NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

Sponsorlu Bağlantılar

sefenks

Üye
ben proğramı aynen kurdum ama rompatcher da c2z çıkmıyor.söylediğiniz yerden c2z de kurdum ama yinede rompacther da çıkmıyor.aceba hacklemede bir eksiklik mi var.her şey dediğiniz gibi oluyor ama proğram çalışmıyor.lütfen bu c2z yi rompacthera nasıl atılacağını resimli bir şekilde verirmisiniz.bide yükleme yaparken telle uyumlu değil yazıyor.ne yaptıysam c2z yi rompacther da göremiyorum .yardım lütfen.tşk

sefenks

Üye
LÜTFEN YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM! HİÇ YAPAN YOK MU ŞU LANET C2Z DOSYASI ROMPATCHERA NASIL ATILIYOR.Bİ CEVAP VERİN YAW.
bu uygulama 5800 v40 hacklı tel.çalışmıyormu kardeş.yüklüyoruz ama bu c2z dosyası rompatcher da çıkmıyor.biz mi yanlış yapıyoruz.heackleme mi yanlış anlamadım.hacklı tel.de tools diye bi uygulama geliyor bunu tıkladığımızda burda my files ve RP-Lite+ diye iki dosya daha var.RP-Lite+ dosyasına tıkladığımızda Rompatcher+lnfo diye altında da ingilizce bir yazı ve internet adresi çıkıyor.ve sadece tamam seçeneği var.tamam diyoruz ve karşımıza Install Server RP+ veOpen4All RP+ diye iki dosya daha çıkıyor başka bişey yok.bu hacklenmiş bi tel midir.yoksa ben mi öyle zannediyorum lütfen bi cevap verin .dediğin ne varsa uyguluyoruz ama şu c2z dosyasını burda görmemiz gerekirken göremiyoruz.bu c2z dosyası buraya nasıl atılır.lütfen yardım

transpesser

Üye
çok teşekkürler

mami_61_29

mami_61_29

Üye
arkadaşlar ben dediklerinizi yapıp programı kurdum.programa giriyorum herhangi bir efekt şeçiyorum ama efekti çalıştırmıyor yani uygulamıyor

efe574

efe574

Üye
v 40 da olmuyor rom pact calısmıyor telı hacklemelısın

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Güzel program. teşekkürler

sefenks

Üye
bu c2z dosyası atılmıyor yaw

volkii76

volkii76

Üye
ya hersey tamam. sadece c2z yi aktıf yapınca donuyor. reset atıyr. nedendır bu. en sade sekılde tekrar yazarmısınız. olmadı bı turlu.

emirkan25

emirkan25

Üye
teşekkürler dostum

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
beyler yurt dışındayım sadece şu anda cepten siteye bakabiliyorum. 2 haftaya vatanımdayım ve sunumu tamamen düzelticem..... :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
beyler yurt dışındayım sadece şu anda cepten siteye bakabiliyorum. 2 haftaya vatanımdayım ve sunumu tamamen düzelticem..... :oke:

İnşallah Uğur , Hayırlı Yolculuklar Şimdiden :oke:

payak

Üye
merhaba ben nokia 5800 ıma (version 50.0) setifika aldım helloOx programının 1.3 ve 2.3 versionunu da denedim ama olmuyor hacklenmiyor. helloox un iki versionunuda saatlerce bekledim ama hep aynı yükleme yapıyor ama bitmiyor.. ne yapmam gerekli nekadar beklemem gerekiyor bilen arkadaşım yazabilirmi....

LePioS

Üye

dostum 3 hafta oldu nerde kaldın. bir el atıversen artık :megafon:

bycoo32

bycoo32

Üye
teşekkürler

darkwily

darkwily

Üye
30 tane tema var bunLArdan hangisi güzeL tek tek uğraşmayaLım yaa beyeniLenLeri payLaşırsak daha koLay bi kuLLanım oLmuş oLur

--------------- Ekleme ---------------

merhaba ben nokia 5800 ıma (version 50.0) setifika aldım helloOx programının 1.3 ve 2.3 versionunu da denedim ama olmuyor hacklenmiyor. helloox un iki versionunuda saatlerce bekledim ama hep aynı yükleme yapıyor ama bitmiyor.. ne yapmam gerekli nekadar beklemem gerekiyor bilen arkadaşım yazabilirmi....

dostum v50 artık helloOx La hacklenmiyor sitede bir sürü ark. modifiye ediLmiş sistemLer payLaşmış onLArdan birini kurarsan hem hackLenmiş bir sisteme sahip oLursn hemde bu tip şeyLerLE uğraşmaktan kurtuLmuş oLursun şimdiden koLay geLsin:pro:

--------------- Ekleme ---------------

v50'de denendi ve gayet stabiL çaLışıyor şuan kuLLanıyorum

ByOrkO

ByOrkO

Üye
teşşekrlr ustadm:)

kaptanblack

kaptanblack

Üye
teşekkürler bi deneyelim bakalım

bybilal

bybilal