x6 tasarım açısından çok güzel en azından 5800dan çok daha iyi işletim sistemide s90 fakat s60 işletim sisteminin daha popüler olduğu unutulmamalı geliştirilen en son uygulamalar yazılımlar ve oyunlar öncelikle hep s60 telefonlarına yönelik s60 v5 işletim sistemi içinde henüz yeterli sayıda yazılım geliştirilmiş değil sonuçta yeni bir versiyon
x6 32gb sabit hafıza var 5800 ise max 16gb oluyor onun dışında kamerası 5mp olmuş x6'nın zaten 5800'ı kamerası için almamak lazım bekleneni veremiyor kamera maalesef fakat video çekimi başarılı
x6'nın piyasa 1200ytl gibi bir fiyatla çıkması bekleniyor 5800 ise şuan 530-600ytl arasında değişen fiyatlarda
5800 alırken dikkat edilmesi gereken bikaç nokta var bunun için ayrı bir konu başlığı açmasakta yer yer 5800 ile ilgili konularda değindik hep bir 5800 sahibi olmadan önce forumdaki bu telefon ile ilgili açılan bütün konuları okumanızda fayda var
n97'de işlemci hızı yeni bir sürümle arttırılacaktır biraz bekleyecekler n97 kullanıcıları tabi n97 de çok fahiş bir fiyattan satılıyor bence ama N serisi olmasının biçok avantajınıda yanında getiriyor kamerası ve malzeme kalitesi gibi tabikide bir 5800'dan daha üstün ve çok daha estetik bir telefon yine burada da esas kriter alım gücü
son olarak şunuda söylemek isterim ki bir telefona 600liradan fazla vermem diyorsanız ve tabikide dokunmatik istiyorsanız alacağınız telefon bellidir