Telefon Tavsiyesi Nokia X6 mı? yoksa Nokia 5800 Xpress Music mi? Neden??

Sponsorlu Bağlantılar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
x6 da paralel ithalatta cwm özelliğinden yararlanılıyormu kardeş ?

ozanazy

ozanazy

Üye
Bu kadar distribütör garantili ürün varken 70-80 lira için paralel ihtalat ürün alma hele ki telefon bilgisayar gibi elektronik işine hiç girme. Millet onu piyasada garantili ürün olmadığı zaman yapıyor ama x6 çıkalı çok oldu herkes satıyo. Benim tasviyem yeni çıkan bir telefon yerine çıkmış oturmuş bir telefon alman 5800 şu an o kadar stabil çalışıyor ki 5800'da ilk zaman yaşanan sorunların hepsi emin ol X6'da da yaşanır. Nokia bu deneme yanılma yönetmini çok kullanıyo. Satıyo telefonu müşterileri kobay olarak kullanıyo hataları kullanıcılar tespit ediyo resmen. Dikkatli ol 5 MP kamera için aldanma telefona. Ayrıca Capasitive ekran kullanmak Nokia için çok başarılı değil. Ufak noktalara tırnakla dokunman gerekli özellikle web'de dolaşırken tırnakla algılama capasitive ekranlarda yok resistive ekran olan 5800'da tırnakla kalemle istediğin şeyle çok hassas olarak kullanabiliyosun. X6 için bence biraz daha düşün.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
5800 her 4 kişinin 2 sinde var artık iyice baymaya başladı benim alacağım telefonda cwm özelliği var paralel ithalat olsa olmazdı heralde.güvendiğim bi bayide 700 tl ye buldum üstelik tanıdık 2 ay önce bir telefon almıştık oda dokunmatik ama şuana kadar herhangi tek bir sorun bile çıkarmadı.Hem alacağım telefon 2 yıl garantili ama istanbul içinde başka bir firmanın garantisinde, garantisiz olsa almazdım sonuçta garantisini veriyolar adamla baya bi konuştuk herhangi bir sorun olduğunda bayii ye veriyorsun oda istanbul içindeki garanti sağlayan firmaya veriyo o yüzden 5800 almanın bi alemi yok neredeyse 5800'ı olmayan kişi yok ..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşlar diyo 5800 her 4 kişinin 2 kisinin elinde var adam begenip almış sendede olsa ne olurki hiç kimsede olmayan telefon yoktur

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Benim huyum işde herkesin aldığı bi telden almak istemiyorum.Hem bayii tanıdık 2 ay önce telefon aldık sorun yok onunda 2 yıl garantisi var benim alacağım x6 nında garantisini veriyo 10 yıldır ayni bayii aynı yer istanbul içinde farklı bir firmanın garantisi aldında olması neyi değiştirirki sanki diğer firma çok özen gösteriyo müşteri memnuniyetine hem cwm özelliğide mevcut sanmıyorum paralel ithalat olduğunu

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
nokia x6 5800 a bin basar

cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
5800 bnce yanı x6 biraz tuzlu :S

Why Always Me

Why Always Me

Üye
x6 gibi varmı ya kullanan arkadaşlar bilir

buculike

buculike

Üye
ben 5800 kullanıyorum kötü değil ama çok donuyor ve biraz kalın x6 almanı öneririm

--------------- Ekleme ---------------

tabi para problem değilse :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
nokia x6 750 liraya kvk garantisinde aldım paralelde daha ucuzdur heralde

onuraslan

onuraslan

Üye
yaw şöle yok 5800 bin basar felan demeyin :ehe

Tracy35

Tracy35

Üye
Ben 7 aydır Kulanıyorum 5800 tabıkı en Son Çıkan herzaman iyidir Sunu SOyleyım tanıtık felan ......... ayagı ne olursa olsun işter tanıtık işter amça oglun chazı satmak için para kazanmak için adam babasını bile satıyorr o yuzden kimseye Güvenme bilmiyorum ö senin Düşünçen 50 tl 100 tl fazla Ver Kafan Rahat olsun bende hem 5800 hem 5130 var 5130 8 sefer garantıye gonderdım 9 seferde Sıfırını iştetdim onlarda talebımı olumlu gordu Sıfır 5130 geldi onuda 8 ay oldu sıfır geleli o yuzden garantili al 50tl 100 tl için başini agrıtma tabiki o senin düşünçen ama yinede benim dedigimi Düşün Birazzzz

Benimde tavsiyem X6

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Ben 7 aydır Kulanıyorum 5800 tabıkı en Son Çıkan herzaman iyidir Sunu SOyleyım tanıtık felan ......... ayagı ne olursa olsun işter tanıtık işter amça oglun chazı satmak için para kazanmak için adam babasını bile satıyorr o yuzden kimseye Güvenme bilmiyorum ö senin Düşünçen 50 tl 100 tl fazla Ver Kafan Rahat olsun bende hem 5800 hem 5130 var 5130 8 sefer garantıye gonderdım 9 seferde Sıfırını iştetdim onlarda talebımı olumlu gordu Sıfır 5130 geldi onuda 8 ay oldu sıfır geleli o yuzden garantili al 50tl 100 tl için başini agrıtma tabiki o senin düşünçen ama yinede benim dedigimi Düşün Birazzzz

Benimde tavsiyem X6
kardeş x6 kvk 750 liraya alıyorum o zaman :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
ha işte beni anlayan çikti :=) kafan rahat olsun işte :D
valla sen alma diyince gittim bayiye vazgeçtim dedim,biraz ilerisinde yine bi bayi buldum sordum 750 lira kvk lı dedi :D yapıştırdım parayı aldım. şimdi rahat içim gerçekten teşekkürler kardeşim :bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

hocam nerden aldınız telefonu. internette bile 900-1000 arasında satılıyor.
Evet internette 850-900 civarı kvk nokia x6 ürünlere rastladım, ben istnbuldan aldm 750 lira kvk lı 2 yıl garantili ( arkadaşın tavsiyesi üzerine vazgeçtm paralelden paralel alacağım telefonda 700 liraydı 50 lira daha verdim kafam rahat en azından )

Tracy35

Tracy35

Üye
valla sen alma diyince gittim bayiye vazgeçtim dedim,biraz ilerisinde yine bi bayi buldum sordum 750 lira kvk lı dedi :D yapıştırdım parayı aldım. şimdi rahat içim gerçekten teşekkürler kardeşim :bigstar:
)
Hayırlı olsun kardeşim :oke: Güle Güle Kullan

ozanazy

ozanazy

Üye
İmei numarasını KVK'ya bir sorgulat istersen gerçekten KVK garantili mi diye. İstanbul piyasasına güven olmaz.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
İmei numarasını KVK'ya bir sorgulat istersen gerçekten KVK garantili mi diye. İstanbul piyasasına güven olmaz.
Biraz ayrıntılı anlatabilirmisin nasıl yapacağımı şüphelendim şimdi ??

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Allah aşkına hanginiz kullandınız? Yemin ediyorum ben ikisini de kullandım. X6 güzel,kamera hafıza falan AMA ekran berbat. Asla kalemle ya da bileklikle yazamıyorsun, illa ki parmak gerek. Bu da klavye gibi tuş takımı gibi şeylerde yazı yazarken çok ama çok zorluyor. En azından 5800 da kalemle yazıyosun. X6 nın dokunmatiği işte bilmem ne dokunmatiği, madem onu koydun multitouch da koysana be adam. Kamerası ve hafızası 5800 dan daha iyi. Adamlar 5800 yaparken kameranın olduğu kapak kısmına cam koymuşlar. Bu da flaş patlayınca sanki foto alttan parlıyor gibi oluyor. Güzel foto çekmek için arka kapağı çıkarman gerekiyor. Burda artıyı x6 alıyor. Hafızada da artıyı x6 alıyor.

Fakat ikisi de s60v5 versiyon olduğu için, x6'ya yenilik gelir diye bişey olmaz. Yenilik s60v5 'e gelir, ikisi de faydalanır.

Fakat fiyata gelince iş drğişiyor.
3.2 yerine 5 megapixel kamera
16 gb hafıza kartı yerine 32 gb dahili hafıza
şık tasarım
gibi özellikler fiyatı iki katına çıkarır mı?? Çıkarıyor. 5800 460 tl iken x6 900tl. Telefon güzel de ben ekranı yüzünden soğudum. Napacan lan x6 'yı. 32 gb dahili belleği napacan al iki tane 16 gb kart. Üstü de cebine kalsın. 3.2 megapixel neyine yetmiyo. Poster mi çıkartacan. Hem bunlar için 2 tane 5800 parası vermeye değmez.

İyi günler... :)

Üst Alt