Telefon Tavsiyesi Nokia X6 mı? yoksa Nokia 5800 Xpress Music mi? Neden??

Sponsorlu Bağlantılar

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X6 mı? yoksa Nokia 5800 Xpress Music mi? Neden??
arkadaslar yeni telefon alacağım fakat kafam da x6 düşünüyorum...Kimileride 5800 la aralarında pek fark yok o yüzden o kadar fiyat x6 ya vermene gerek yok gibi laflar ediyorlar...Birde size soruyum dedim eminim burdan sonra kararımı kesin veririm :) şimdiden çok teşekkürler...(h):evet::aman2:

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

burocka

burocka

Üye
x6'nın 5800'a göre artıları
+5mp kamera
+comes with music
+16gb dahili hafıza
+434 mhz işlemci
+capasitive ekran
+şık tasarım
seçim senin ama bence x6

Revengeful

Emekli Yönetici
her yönden x6 daha iyi

Necmati

Necmati

Üye
x6 kamerası daha iyi hız olarak daha iyi ve 5800 sonra çıktığı için daha yenilikçi bir telefon :d:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
nasıl fark yok x6 nın ekranı kapasitif bi kere 5800 rezistif ekran artı 5 mp x6 ya ilerde belki multitouch gelecek. x6 bana göre 5800 ra bin basar.

modexl48

Üye
x6 daha iyi her yönden

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle x6 kamerası yeter :oke:

JayJayyy

Üye
illede 5800:oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
5800'da güzel ama X6 al tabi bu benim düşüncem yine de sen bilirsin :oke:

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
Evet x6 alıcam şimdiden alacağım 3 yer belirledim fiyatları 700-750 arası forumda baska konu olarakta açtım onların sahte olup olmamalarından cekiniyorum eger sahte degillerse alıcam..Hepinize teker teker teşekkürlerr :)

gemlikua96

gemlikua96

Üye
ben 5800 kullanıyorum ama x6 ya hastayımm x6 al derim :D

murat6118

Üye
x6'nın tek eksiği multitouch oda sistem yazılımı yapılırsa oda olur bu alet dokunmatik değil parmak ısısıyla çalışıyor iphone gibi

okumus_43

okumus_43

Üye
Arkadaşlar Elbette X6 ama 5800'ıda yerden yere vurmayın o da kral telefon...

-ORKA-

-ORKA-

Üye
5800 dan şaşmam

hakancelik06

Üye
tabiki x6 her yönüyle 5800 dan daha iyi

ibrdd

Üye
x6'nın tek eksiği multitouch oda sistem yazılımı yapılırsa oda olur bu alet dokunmatik değil parmak ısısıyla çalışıyor iphone gibi

Yazılımla alakası yok:s donanımsal bir şey o.

Tabii ki X6

lasvetorus

lasvetorus

Üye
X6 nın tasarımı ve köşeleri bana itici geldi sadece özellik olarak 5800 üzerine brz daha eklenip piyasaya sürülmüş bir telefon çok büyük yenilikleri yok onun için aradaki farkı değerlendir ve 5800 al...Ekran dokunmatiği olarakta şunu söyleyebilirim yenileşme olmuş ama yinede kullananlar iphone gibi değil diyor ve fazla hassaslık seni ne kdr memnun ede bilemiyorum ve ayrıca yine 5800da olduğu gibi 3D hızlandırıcı dahil değil ... Bu arada işlemci hızları 5800la aynı hızında arttırım yok.Hemde şu yönü önemli x6 daha yeni bir telefon ve gerek üretimden gerek yazılımdan yana bir çok sorunu olacaktır 5800 şuan v50 sürümde belki daha kararlı bir tatminkarlık sağlar senin için.Kamerası snn için ne kadar önemli bilemiyorum ama bence bu telefonlardan bu kadar performans bekleme git iyi bir markanın 8-12 megapiksel kamerasını al fotoğraf çekerken onu kullan.O kadar paraya yazık üstüne brz daha koysan sıfır dizüstü alırsın....

denizcigenc

Üye
Benm 5800 var cok memnunum ama son cıkan tabiki daha iyidir kardes eğer bir telefona o kadar para vermem diyorsan 5800 seni tatmin eder ;)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
arkadaşlar x6 alıcamda paralel ithalatta comes with music olayından yararlanılıyormu ??

OğuzcanAbi

Üye
hayirli olsunn

Üst Alt