Nokia 5800 V50 yayınlandı.!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
hıc bı farklılık yok goremedim v50 de telden guncelledım

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
yükleme bittikten sonra yine reset atmak gerekiyormu??

banane001

Üye
vay hocam konu yeniymiş.
Ben telefonu alalı 1 hafta olmadı neyi nerden yapacağımı bilmiyorum sanırım telefonum v40da :S nereden sürümünü yükselticem yardımcı oluverin bi zahmet ayrıca internette videoları izleyemiyorum çöüzümü olan belirtirse ayriyetten sevinirim ..: )

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye

program güncelleme yaparken boyle yapıyor nedendir arkadaşlar

banane001

Üye

program güncelleme yaparken boyle yapıyor nedendir arkadaşlar

Aynısını bende yapıyor ayrıca sen telefonunu yedekledinmi ? BEn yedeklemeye calıstığımda yedeklemiyor ?Birde yedeklemeden güncellersem ne olur acaba ?

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
Aynısını bende yapıyor ayrıca sen telefonunu yedekledinmi ? BEn yedeklemeye calıstığımda yedeklemiyor ?Birde yedeklemeden güncellersem ne olur acaba ?

ben yedeklemedim ne kullanıyorsun bn windows 7 kullanıyorum

banane001

Üye
ben yedeklemedim ne kullanıyorsun bn windows 7 kullanıyorum

Benimkisi Xp valla bende yedeklemedim suanda telefonu güncelliyorum bakalım az kaldı ne olacak ? Uyarıda bazı bilgiler silinebilir filan diyordu ama bakalım..

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
Benimkisi Xp valla bende yedeklemedim suanda telefonu güncelliyorum bakalım az kaldı ne olacak ? Uyarıda bazı bilgiler silinebilir filan diyordu ama bakalım..

eğer güncelleme yaparsa haber verirsen iyi olur bilgisayarı xp format atıcam her halde

orhaan48

orhaan48

Üye
birde v50 i yükledik beğenmedik tekrar v40 yğkleyebilirmiyiz böle bi şasımız warmı

--------------- Ekleme ---------------

cewap cewap cewap:bann::bann::bann::bann:
öle bir şansın yok yazılım güncellemesi yapıldığında eski sürüme dönüş olmaz ancak daha yeni sürüm olur ama geriye dönüş olmaz

kuvars10

Üye
Windows 7 ile ilgisi yok arkadaşlar sadece sizin pcden kaynaklanıyordur,pc ile telefon arasında bağlantı kopmuş veya durmuş anladığım kadarıyla.

ve78el

ve78el

Üye
Telefonu güncellerken bi önceki sürüm olmasımı gerekiyor yoksa ilk sürümden son sürüme güncelleniyormu? anlatabildim m?
ilk surumden son surume guncelleme olmaz direk cunku arada ki guncellemeler de var hep si tek tek yulwnmwli 1.,2.,3., guncelleme die sırayla yapılır anlatabildim mi yani ilk 5800 versiyonu 10.000.000 du dirk olarak v50.000.005 e guncellenmez :D

orhaan48

orhaan48

Üye
Windows 7 ile ilgisi yok arkadaşlar sadece sizin pcden kaynaklanıyordur,pc ile telefon arasında bağlantı kopmuş veya durmuş anladığım kadarıyla.
konu hakkında bilginiz olsun diye yazıyorum windows 7 kullanan arkadaşlar güncelleme yapamaz bnm pc windows 7 iken ne telefonumu nede araç bilgisayarımı güncelliyemirdum araştrdım bu tür güncellemeler xp ve vista gerektiriyormuş ok şu an xp deyim ve heranlamda güncellemeler sorunsuz.

banane001

Üye

Pekala bende neden yüklenmiyordur acaba ? Yazan yönergeleri izliyorum fakat yeniden bu hata sayfası çıkıyor :(

kuvars10

Üye
Ben windows 7 işletim sistemi kullanıyorum,v40 güncellemesini pcde yaptım.Windows 7 ile ve hiçbir sorun çıkmadı.

TeHLiqe__-__

Üye
aRkadaşLar Ben telefonu aZ önce günCeLLedim keSinLikLe 5800 a Sahip oLan herkese tavsiye ederim.hİç Software updater ile uğraşmayın derim..wifi kullanabileceğiniz bir yerden x#0000# yapın ve Güncellemeleri kontr et deyin..ardından telefon zaten yeni güncellemeyi bulup yüklüyor. KesinLikle yükleyin derim yükleme qüncelleme 4.5dk sürüyor.arkasından telefon yeniden başlatılıyor..menü..müzik player.. mesajlar rehber..liste düzeni olan heryere kinetic scrolling girmiş..ev ekranı teması süper olmuş. ve telefon hızLı..Bu telefon gerçekten Iphone'u aratmıyor..

banane001

Üye
aRkadaşLar Ben telefonu aZ önce günCeLLedim keSinLikLe 5800 a Sahip oLan herkese tavsiye ederim.hİç Software updater ile uğraşmayın derim..wifi kullanabileceğiniz bir yerden x#0000# yapın ve Güncellemeleri kontr et deyin..ardından telefon zaten yeni güncellemeyi bulup yüklüyor. KesinLikle yükleyin derim yükleme qüncelleme 4.5dk sürüyor.arkasından telefon yeniden başlatılıyor..menü..müzik player.. mesajlar rehber..liste düzeni olan heryere kinetic scrolling girmiş..ev ekranı teması süper olmuş. ve telefon hızLı..Bu telefon gerçekten Iphone'u aratmıyor..

Senin önerdiğin yöntemi denedim ama benim telde WAPdan giriyor sanırım telefon calınca pcde bir şes cıkarya sürekli o sesden cıkıyor.Ayrıca kontörüm olmadığı için :(:) ağ bağlantısı kesildi diyor ama sanırım yeni profil olusturdan bu sorunumu çözebilirim birisi bana *#0000# de yeni profil bilgilerini verebilirmi ?

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
ya biri tam özelliklerini yazsın bulamadım ben bişey

mustafa

mustafa

Üye
ya biri hard formatla soft formatın nasıl oldunu ve ne için ne zaman gerektiğini adam gibi yazarsa çok iyi olcak yazılanlara baklırsa format atmadan bu güncelleme bi işe yaramıyor sanırım:hmmm

soft format *#7370# hard format yeşil tuş+ kırmızı tuş + kamera tuşu + açma kapama tuşu. telefonun kapalıyken bu saydığım tuşlara bas telefon açılıncaya kadar bekle :oke:

Pekala bende neden yüklenmiyordur acaba ? Yazan yönergeleri izliyorum fakat yeniden bu hata sayfası çıkıyor :(

driverların eksik dostum. bu konudaki 3. maddede driverlar var indir telefonu kapat telefonu bağla bilgisayara açma kapama tuşuna bir kez bas donanım bulundu deyince indirdiğin driverları göster hepsi bu kadar :oke: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...aslar-buyrun-kisa-anlatim-eklendi-316551.html

TeHLiqe__-__

Üye
ben V31 Kullanıodum V50 ye qüncelledim ..değişenler
ev ekranı teması
müzik player ( isimlerin yanında resimleri de var ayrıca çubuktan sürükleyince şarkıların baş harfleri çıkıyor )
heryerde kinetic scrolling aktif haLde
uygulamalar.a senkornizasyon ve tel ayarları die 2 yeni dosya eklenmiş
mesaj yazarken( tam ekran da ) harf e tıkladğında diğer harflere kaymamak için bastığında çıkan kutucuk büyütülmüş
web tarayıcısı otomatik olarak tam ekran hale geliyor
benim şimdiye kadar keşfettiklerim bunlar..yeni şeyler bulduğumda sizinle payLaşıyorum..

shadowan

Üye
Bazıları o kadar abartmış ki pes sanki bir yazılım güncellemesiyle telefona olmayan özellikler katıldı.Az önce wi-fi ile güncelledim bende öyle ahım şahım güncellemeyenin kaçıracağı bişey yok.Yok rehbere kinetic scroll eklenmişte yok her yeri kayıyormuşta bunlar v.40'ta da vardı Allah aşkına abartmayın.
Güncellemek isteyenler en kolay şekilde wireless'ın olduğu bir yerde *#0000# tuşlayın yazılımı güncelleştir deyin zaten bulup yükleyecek hızlıca.Sonrada telefon güncelleniyor yazısıyla güncelleme başlayacak.Benim rehberimde,notlarımda,bilgilerimede güncelleme sonrası bir şey olmadı.Yedeklememiştim bilgiler ve profillerim aynen duruyor.Müzik çaların görüntüsü azıcık değişmiş şu an o gözüme çarptı,menü geçişleri hızlanmış.Kurcaladıkça yazarız gene buraya ama dediğim gibi bazıları aşırı abartıya kaçıp zaten var olan özellikleri bir daha sayıp telefonu olmayan abartılarla aşırı süslüyorlar bndan vazgeçin artık.

Üst Alt