidicem sonçlanmışmı diye sonuçlandıysa durumu yazarım bu arada 40 kişi okumuş konuyu 1 cwvap gelmiş eskiden bende öyle yapardım yazardım googleye çıkarsa oku cevap fln verme hatta adamların sorduğu soruların cevaplarını bildiğim halde cevap yazmamıştım ama pişmanım bundan sonra bende yavaş yavaş aranıza katılcam inşallah :)
Bide bu aletin parasını alırsam yerine hangi telefonu alayım nokia n79 düşünüyorum ama fikir vercek olan varsa

ca_sus

Üye
kardeş rahat ol öyle bir durum olmaz bende de daha önce N73 vardı bende tüketici mahkemesine vermiştim benim talebim paraydı ama bana son gitmesinde sıfır N 73 verdiler ben dedim para talep ettim telefon deil doğal olarak 5 kere gittiği için para talep etme hakkımda var nokıa 15 güne onaaylar bizde servis olarak burdan paranızı verecez dediler öylede oldu 15 gün sıfır telefon kullanmış oldum :) şunuda söyleyeyim kutusuna varana kadar herşeyini alıyorlar kardeş umarım duruyordur dertleri hizmet deil adam kutusu olmasa bile almıyor hadi Allah yardımcın olsun

705611

Üye
    Konu Sahibi
duruyo ama kutuyu falçatayla kestim şarj aletini yan keskiyle kesip b antladım :) :) nokia memuniyeti bunları herseferinde telefonu dahada bozup gonderdikleri için sinirden yaptm :D ama bunu hakem heyetinde söyledim adama adam dedi onlar olmasada olur sırf seni caydırmak için yapıyolar öyle bişey derlerse gel yanıma istersen tazminat davası bile açabilirsin dedi çünkü " onları tekrar piyasaya sürmüyolar geri dönüşüme gönderiyolar malum insanlık hali bozulmuştur kutu kaybolmuştur hafıza kartı kaybolmuştur benim geri iade etmek istediğim şey telefon kutu değilki :) " bunları adam dedi :D :D

ca_sus

Üye
o zaman sorun yok kardeş bende vardı verdim hani sorun çıkmadı istiyorlar ama o zaman olmasa benden kabul etmemişlerdi herşeyini istmişlerdi hatta kulaklık bozuktu gittim dandikten bişi aldım koydum içine :) inş dedğin gibi olur sorun etmezler

705611

Üye
    Konu Sahibi
elmde war zaten hepsı dedığın gibi orjinal kulaklık yandı pccye bağladığım için ama atmadım onuda werrm geri :D bişey sorcam kararı yolladıktan sonra kac gun sonra yaptılar ıadeyı bide telı nasıl göndercez onlar gelıp alcakmı?

ca_sus

Üye
kardeş kararı nokıa ya faksladım 3 haftayı buldu yani 1 ayı gözden çıkar tabiki şimdi değişmişte olabilir ben kvk servise bizzat kendim gittim çünkü öbür türlü iş çok uzuyo servie gittim birazda seert davrandım kardeş yoksa ciddiye almıyorlar kolpacılar ödemeyi ordan yaptılar bana bence sende bizzat kendin git

705611

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 15 gün müddetleri var ödemek için hakem heyetinden karar çıktınmı

ca_sus

Üye
tamam kardeş o zaman iş bitince burada paylaş ta bende merak ettim inş hallolur

705611

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş paylaşırım

teknik3

Üye
arkadasım ben bilirkişilik yapıyorum eline yeni cihaz geçtiyse şayet hiç bir şey yapmana gerek yok keyfini çıkarmaya bak

705611

Üye
    Konu Sahibi
kararı aldım arkadaşlar telefonu satın aldığım paranın faizinide ödücekler para 1 yıl onlarda kaldı diye :) tavsiyem yeni yazılım cart curt hiç uğraşmayın arkadaşlar gidin verin hakem heyetine verirken para iadesi+yasal faizler diye isteyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt