Yardım LG G3 Bilgisayar Görmüyor! [YARDIM]

Sponsorlu Bağlantılar

lvnt34

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Bilgisayar Görmüyor! [YARDIM]
Selam arkadaşlar az evvel üye oldum foruma, gerçekten yararlı ve bilgi paylaşımı için ideal bir forum her neyse konuma dönmek istiyorum.

LG G3 D855TR cihazım var, Yurt dışı olduğu için IMEI kapandı ve bir kaç yöntem ile IMEI değiştireceğim. Eskiden PC'ye bağladığım da; görürdü cihazı ama artık görmüyor. USB ile bağlayınca, sadece sarj oluyor telefonda herhangi bir şey (LG yazılımı, MTP, vb.) bir şey sormuyor. PC hiç bir şekilde görmüyor sadece sarj ediyor. Orjinal, yan sanayi bir çok kablo ile denedim ama bir türlü çözüme ulaşamadım. Driverleri yükledim, Windows 10, windows 7, xp, windows 8.1 'de denedim ama yine çare etmedi. Hiç görmüyor bilgisayar, yardım edin lütfen; saygılarımla..

23.05- 08.10.16 itibariyle sorun çözüldü. Aynı sorunu yaşayanlar olacaktır, o yüzden çözümü paylaşacağım.

Büyük ihtimalle benim sarj soketinde bir problem var, taktım yine kabloyu babamın üstelemesinden sonra yapacağım bunu bir şekilde yoksa yüksek sese maruz kalacağım diyerekten. Sonra forumda bir arkadaşın bana yazdığı mesajı inceledim onu denedim olmadı sonra downgrade moduna aldım telefonu dedim belki görür, banamısın demedi yine görmedi. Pili çıkardım taktım Ssnra telefon açıldı pin gireceğim yerde usb hata ayıklaması geldi MTP yazdı sevindim ve pini girdikten sonra gitti sarj oluyor yerine bir kere bastım aradan 15 saniye sonra tekrar geldi PC gördü ilk defa, sonra denedim biraz; IMEI değiştirdim kaydetmeyi unuttum telefonu yeniden başlattım yine gitti, yine aynı yöntemi yaptım bu sefer yine gördü ve kaydedip çıktım IMEI değiştirme işlemi tamamlandı, asıl amaç telefonu PC'nin görmesi idi..

Deneyeceğiniz şey şu olsun; kablo takılıyken sarj oluyor diyor telefonu kapatıyorsunuz şuraya dikkat; ''kablo takılı kalacak yine'' sonra telefonu açıyorsunuz kabloyu bir kere çıkartıp takıyorsunuz hızlıca sonra telefon açılıyor USB hata, MTP yazarsa tamamdır; pin varsa girin, üstten perdeyi çekin sarj oluyor yazan yere bir kere basın bir müddet sonra gelecek.. Ve sonuç, bağlandı! Benim çözümüm böyle, şans eseri oldu..
 
Son düzenleme:


denizci35

denizci35

Üye
Lg up yazilimini indir

Rootladoktan sonra ve twrp yaptiktan sonra ozel romlari da yükleyebilirsin
Bende bu yontemi kullaniyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: lvnt34

lvnt34

Üye
    Konu Sahibi
Lg up yazilimini indir

Rootladoktan sonra ve twrp yaptiktan sonra ozel romlari da yükleyebilirsin
Bende bu yontemi kullaniyorum
Hocam ama hiç bir şekilde görmüyor? Bu yöntem çalışır mı o şekilde?
Konu günceldir.
Sorun çözüldü, ilgilenenlere teşekkür ederim.
 
bilal72

bilal72

Üye
İmei nasıl attın ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt