NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
tüh be!

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
hayır çalışmaz..

Nadir bana ancak sen yardımcı oLabiLirsin.. mesaj gönderemiyorum nedendir biLinmez neyse.. programı teLefona yükLedim hersey tamam hackLedimde bir sorun yok.. ama uyguLamaLarda animepLus'ın simgesine tıkLıyorum acıLıyor hemen geri kapanıyor tekrardan.. her defasında böLe neden anLamadım.. sorun nedir sizce yanLıs birşey yapmış oLamam deniLeni aynen yaptm bir sorunLada karşıLaşmadım.. teLefon tam hackLı unsigned yazıLım yükLedim.. sinir oLdm ya.. :vur

fatih82

fatih82

Üye
python uygulamasını yada servis paketini yüklemen lazım

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
python uygulamasını yada servis paketini yüklemen lazım

Python Linkteki python zaten onun verdiği Linktekini indirip yükLedim.. o kadar ugrastım bunu yapmak ıcın hackLedm zaten teLefonu ama smdidide program acıLmıyor böLe bişe oLurmu ya :D

Servis paketi dediğin ne peki ? eger yazdıgın cevap banaysa servis paketini nerden temin edicem ve nasıL çaLıştırıcam onuda beLirtirsen sevinirim hacı yaa :D

onuraslan

onuraslan

Üye
5800 V40 da olurmuu??

fatih82

fatih82

Üye
tuncay benim telde var akşama siteye veririm ve indirip yüklersin

onuroguzz3

Üye
ben animenu dosyasının dedıqınız lınkten ıddırdım ama karsıma ıkı tane dosya cıktı bır bılqı verebılırmısınız?

mdincer

Üye
mükemmelsin kardeş süper programmış animeplus çok saol

beyyyyy

Üye
n86 8mp olurmu arkadaslar

bild

bild

Üye
emeğinize saglık

barisodabasi

Üye
arkadaşım bu c2z linki hatalı error veriyor bi yardımcı olur musun ?

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Yaptım Çok teşekkür ederim. c2z hatası alanlar googleda arasın ilk sayfada çıkar dl edebilirsiniz...

taylan_cay

Üye
UltraPowerModulePack programını kur düzeletecektir. (hafıza kartına yükle)

Hafıza kartına kur diyosun ama cihaz hiç birşey sormadan tel hafızasına yüklüyor.Nasıl kurucam peki?

recoba_17

Üye
Selam n97i serisine nasıl oyun ata biliriz?

fenerlicelal01

Üye
ben 5800 telımde yaptım sorunsuz kullanıyorum sadece anımenu programını cozmeye calısıyom tesekurler maxicep

frowell

frowell

Üye
ya hersey tamam. sadece c2z yi aktıf yapınca donuyor. reset atıyr. nedendır bu. en sade sekılde tekrar yazarmısınız. olmadı bı turlu.

c2zmaker programı ile c2z.rmp oluşturup e:patches e atcan ;)

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler yaptım ellerine sağlık fakat verdiğin dosyadan 2 sis. dosyası çıkıyor yapamayan arkadaşlar önce animeplus2.0.sis i daha sonra anemplufix.sis i yüklesin ;) (bende o kadar uzun sürmedi---en fazla 1 dk)

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Arkadaşlar olmuyo demeyin yaptım ben. İlk önce telefonu hack yapmanız lazım. Video kendi çekimimdir, videoda görünen yakışıklı benim :D

• Beğen
Tepkiler: doanyula

ceza_faruk

Üye
kardeş animenuplus v2.0 indirince addons 1 ve 2 çıkmıyo

canb34

canb34

Üye
hocam her şey tamam ama bu animenu yu kurmaya çalışınca dosya bozuk hatası alıyorum sebebi nedir baska forumlarda hatta yabancı forumlarda bile aldım..

safak1903

safak1903

Üye
teşekkürler...:oke:

Üst Alt