Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
slide unlock power tuşuna geldi menü tuşu ile yapmanın yolu var mı ?

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
Arkadaşlar kimse guncellemesın bu nokıa nın oyunu baksanıza kendı sıtelerınde bıle yok ovı storede yok nokıa softwarede yok nafırımde yok nokıa cwf yapımını engellemek ıcın bunu yaptı sadece telden guncellenıyor yoksa nokıa coktan kendı sıtelerınde bas bas bagırırdı benım gorusum bu

arkadaşın görüşüne katılıyorum ama inş ALLAH dedigi olmaz

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arkadaşın görüşüne katılıyorum ama inş ALLAH dedigi olmaz
cfwleriniz gidince elinine ne geçecek nokianın bırakın böyle saçma düşünceleri arkadaşlar nokia gibi koskoca firma böyle boşşeylerle mi uğraşır o telefonu satar gerisini düşünmez tüketici isterse çöpe atsın :oke:

dursun77

Üye
arkadas web taracıyıcın bazı video ları sesi gelip video görünmemesi real playerin büyük videoları oynatmasından kaynaklanıyor.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
    Konu Sahibi
büyük video ile alakası yok ben 1,5 gb lık filmler izliyorum videodan görüntünün gelmemesinin nedeni desteklememesi codec ler yok avc-h gibi

ercan.1907

Üye
arkadaşlar yükleme linki nerde

realdjferdy

realdjferdy

Üye
cfwleriniz gidince elinine ne geçecek nokianın bırakın böyle saçma düşünceleri arkadaşlar nokia gibi koskoca firma böyle boşşeylerle mi uğraşır o telefonu satar gerisini düşünmez tüketici isterse çöpe atsın :oke:

katılıyorum hatte CFw yapılması işine bile gelir. cihaz tutulur elde kalmaz iyi satış olur. sony nin psplerine bakın Hack yapılanlar en çok tutulanlar, sony nin derdi UMD disk satmak Nokiada böyle bir dert yok. yani problem yaratmazlar.... belkide 5800 ları unuttu demesinler diye ottan bi güncelleme...

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
sabah yükledim. tarayacı, ram ve tuş kilidinden başka özellik göremedim başka bir şeyler var mı ? mesaj ifadeleri falan gelecekti

omerynd

omerynd

Üye
gelmedi maalesef

frogan

Üye
arkadaşlar benim telde görünüyor ama güncelle dediğim de işleniyor yazısı çıkıyor ama hiç bir şey olmuyor çözümü olan varmı

vogel

vogel

Üye
arkadaşlar benim 5800'e güncelleme yaptım fakat şu an ram problemi yaşıyorum daha önce 50-52 iken ram şu an 35lerde geziyor yardım edebilecek varmı?

chewy10

Üye
ücretlimi indirmek ?

pcwolf

pcwolf

Üye
Bende hem kapatma tuşundan hem de menü tuşundan kilit açma kısmı geliyor demek ki genelde var bu.

tans61

Üye
yükledim.

mesaj yazarken 1 türkçe karakter eski sürümde 6 karakter yer kaplıyordu. yeni sürümde 7

menü tuşuna basınca parmağınızla kayarak tuş kilidini açma özelliği var. kapama tuşu demiş bazı arkadaşlar. ben de kapama tuşuna basınca öyle bişe olmuyor.

menü hızlandı. proğramların çalışması hızlandı.

mesajlar tel defteri yüklerken silinmedi

yüklemeden önce tel. hafızasına baktım. yükledikten sonra da baktım. tel hafızası hiç değişmedi.

şarj problemini deneyecek kadar kullanmadım ama genel anlamda bi problem olmadı. gayet güzel çalışıyor telefon

sado_27

sado_27

Üye
senin benim gıbı akıllı ınsanlar var olduktan sonra nokıa bıraz zor telefon satar nedenı de bu cwf yapımımız arkadaslarımız okadar ugrasıyorkı nokıanın bıle zoruna gıttı bu kadar cwf yapımı soylesene bız bu 5800 kullanıyoruz her turlu cfwnın ustesınden gelırsek bu nokıa nasıl baska telefon satıcak daha dogrusu kım alır

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
bence işlemci hızını 600mhz'e çıkarmaları lazmdı...

jehrooo

jehrooo

Üye
Arkadaşlar Telefon güncellenmedi.Güncelleme paketi telefonla uyumlu değil. Servis sağlayıcınızla görüşün. Diye bir hatayla karşılaştım sizce bu çözümü sadece navifirmden dosyaları indirip mi çöze bilirim yoksa başka yolu varmı ?

yues

Üye
oviden güncellemeyi denedin mi ?

talhaz

Üye
navifirm den dosyaları indirip jaf ile kurdum açıldıktan sonrada hard format attım ancak telefonda temalar bölümüne girmiyor!!!!!!! Bir fikri olan varmı?

EFG_07

EFG_07

Üye
@talhaz telefondan çok anlamam ancak istersen bir de soft format at

Üst Alt