Telefon Tavsiyesi Nokia X6 mı? yoksa Nokia 5800 Xpress Music mi? Neden??

Sponsorlu Bağlantılar

cr4n1um

cr4n1um

Üye
ikisi de işe yaramaz artık 5800 kullandım ama X6 hiç kullanmadım açıkcası. Tavsiye olarak söyleyeceğim şey symbian işletim sisteminin artık bitmeye yüz tutmuş olması,nokia'nın bu sistemi rahat çalıştırıyor diye tercih işlemci diğer donanımlar gibi sebepler eğer senin için de önemli ise bunlar hiç girmem. ki cebinde çıkartıp X6 trink diye 900 tl verecek kadar para varsa onu elinde tut verme biraz daha bekle HTC Desire,Nexus One yada ne bileyim son çıkan Android tabanlı çok iyi işlemcili bir PDA tercih edebilirsin. Dokunmatiğin tadına da fazlasıyla varırsın aynı şekilde multimedyanın hızın da. Benden bu kadar yorum yeterli.. Kolay gele arkadaş sana seçiminde ;)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
ikisi de işe yaramaz artık 5800 kullandım ama X6 hiç kullanmadım açıkcası. Tavsiye olarak söyleyeceğim şey symbian işletim sisteminin artık bitmeye yüz tutmuş olması,nokia'nın bu sistemi rahat çalıştırıyor diye tercih işlemci diğer donanımlar gibi sebepler eğer senin için de önemli ise bunlar hiç girmem. ki cebinde çıkartıp X6 trink diye 900 tl verecek kadar para varsa onu elinde tut verme biraz daha bekle HTC Desire,Nexus One yada ne bileyim son çıkan Android tabanlı çok iyi işlemcili bir PDA tercih edebilirsin. Dokunmatiğin tadına da fazlasıyla varırsın aynı şekilde multimedyanın hızın da. Benden bu kadar yorum yeterli.. Kolay gele arkadaş sana seçiminde ;)
Arkadaşım 1.si kullanmadığın ürün hakkında işe yaramaz deme sonuçta nasıl bir ürün olduğu bilmiyorsun
2.si bazı insanlar vardırki symbian işletim sistemi isterler
3.sü Nokia x6 da kapasitif ekran var yani dokunmatiğin tadına yeterince varabilir merak etme
son olarakta 900 lira değil piyasada şuan 750 liraya kadar bulabilir x6 yı ( şahsen ben 750 liraya kvk'lı aldım ) :oke:

Tracy35

Tracy35

Üye
Allah aşkına hanginiz kullandınız? Yemin ediyorum ben ikisini de kullandım. X6 güzel,kamera hafıza falan AMA ekran berbat. Asla kalemle ya da bileklikle yazamıyorsun, illa ki parmak gerek. Bu da klavye gibi tuş takımı gibi şeylerde yazı yazarken çok ama çok zorluyor. En azından 5800 da kalemle yazıyosun. X6 nın dokunmatiği işte bilmem ne dokunmatiği, madem onu koydun multitouch da koysana be adam. Kamerası ve hafızası 5800 dan daha iyi. Adamlar 5800 yaparken kameranın olduğu kapak kısmına cam koymuşlar. Bu da flaş patlayınca sanki foto alttan parlıyor gibi oluyor. Güzel foto çekmek için arka kapağı çıkarman gerekiyor. Burda artıyı x6 alıyor. Hafızada da artıyı x6 alıyor.

Fakat ikisi de s60v5 versiyon olduğu için, x6'ya yenilik gelir diye bişey olmaz. Yenilik s60v5 'e gelir, ikisi de faydalanır.

Fakat fiyata gelince iş drğişiyor.
3.2 yerine 5 megapixel kamera
16 gb hafıza kartı yerine 32 gb dahili hafıza
şık tasarım
gibi özellikler fiyatı iki katına çıkarır mı?? Çıkarıyor. 5800 460 tl iken x6 900tl. Telefon güzel de ben ekranı yüzünden soğudum. Napacan lan x6 'yı. 32 gb dahili belleği napacan al iki tane 16 gb kart. Üstü de cebine kalsın. 3.2 megapixel neyine yetmiyo. Poster mi çıkartacan. Hem bunlar için 2 tane 5800 parası vermeye değmez.

İyi günler... :)
arkadaşim hiç ogle sorun yok akadaki jiletını çıkartırsan sorun ortadan kalkar cami koruyan jıletını çakartmassan tabıkı senin dedigin gibi çeker bende ilk aldıgımda çıkartmamışştım senın dedıgım gibi çekiyordu çıkartım Güzel Çekiyor Kapak Felan Çıkatmana gerek Yok sadeçe Jıletini çıkart yeter

iki tane 16Gb almana gerek yok 1 tane 32 gb al yeterr inş allah nasıp ederse aliçam Ben 1 ay 2 ay sonra suan Arastırıyom :megafon:

brk38

brk38

Üye
Allah aşkına hanginiz kullandınız? Yemin ediyorum ben ikisini de kullandım. X6 güzel,kamera hafıza falan AMA ekran berbat. Asla kalemle ya da bileklikle yazamıyorsun, illa ki parmak gerek. Bu da klavye gibi tuş takımı gibi şeylerde yazı yazarken çok ama çok zorluyor. En azından 5800 da kalemle yazıyosun. X6 nın dokunmatiği işte bilmem ne dokunmatiği, madem onu koydun multitouch da koysana be adam. Kamerası ve hafızası 5800 dan daha iyi. Adamlar 5800 yaparken kameranın olduğu kapak kısmına cam koymuşlar. Bu da flaş patlayınca sanki foto alttan parlıyor gibi oluyor. Güzel foto çekmek için arka kapağı çıkarman gerekiyor. Burda artıyı x6 alıyor. Hafızada da artıyı x6 alıyor.

Fakat ikisi de s60v5 versiyon olduğu için, x6'ya yenilik gelir diye bişey olmaz. Yenilik s60v5 'e gelir, ikisi de faydalanır.

Fakat fiyata gelince iş drğişiyor.
3.2 yerine 5 megapixel kamera
16 gb hafıza kartı yerine 32 gb dahili hafıza
şık tasarım
gibi özellikler fiyatı iki katına çıkarır mı?? Çıkarıyor. 5800 460 tl iken x6 900tl. Telefon güzel de ben ekranı yüzünden soğudum. Napacan lan x6 'yı. 32 gb dahili belleği napacan al iki tane 16 gb kart. Üstü de cebine kalsın. 3.2 megapixel neyine yetmiyo. Poster mi çıkartacan. Hem bunlar için 2 tane 5800 parası vermeye değmez.

İyi günler... :)

çok doğru sölemişin kameraya çok fazla takılmayın zaten nokia nın kameraları her nekadar pikseli fazla olsada samsungun kinin yerini tutmuyo resim çekmek istiyosan al 5800 al bide dijital foto makinası emin ol 750 den aşağı fiyat gelir

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Ya ne alakası var bazısı demiş yok 900 tl die ben dün aldım 750 liraya kvk lı,5800 da 500 lira yok kamerası iyi çekmiyomuş kapağı çıkartman gerekiomuş varmı böyle bi mantıksızlık ya sen acemiysen telefon ne yapsın sana,ekrana kalemle yazamıyormuşsun iyide kardeşim bu telefonu alan kişi bilmiyomu kapasitif ekran olduğunu kalemle kullanmak isteseyen 5800 alır dimi yoktan bahaneler üretme rica ediyorum

kendal_47

kendal_47

Üye
hayırlı olsun o zaman

hakancelik06

Üye
ya sadece kapasatif ekranı çin alınır x6

oxeman

Üye
x6 şık ve her yönden daha kapsamlı telefon 5800 a göre ama 100 tl daha ekleyebilirsen wave al derim

mevlanatorunu19

Üye
ben aldım x 6 begenmedim 5800 daha hızlı x6 dan eger benim x6 hızlı diyen varsa bana yazsın

fhrzkn

Üye
en iyisi x6

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
Benden sonra baya sürmüş bu konu ya bu kadar ilgi için hepinize teşekkür ederim ben x6 aldım zaten ve iyikide almışım acaip çok memnunum allaha şükür..bence 5800 da çok güzel bir telefon ama x6 tının dokunmatiği için bile bu para verilir benim gibi kararsız kalmış arkadaşlarada şunu söyleyebilirim Ses kalitesi mükemmel bir telefon zaten dokunmatiği muhteşem(İphone ile aynıdır test ettim)5800 gibi donmuyor sürekli..Tekrar bu ilginiz için teşekkür ederim..Bu arada şeytan yine aklımda oynuyor Sony ericsson xperia 10 ! :D

futbol123

futbol123

Üye
x6 her özellikte üstün

sanallbelaa

Üye
x6 nın kamerası tek yeter :oke:

mahno

Üye
bende x6 alıcamda bu ben aldım x6 memnunum diyen arkadaslar hala memnunmu ve multitoch o kadar onemlimi oolmasa ne gibi zorluklar cekerim
tşkler
iyi forumlar

ivdg

ivdg

Üye
X6 daha mantıklı geliyo (:

samety500

samety500

Üye
tabikide 5800 XpressMusıc :D zaten camera ve ekran dışında bi farklılık yok 800 küsür x6 ya vericeme 5800 alırım :oke:

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
ama şunu düşün x6 'nın çok versiyonu var 2gb-4gb-8gb-16gb-32gb bunlarda fiyat artıyor en düşük modeli bildiğim kadarıyla 2 gb 540tl idi dün nokia shop'ta ama bana sorarsan yinede x6derim 5800 la neredeyse hiç farkları yok (kamera dışında ) ama şıklık ve küçük ayrıntısal özellikleri var ve bunlar x6'yı çekici kılıyor :) Bende bu gün kaçakçılar telefonumu klonladıkları için çaresiz telefonumu kaybettim o yüzden çok kötü moralim :(

Üst Alt