Nokia 5800 Wireless Sorunu [Bir türlü çözemedik-servise de gösterdim]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trane1

trane1

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Wireless Sorunu [Bir türlü çözemedik-servise de gösterdim]
bknz : http://www.maxicep.com/symbian-dest...elefonumda-wireless-sorunu-yardim-338925.html

burda anlattığım konu üzerine ilk önce Nokia Care servisini aradım ve durumu izah ettim orada ki ilgili kişi de bana telefonun içinde wireless ile ilgili bir parçanın [bir parça söyledi fakat ismini hatırlaamıyorum] bozulmuş kırılmış vb. olabileceğini söyledi ve teknik servise vermemi söyledi bunun üzerine Izmit ARABUL NOkia Shop'a gittim bugün ve orada ki yetkiliye durumu anlatmaya çalıştım fakat anlamakta güçlük çekti başka bir yetkiliye açıkladığımda ise bir süre telefonu inceledi shop da ki wireless a bağlanıp internete girdi ve bana bir problemin olmadığını söyledi fakat ısrar ettim ki telefonda problem var diye bunun üzerine üst kata [teknik servise] çıkıp orada yeniden yazılım attı son sürümü [v50] tamamdır dedi geçmiştir dedi ve güle güle dedi eve döndüğümde yine ağıma bağlanmak istediğimde aynen yukarıda ki link te yazdığım olayı yaşadım tekrar nokia shop u aradım ve bana modemimde sorun olabileceğini söyledi fakat sorunum halen çözülmüş değil şimdi ben ne yapıyim bu telefonu ???

Tekrar götürüp içini açtırıp wireless ına baktırmalıydım fakat şimdi işlerine karışırım gibi bide azarlamasınlar beni bu konuda desteğinizi yardımlarınızı görüşlerinizi vs. bekliyorum...

muslumkocak

Üye
V50 de wireeless daha iyi gibi geldi bana. bence sorun modemde olabilir. benzer bir durumu bende yaşadım hatta XP li bilgisayarlarda da olabiliyor. Sana önerim telefondan bilinen senin bağlantılarını sil ve en önemlisi wireleess güvenlik seviyen WPA2 ise bağlanmayabilir. Modemin güvenlik seviyesini değiştir (WEB olabilir) veya giriş şifresini kaldır öyle dene.

kabel

Üye
arkadaşlar ben wirelesi buluyorum telefonda şifreyi yazıyorum ağ gözüküyo ama wlan ağı bulunamdı diyo

ayavuz25

Üye
aga aynı sorun ben de de vardı.hallettim o modem ayarlari ile ilgili mac filtrelemeyi kapatacan oluo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt