Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
program güncelleme yaparken boyle yapıyor nedendir arkadaşlar
Aynısını bende yapıyor ayrıca sen telefonunu yedekledinmi ? BEn yedeklemeye calıstığımda yedeklemiyor ?Birde yedeklemeden güncellersem ne olur acaba ?
ben yedeklemedim ne kullanıyorsun bn windows 7 kullanıyorum
Benimkisi Xp valla bende yedeklemedim suanda telefonu güncelliyorum bakalım az kaldı ne olacak ? Uyarıda bazı bilgiler silinebilir filan diyordu ama bakalım..
öle bir şansın yok yazılım güncellemesi yapıldığında eski sürüme dönüş olmaz ancak daha yeni sürüm olur ama geriye dönüş olmazbirde v50 i yükledik beğenmedik tekrar v40 yğkleyebilirmiyiz böle bi şasımız warmı
--------------- Ekleme ---------------
cewap cewap cewap![]()
ilk surumden son surume guncelleme olmaz direk cunku arada ki guncellemeler de var hep si tek tek yulwnmwli 1.,2.,3., guncelleme die sırayla yapılır anlatabildim mi yani ilk 5800 versiyonu 10.000.000 du dirk olarak v50.000.005 e guncellenmezTelefonu güncellerken bi önceki sürüm olmasımı gerekiyor yoksa ilk sürümden son sürüme güncelleniyormu? anlatabildim m?

konu hakkında bilginiz olsun diye yazıyorum windows 7 kullanan arkadaşlar güncelleme yapamaz bnm pc windows 7 iken ne telefonumu nede araç bilgisayarımı güncelliyemirdum araştrdım bu tür güncellemeler xp ve vista gerektiriyormuş ok şu an xp deyim ve heranlamda güncellemeler sorunsuz.Windows 7 ile ilgisi yok arkadaşlar sadece sizin pcden kaynaklanıyordur,pc ile telefon arasında bağlantı kopmuş veya durmuş anladığım kadarıyla.
aRkadaşLar Ben telefonu aZ önce günCeLLedim keSinLikLe 5800 a Sahip oLan herkese tavsiye ederim.hİç Software updater ile uğraşmayın derim..wifi kullanabileceğiniz bir yerden x#0000# yapın ve Güncellemeleri kontr et deyin..ardından telefon zaten yeni güncellemeyi bulup yüklüyor. KesinLikle yükleyin derim yükleme qüncelleme 4.5dk sürüyor.arkasından telefon yeniden başlatılıyor..menü..müzik player.. mesajlar rehber..liste düzeni olan heryere kinetic scrolling girmiş..ev ekranı teması süper olmuş. ve telefon hızLı..Bu telefon gerçekten Iphone'u aratmıyor..

ağ bağlantısı kesildi diyor ama sanırım yeni profil olusturdan bu sorunumu çözebilirim birisi bana *#0000# de yeni profil bilgilerini verebilirmi ?ya biri hard formatla soft formatın nasıl oldunu ve ne için ne zaman gerektiğini adam gibi yazarsa çok iyi olcak yazılanlara baklırsa format atmadan bu güncelleme bi işe yaramıyor sanırım![]()

Pekala bende neden yüklenmiyordur acaba ? Yazan yönergeleri izliyorum fakat yeniden bu hata sayfası çıkıyor![]()
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...aslar-buyrun-kisa-anlatim-eklendi-316551.html