Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

sistem6565

sistem6565

Üye
Eline sağlık kardeş
emeğe saygı

staLky

Üye
Arkadaslar ben telefonumu hackledım fakat telefon artık kasıyo gıbıme gelıyo bıde direk sürüm atıyoruz galıba bu hack ıslemınde v40 versionun üstüne v40 bıdahamı yazıyor anlamadım. telefona hard format atsam yıne telefon hacklımı olacak? yani rom patcher falan kurulu sekıldemı acılacak memnun deılm ben hacklemeden tedırgın oldum ya hard format atsam hacklemeden oncekı halıne dönme ihtimalı varmıdır? ? ?

gece_nemi01

Üye
arkadasım şu ilk proğrmada euro2 turkey red die bi secenek çıkmıyor sadece blue çıkıyor... bende mi sorun tlf mavi olsun istemiyorum.....

tugrul_27

tugrul_27

Üye
jaf exe kurulu değil mi pcye

--------------- Ekleme ---------------

ekleyin beni yardım edeyim [email protected]

bakın arkadaşlar emülatörde diyoki dikkat ettiniz mi hiç bilmiyorum ama bu progarm xp vista ve win 2000 de çalışır yani win7 ile bu işi yapacak olan arkadaşlar jaf.exe yi uyumluluk modunda kursunlar uyumluluk modunu programın üzerine mausun sağına tık özellikler açılan pencerede ikinci sekmede uyumluluk var orda vista yada xp servis pack 2 yi seçin ve en altta yönetici olarak çalıştıra tik koyun tamam deyip çıkın ve programı kurun yok eğer bendeki zaten xp yada vista diyorsanız programı direk kurun program kuruldu ama box driver not installed hatası var bunun içinde bu konu ile ilgili rapidden bi link verdim linkteki dosyayı indirin indirdiğiniz rarlı dosyayı açın içinden çıkan herşeyi C:\Windows\system32 nin içine atın sonra pc ye reset atın ve boxs driver not installed hatsından kurtulun haaa bunları yaptık mı navifirm de 5800 xm rm-356 yı seçin zaten en son ver. 40.0.05 gelicek ona tıklayın açılan versiyon 40 ait ülkeler ve kodaları gelicek ordan euro2 red tekrar yazıyorum euro 2 red euro2 turkey bluenin üstünde onu seçin ve ve hemen sağ tarfında ki bütün dosyaları indirin indirdiğiniz dosyaları C:\Program files\nokia\phoenix\products\rm-356 klsörüne atın sonra zaten arkadaş hackli olan dosyayı vermiş sonra bu dosyayı C:\program files\nokia\phoenix\products\rm-356 nın içine atın çıkan soruya xp için değiştir vista ve win 7 için kopyala ve değiştir deyin daha sonra jaf emülatörü çalıştırın go tuşuna basın ve jaf exe açılsın gelen ekranda BB5 sekmesine geçin orda manuel flash dead usn alt alta ve use INI seçeneklerine tik koyun diğer seçeneklerdeki tikleri kaldırın enson use INI ye tik koyun ve select phone model diye bir pencere açıılacak orda RM-356 karşısında nokia5800 D-1 i seçin ok deyin yada üzerine çift tıklayın geçiyoruz flaşlamaya zaten bütün bunları yaptıktan sonra bakın en altta indirdiğimiz firmware nin içindeki dilleri en altta gösteriyo neyse flaşa basalım bi uyarı ekranı evet yada ok deyip geçiyoruz ve bizden power yani telefonun güç düğmesine basmamızı istiyor öyle hemen şak diye basmayın search for phone yanlış hatırlamıyorsam böyle demesi lazım bunu dedikten sonra 5 yada 7 saniye bekleyip telefonun güç düğmesine parmağımızla basıp çekiyoruz basılı tutmuyoruz sonra şak diye teli bulur başlıyor flaşlamaya yani hackli firmwareyi tele yüklüyor enson en altte Done diye bir mesaj gelmesi lazım yani yapıldı demek bunda sonra tel Local moda yani test yda yerel moda geçiyor ve burda bir süre kalıyo bayağı msürüyo burası sonra tel kendi kendine kapanır local modda telefonu açmaya yada kapatmaya çalışmayın bırakın local moddan çıksın local mode bittikten sonra teli açın E: ye Patches diye bi klaösör açın verilen yani şu linkteki dosyaları indirip E deki Patches klasörüne kopyalayın daha sonra room pactheri çalıştırp bu dosyaları mavi renkte iken aktif yani yeşil renge dönüştürün room pactherden options yani seçeneklerden add auto yu seçin başlangıçta otomatik açılsın işte alın size hack li 5800 hadi hayırlı traşlar şaka bi tarafa kolay gelsin

petrucci82

petrucci82

Üye
yok arkadaş ben beceremedim

tugrul_27

tugrul_27

Üye
valla o kadar açıkta yazdım ama arkadaşlar üzerine basa basaaa yazıyorum bilmeyen yapmasın tele zarar gelebilir

staLky

Üye
TELEFONUMU HACKLENMEDEN ONCEKI DURUMUNA DONDURMEK ISTIYORUM FABRIKA AYARLARINA DONDUM HARD FORMAT ATTIM YINEDE DÜZELMEDİ TELEFON KASIYOR MESAJ YAZARKEN FALAN OFF :S TELEFONUN RENGI KIRMIZI TEMA MAVI OLUYO HARD FORMAT ATTGM HALDE DÜZELMIYOR YA ORJİNAL FLASHLAMAYI NASI YAPARM ESKI HALNE DÖNDÜRÜRÜM BİLEN BİRİSİ VARSA HARBİ YARDMCI OLSUN COK SEVINIRIM TESEKKÜR ESİRGEMEM. . [email protected]

tugrul_27

tugrul_27

Üye
dostum fabrika ayarları bu işi çözmez gayet açıkm ve net bişeklide anlatıldı

seminay

Üye
''''Sonra aşağıdaki linken "RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx.rar" dosyasını indirip, rardan çıkarıp "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" klasörü içine atıp oradaki dosya ile değiştiriyoruz''''bunu biraz açarmısın yani klasörün içindekini silicezmi değiştir derken...

staLky

Üye
TELEFONUMU HACKLENMEDEN ONCEKI DURUMUNA DONDURMEK ISTIYORUM FABRIKA AYARLARINA DONDUM HARD FORMAT ATTIM YINEDE DÜZELMEDİ TELEFON KASIYOR MESAJ YAZARKEN FALAN OFF :S TELEFONUN RENGI KIRMIZI TEMA MAVI OLUYO HARD FORMAT ATTGM HALDE DÜZELMIYOR YA ORJİNAL FLASHLAMAYI NASI YAPARM ESKI HALNE DÖNDÜRÜRÜM BİLEN BİRİSİ VARSA HARBİ YARDMCI OLSUN COK SEVINIRIM TESEKKÜR ESİRGEMEM net bi sekılde anlatılmadı bastan sagma anlatıldı net bi sekılde halledılmıs olsa sorun ortadan kalkardı.

warhacker

warhacker

Üye
tugrul_27 kardeşim allah razı olsun çok yardım ettin

tugrul_27

tugrul_27

Üye
rica ederim güle güle kullan

''''Sonra aşağıdaki linken "RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx.rar" dosyasını indirip, rardan çıkarıp "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" klasörü içine atıp oradaki dosya ile değiştiriyoruz''''bunu biraz açarmısın yani klasörün içindekini silicezmi değiştir derken...

kardeşim bak C:\Program Files burda zaten nokia diye bi klasör olması lazım ona gir onun içine Phoenix diye bi lasör aç p büyük sonra bunun da içine gir Products diye bi klasör aç P büyük sonra bunuda içine gir RM-356 diye bi klasör daha aç sonra bunun içine yani rm-356 nın içine versiyon dosyalarını kopyala daha sonra jafı aç ve yazılan talimatları uygula

hackli dosyayı rm-356 nın içine at çıkan soruya yani değişim sorusuna evet de sonra jafla flaşla gitsin

staLky

Üye
tugrul_27 cok saol krdesm senın sayende sorunum cözüldü mesajlarmda kasma yok artı ktelefon gerçekten hızlandı uzaktan yardmla yardm ettın daha nolsun hersey ıcın saol (x

tugrul_27

tugrul_27

Üye
hackli dosyayı rm-356 nın içine at çıkan soruya yani değişim sorusuna evet de sonra jafla flaşla gitsin

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
navifirm programında listede Euro2 Turkey Red yokk??

tugrul_27

tugrul_27

Üye
evet yok onun yerine euro 2 red bunu yükle

realdjferdy

realdjferdy

Üye
arkadasım şu ilk proğrmada euro2 turkey red die bi secenek çıkmıyor sadece blue çıkıyor... bende mi sorun tlf mavi olsun istemiyorum.....
dostum hiç sakıncası yok zaten ***** işlemi bitince forumda her renk teması var bendede kırmızıydı mavi tamamı telin kendi içine kurdum orjinalden farkı kalmadı...

orjinale dönmek isteyenler M356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx.rar dosyasından çıkanları yüklemezseniz naviden inen uygun flashları atarsanız zaten orjinal olur

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi

böyle bir hata çıkıyor ne yapacam?

Jaf programı yüklü mü?

Arkadaslar ben telefonumu hackledım fakat telefon artık kasıyo gıbıme gelıyo bıde direk sürüm atıyoruz galıba bu hack ıslemınde v40 versionun üstüne v40 bıdahamı yazıyor anlamadım. telefona hard format atsam yıne telefon hacklımı olacak? yani rom patcher falan kurulu sekıldemı acılacak memnun deılm ben hacklemeden tedırgın oldum ya hard format atsam hacklemeden oncekı halıne dönme ihtimalı varmıdır? ? ?

Hard format atarsan yine hackli olur. Orjinal haline dönmek için navifirm programından indiriğin tüm dosyaları "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" klasörü içine atıp telefona flash at.

Mavi yükle sonradan kırmızı temayı yüklesin sorun olmaz.

fatih82

fatih82

Üye
emülatörü çalıştırıyorum jaf programındaki işlemleri yapınca flash atma işlemine başlarken telin açma kapama düğmesine bastığımda bir hata veriyor yardım telin şarjı az onunla alakalı olabilir mi ustalarım acil yardım

falsh oluyo ama 1 saat oldu tel beyaz ekranda duruyo yine yanlış giden bir şeylermi var yok tel öldümü bana acele cevap verinnnn yawwww kimse yok mu orda

Üst Alt