Allah aşkına hanginiz kullandınız? Yemin ediyorum ben ikisini de kullandım. X6 güzel,kamera hafıza falan AMA ekran berbat. Asla kalemle ya da bileklikle yazamıyorsun, illa ki parmak gerek. Bu da klavye gibi tuş takımı gibi şeylerde yazı yazarken çok ama çok zorluyor. En azından 5800 da kalemle yazıyosun. X6 nın dokunmatiği işte bilmem ne dokunmatiği, madem onu koydun multitouch da koysana be adam. Kamerası ve hafızası 5800 dan daha iyi. Adamlar 5800 yaparken kameranın olduğu kapak kısmına cam koymuşlar. Bu da flaş patlayınca sanki foto alttan parlıyor gibi oluyor. Güzel foto çekmek için arka kapağı çıkarman gerekiyor. Burda artıyı x6 alıyor. Hafızada da artıyı x6 alıyor.
Fakat ikisi de s60v5 versiyon olduğu için, x6'ya yenilik gelir diye bişey olmaz. Yenilik s60v5 'e gelir, ikisi de faydalanır.
Fakat fiyata gelince iş drğişiyor.
3.2 yerine 5 megapixel kamera
16 gb hafıza kartı yerine 32 gb dahili hafıza
şık tasarım
gibi özellikler fiyatı iki katına çıkarır mı?? Çıkarıyor. 5800 460 tl iken x6 900tl. Telefon güzel de ben ekranı yüzünden soğudum. Napacan lan x6 'yı. 32 gb dahili belleği napacan al iki tane 16 gb kart. Üstü de cebine kalsın. 3.2 megapixel neyine yetmiyo. Poster mi çıkartacan. Hem bunlar için 2 tane 5800 parası vermeye değmez.
İyi günler...