NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

efe574

Üye
beyler hiç ugrasmayın kurmak ıcın ben kurdum telı cokkasıyor ve ayrıca bır sure sonra hata verıyor.. pc baglayıp depolama mo yaptınız zamanda kapatınızmı tel kılıtlenıyor acılmıyor sonra hafıza kartını cıkarıp oyle acabılıyorum 2 defa kurdum fornat atıp yıne aynı sorum denemeyın benc e

uğur55

Üye
    Konu Sahibi

bu verdiğim bilgileri tecrübeli bir çok arkadaş gerçekleştirdi ve telefonları gayet iyi çalışıyor. artı ANİMEPLUS öyle iki dakikada kurulacak olan bir program değil, sonuçta telefonun sistem dosyalarında oynama yapıyorsun. ama sen beceremiyorsan ayrı konu.....

BAKIN ARKADAŞLAR BU UYGULAMAYI TECRÜBELİ ARKADAŞLAR GERÇEKLEŞTİRSİN VE BAŞTADA BELİRTTİĞİM GİBİ TELEFONUNUZ FUL YANİ TAM HACKLİ OLMASI GEREKİYOR . KOLAY GELSİN.... SAYGILAR

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
Kasıyor Denedim Çok Kasıyor...

Mehmet arkadaşım telefonun kendi hafızasındaki işine yaramayan dosyaları v.s. kaldır. telefonunun kendi hafızası nekadar boş olursa cep okadar hızlanır bilgine... kasma sorununu ortadan kaldırabilirsin.

merhaba ben tüm dediğin programları kurdum fakat anime plus linki ölü ilgilenebilir misin tekrar ?

ayrilik

Üye
Animenu Plus v2.00 ve Fix

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=4]link tamamdır arkadaşlar[/sıze]

bioburak

Üye
paylaşım için teşekkürler ben herşeyi yaptım ama şu rompacher de open4all.rmp tiklenmiyo kırmızı X işareti geliyo yani çalışmıyo nasıl bi çözümü olabilir acaba

soket43

Üye

evet haklısın arkadşm bende de aynısı oldu bende format atmak zorunda kaldım ....

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sende remini yükseltmek için tel hafızasını boşalt işe yayar

sevgili ugur v.31.0.101 de calisiyordu v40.0.05 te calismiyor ilk verdigin program, bu v2.0 olan calisiyormu acaba denedinmi

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
serkan kardeş telefonun yeni versiyon olduğundan kaynaklana bilir hello yu bence bi kontrol et

kardeş program içi saol benim telefonda yüklem sorun vermedi ama dedğingibi yaptım efekt oluşmadı telefonum 5800 yalnız yazıda yazdıiğın gibi animeuplus rar dosyasının içinden 2 dosya yani addons 1 ve addons 2 çıkmadi sadece 2 tane animeu programı çıti diğer linkleride denedim sonuç aymı bu konuda yardımcı olursan ve ilgilenirsen sevinirim bu arada

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
sorunu gidericem arkadaşım

nso

Üye
güzel paylasim ama hep serifika hatasi veriyor onu nasil cözücemi anliyamadim..

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ya sing programı ile birlikte programların hepsini serfitikalı yapacaksın yada telefonu hacklemen gerek

sefket66

Üye
Eyvallah teşekkürler yardım için e63 te de calıştı pro harikasınız

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
memnun oldum kardeş nedemek

Teşekkürler arkadaşım ancak 5800 unpackinf files idyor ve o sekilde kalıyor ilerleme olmuyor sebebi nedir acaba?

Hacklerken.

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
dostum telefondan kaldırman gereken bir dosya bir dosya var ondan bahsediyor. biraz araştırman lazım