emretwoolf
Üye
winscard.dll hatası veriyo kardeş sebebi nedir yardımcı olurmusun
ah bide bn şu efekti yapabilseydim hayırlısıyla halaa yapamadım offf teli hackledim ama nokia editör die bişe yapmadım yoktu cünkü abi gözünü sevim bugün msn girince bna yazda yapamalım bu efkti yaa
arkadslar ben romda c2z4bin THUMB dosyasını isaretlerken tel donuyyo ve res atıo nedeni nedir nasıl cözebilirm ben bunu =?
SOYLEYE SOYLEYE DIYE DIYE ANLATA ANLATA ARTIK BIKTIM O KISIMDA SADECE IKI SEYI ACIK TUTACAKSINIZ DIGERLERINI KAPARIN YOKSA TELEFON KILITLER ACILISTA HAFIA KARTI TAKILI ISE ACILMAZ DONAR FONKSIYONLAR CALISMAZ YADA 1 SAATTE CALISIR
O KISIMDA SADECE AMA SADECE ŞU İKİSİNİ ACIK TUTUNUZ
İNSTALLSERVER pp+ ve open4all rp+
arkadaşım dediğin şekilde v40 a hack attığım şekilde hack attım..atarken yada attıkdan sonra hata vermedi herşey düzgün gibiydi..ama sertifika hatası alıyorum yani hacklenmemiş sebebi ne olabilir?
ben bayağı bi inceledim fakat pek bişe göremedim daha işin en başından hata verdi . OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 programını çalıştırıyorm , ondan önce denileni harfiyen yapıyorum fakat onu başlatınca ''winscard.dll'' hatası veriyor netten buldum dosyasını systeam32 ye attım olmadı kendi gösterdiği yola atttım program flıs a yine olmadı.
cvpArkadaşlar aşağıda yazdıklarımı farklı bir konuda da yardım isteğim amacıyla yazmıştım buraya da eklemek istedim.Yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar Nokia tarafından bana Versiyon 5.0 i yukleyebilmem için mesaj geldi.Buna istinaden aklıma takılan bir kaç soruyu sormak istiyorum.Sorularıma cevap verirseniz çok memnun olacağım.Öncelikle v50 yi telefonuma normal şekilde yuklemek istediğimi belirtmek istiyorum ve hack yapmak istemiyorum
1) Telefonum v30 iken v40 versiyonunu telefonuma türkçe olarak yükleyebilmem için product kodu değiştirerek v40'ı yükledim (Hatta telefonum navigation menu oldu). Tekrar product kodu yüklememe gerek var mıdır ?
Hiçbir değişiklik yapma ! Madem Nokia dan msj geldi. *#0000# yaz seçenekler Yeni sürüm Kontrolü yap de ve yükle. Navifirim den indirdiğin dosyalar ile flash atarak yüklemek istiyorsan http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.html ve http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-v5-0-005-hacked-announce-by-uydu-340908.html linklerini bir incelemeni tavsiye ediyorum.
2) Sağlıklı bir versiyon yuklemeden önce telefon hafızasını ve kart kafızasına format atmam mı gerekiyor? Yoksa sadece hard format yeterli mi?
Kartına format atman daha stabil çalışmasına yardımcı olur
3) Versiyon yukledikten sonra tekrar dan Java Runtime 2.02 yuklemem gerekir mi yoksa V50nin içerisinde var mıdır?
İçinde var. Yada olmassa yükle bea dostum.
4) Versiyonu telefonumdaki yazılım guncelleme menusunden wıreless yoluyla guncellemek istiyorum.Bunun benim için herhangi bir dezavantajı veya riski var mıdır?
YOK! Yalnız pilin altında yazan code ile telefonun sistemindeki code nin aynı olduğundan emin ol!
Bu sorularıma bilgi sahibi arkadaşlarımın cevap vermelerini yanlış duşunduğum bir konu varsa duzeltmelerini veyahut farklı önerileri varsa önermelerini sizlerden rica ederim.İlgilenen ilgilenmeyen herkese şimdiden teşekkur ederım.Umarım sorularımı açıklayıcı yazmışımdır.
arkadslar ben romda c2z4bin THUMB dosyasını isaretlerken tel donuyyo ve res atıo nedeni nedir nasıl cözebilirm ben bunu =?
YanLış anLamayIn da Bu Hack ( tam olarak ) ne işe yarıyor... bnm gördğüm 1tema efekti güzelleşiyor..baska??
ben biliyorum demedimki stn sna bilmiyorum dedim sorular sorup ögrenmek istedim sn se çok biliosun yaa şımarıosun cvp atmıosun bn bu hack olayını tema efkti için yaptım ama olmadı çünkü söylemiosun adam akllı bak kardesim böle böle yap o snm olur de bnde yapim snse bna kızıon napim bilmemek sucmu ögrenmemk suç bi anlatamadın yaa ayıp sana
arkadaşlar bu product kodu değiştirip mi flash atalım değiştirmeden mi? neden verdiniz o kodları?
bu mesajımı dikkate alırmısınızzz
slm verdiginiz hack dosyasını navi ile degiştirip jaf ile flash attım buraya kadar sorun yok tlf açıldı romp. yüklü geldi açmak istiyorum açıyorum ok diyorum ama çıkış yapıyor kendilginden.bu yüzden program yükleyemiyorum sertifika hatas alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?