Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye

fatih82

fatih82

Üye
tuğrul ordamısın yardım bekliyorum

tugrul_27

tugrul_27

Üye
burdayım

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
emeğine sağlık
arkadaşlar ben denedim ve 3 saat sonra anca başarılı olabildim ve kanser oldum daha sonra buna değmiyeceğini fatkedince vereme çevirdi.... söylemek istediğim gerçekten ihtiyacınız yoksa yapmayın çünkü zor vede riskli bi durum

tugrul_27

tugrul_27

Üye
zor değil aslında sadece söylenenleri iyi anlamak lazım ama

fatih82

fatih82

Üye
bu flahs islemi kac saat suruyor benim tel iki saatten fazla bagli kaldi sonra teli pc den ayirdim

tugrul_27

tugrul_27

Üye
fazla üzün sürmez hepsi içinde toplam 10 dakika falan

fatih82

fatih82

Üye
tekrar deniyorum

tugrul_27

tugrul_27

Üye
biliyosan yap bilmiyorsan bence uğraşma

fatih82

fatih82

Üye
bilmemek değil yazılan söylenen herşeyi yaptım neden sonunda takılıyor

seminay

Üye
--------------- Ekleme ---------------

hackli dosyayı rm-356 nın içine at çıkan soruya yani değişim sorusuna evet de sonra jafla flaşla gitsin[/QUOTE]
içine atınca değiştirilsinmi diye sormuyo ki ikisi de içinde duruyor yeni dosyayı onun üzerine sürüklüyorum sadece şekil olarak yer değiştiriyorlar

fatih82

fatih82

Üye
en sonunda oldu başarrrrrrrdddddddıııııımmmm.işin püf notası işlem başlayana kadar telin açma kapama tuşunu basılı tutun flash işlemi 3 dakika ancak sürüyor

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
nadir iphoneden memnun kalmadın mı i900 almışsın

sistem6565

sistem6565

Üye
eline sağlık kardeş

agusilememo

agusilememo

Üye
jaf dosyasında virüs var kardeş, taratıp tekrar upload edersen sevinirim. "OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5"
Bir de ERROR:BOX DRIVER NOT INSTALLED diye bişey çıkıyo "GO" dedikten sonra, bu neden olabilir?

memfe

Üye
telefon modellerinde benim red yok
yani euro2 Turkey Blue var
red yazanı yok

hell26

hell26

Üye
Ben telefona NSU ile kodunu değiştirip 0587676 yapıp nokia software updater ile son versiyonu yükledim telefona hack sistemini yüklemek istiyorum. Windows 7'de hata veriyor birde red koduna çevirdiğimde yani 0559083 yaptığımda nokia software updater mevcut yazılımdan güncel yazılım olmadığı mesajını veriyor. şimdi telefonumu navigasyon editiondan tekrar rede nasıl çevireceğim.

guero

guero

Üye
Telefonu 1 hafta önce sıfır aldım Arkadaşlar Hiç endişe yapmayın anlatılanları harfiyen yapınca emin olun hiç sorun çıkmıyor aynen bende olduğu gibi herkesin yorumunu anlatılanları 2 gündür okuyorum yapsamıydım yapmasamıydım derken açıkcası tırsarak yaptım ve sadece 5 dk daha az sürdü ve halletim artık telefonum hackli herkes yapabilir Risk die bişey yok anlatılanları iyi okuyun ve yapın

blackshine

Üye
listede " euro2 turkey red " yok :d: baska bişi kursam çok kötü şeyler olur mu ? :hmmm

mustafa_44

Üye
ARKADAŞLAR EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK SAĞOLUN AMA ÖNCELİKLE SORUNUM VAR GÜNCELLEME HERŞEY 10 NUMARA AMA İLK YAKALADIĞIM SORUN
REAL PLAYERDAN VİDEO İZLERKEN İLK 5 - 10 SN DEN SONRA VİDEO TAKILIYOR AMA SES DEVAM EDİYOR BU KONUDA NE YAPABİLİRİZ BU OLAY GÜNCELLEMEDEN ÖNCE OLMUYORDU YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...
msn adresim bilmiyorum yasakmı ama vereyim yinede : [email protected]

bununla ilgili bir düzeltme yapabiliyorsak bana mail atabilirmi ?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bittim ben telefon açılmadı ne yapmam gerek ışığı bile yanmıyor power tuşuna bastığımda flash yaptıktan sonra ???

Üst Alt