Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 veya N97 mi, yoksa X6 modelini mi beklemek gerek?

Sponsorlu Bağlantılar

sena26

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 veya N97 mi, yoksa X6 modelini mi beklemek gerek?
Arkadaşlar forumu yakından takip ediyorum fakat hala net bir tercihde bulunamıyorum.Kimileri N97yi kötülüyor, Cpu hızı ve özellikleri bakımından verilen fiyata değmeyeceğini düşünüyor, kimi ise N97nin çok iyi olduğunu düşünüyor.
Birde yakında gelecek olan X6 var ki oda 5800 modelinin geliştirilmiş hali olarak karşımıza çıkıyor.5800 gerçekten kullanışlı bir telefon ve en kötü olasılıkla onu alacağım fakat sizlerinde görüşleri benim için çok önemli.İşlevsellik bakımından Nokiadan asla vazgeçmem fakat verilen fiyat sonucunda alınan telefona değip değmeyecegini öğrenmek istiyorum.
Özellikle de mumincoşkun, nadir3391 ve Deflamat arkadaşlarımızdan.. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum :bigstar:

Progressivity

Progressivity

Üye
x6 tasarım açısından çok güzel en azından 5800dan çok daha iyi işletim sistemide s90 fakat s60 işletim sisteminin daha popüler olduğu unutulmamalı geliştirilen en son uygulamalar yazılımlar ve oyunlar öncelikle hep s60 telefonlarına yönelik s60 v5 işletim sistemi içinde henüz yeterli sayıda yazılım geliştirilmiş değil sonuçta yeni bir versiyon

x6 32gb sabit hafıza var 5800 ise max 16gb oluyor onun dışında kamerası 5mp olmuş x6'nın zaten 5800'ı kamerası için almamak lazım bekleneni veremiyor kamera maalesef fakat video çekimi başarılı

x6'nın piyasa 1200ytl gibi bir fiyatla çıkması bekleniyor 5800 ise şuan 530-600ytl arasında değişen fiyatlarda
5800 alırken dikkat edilmesi gereken bikaç nokta var bunun için ayrı bir konu başlığı açmasakta yer yer 5800 ile ilgili konularda değindik hep bir 5800 sahibi olmadan önce forumdaki bu telefon ile ilgili açılan bütün konuları okumanızda fayda var

n97'de işlemci hızı yeni bir sürümle arttırılacaktır biraz bekleyecekler n97 kullanıcıları tabi n97 de çok fahiş bir fiyattan satılıyor bence ama N serisi olmasının biçok avantajınıda yanında getiriyor kamerası ve malzeme kalitesi gibi tabikide bir 5800'dan daha üstün ve çok daha estetik bir telefon yine burada da esas kriter alım gücü :D

son olarak şunuda söylemek isterim ki bir telefona 600liradan fazla vermem diyorsanız ve tabikide dokunmatik istiyorsanız alacağınız telefon bellidir:oke:

Utku

Utku

Üye
bekleme al bi n97

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
X6 Modeli bence Süper gibi gözüküyor n97 modeline para yetişmez zaten. x6 da 1 senede anca iner fiyatı. 5800 a mağlubuz :)

kaya6031

kaya6031

Üye
eğer n97 yi alacak kadar paran yoksa 5800 al derim. zaten X6 çıkacak onunda fiyatı düşesiye kadar 1 sene geçer :)

aga38

aga38

Üye
bence nokiadan vazgeçin, siz alabiliyorsan iphone 3gs alan derim. 5800 de doğru dürüst oyun bile yok. malzemesi çok kötü. ben aldım pişmanım. ben temmuzda aldım 850 900 arasıydı şimdi 500 lerden bahsediyorlar. n 97 de çok pahalı haketse önemli değil dersin...
saygılarımla..

mahmut güven

Üye
nokia 5800 al bitir veya n 97 al oyunları hiç kasmıyo hatta bu sitede 62-30 mb oyunlar var onlar aynen psp oyunları ve n97 de hiç kasmıyo artı en 97 in klavyesiyke oyunları süper zevkli olur ama ekonomik kriz var herkesin parası nokia n97 yetmiyo nede olsa 1500 milyar yolda bulmuyorsun yani ve nokia x6 fake arkadaşlar o x3 ve x 3 çok dandik araya 2 şık kaldı paran varsa n97 az para çok malzeme istiyosan nokia 5800 bu kadar

cepn97

Üye
bence iphonea o kadar para verene kadar

htc hd2 alırım, işlemci hızı 1ghz , cebinizde pc taşıyor gibi olursunuz :D

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N97 alcagına iphone al derim daha iyi okadar fazla para vermem onlara diyorsan 520 tl ye 5800 al 2 gün önce gayat güzel telefon

gzec

Üye
htc touch diamond 2'yi veya hero'yu önerebilirim harika telefonlar

modexl48

Üye
Bence 1-2 ay bekle derim kardeşim geçen gün gördüm antalya ya gezmeye gitmiştik bi telefoncuya girdik x6ya bakıyorduk adam 829 tl ye dedi babam fiyatı 800e kadar düşürdü tek çekimde aldı.Bence 1-2 ay sonra bu telinde fiyatı düşer.X6 kaliteli bir telefon.Biz 800e aldıysak 1-2 ay sonra 700-750 olabilir diye düşünüyorum.

DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
Merhaba X6 Alırken Bir Dejvantaj Var Çünkü Biliyoruz Ki 5800 ilk versiyonlarında sorun çıkıyordu yine aynısı olabilir X6'da. Eğer x6 almayı düşünüyorsan bile en az 4 ay beklemelisin....

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bence bekle X6'yı eğer kötü çıkarsa öyle duyumlar alırsan N97 al

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
5800

07LEGEND

07LEGEND

Üye
n97 tel hafıza 80 mb 3 4 tane uygulama yüklenince kasmaya baslıyor x6 nın ise 300 mb

Üst Alt