Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
euro 2 red i yükleyin zaten euro 2 turkey red yok 2 tane mavi var onun yerine euro 2 red bunu yükleyin birde sistemin ne kardeş eğer win 7 ise ve box driver not installed hatası alıyosan jaf programının system 32 nin içine atılması gereken dosyaları var onları yaptıktan hata falan vermez birde eğer gene win7 için söylüyorum jafı uyumluluk modunda yani xp services pack 2 yada vista olarak kurun jaf emülatörüde gene vista yada xp servis pack 2 modunda çalıştırın yoksa hatalar alırsınız ve mazallah tele zarar gelebilir yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

realdjferdy

realdjferdy

Üye
dostum sistemim XP sp3, rehberdeki tüm istenenleri yükledim yine bu hata var... birde neden herkesde v40 görürken bende ilk açmamda v31 açıyor yeni 40 yaptım ben birde bu işlemde telimdeki product kod önemlimi yani herhangi bir euro 2 red kursam oluyormuki yoksa benim kodumla aynı hiç euro yok
bu aynı anda product kodudamı değiştiriyor

gurhan07

Üye
Navifirm de Euro2 Turkey Red çıkmıyor sadece blue var

ReaqL

ReaqL

Üye
bende her sorun mevcut maşallah:D
Euro2 Turkey RED (0559083) bende V31 olarak var 40 yok:D
birde Go diyorum hatayı alıyorum driveri istenilen yerlere kopyaladım pc resetledim yok yine tık yok...
bu sorunları gideren arkadaşlar lütfen biraz paylaşın

arkadsım sen kendı agzınLa dıyosuN bende v31 de cıkıyor dıe o patchlerle v40 ı tabi hackleyemessın.

realdjferdy

realdjferdy

Üye
dostum benim Tel v40 bizde bunu hacklemeyecekmiyiz....
ama anlatılanları yapınca resimdeki gibi v40 cıkmıyor v31 çıkıyor
yani dosum naviden 40 seçiyorum bana 31 gelyor:D

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
dostum benim Tel v40 bizde bunu hacklemeyecekmiyiz....
ama anlatılanları yapınca resimdeki gibi v40 cıkmıyor v31 çıkıyor
yani dosum naviden 40 seçiyorum bana 31 gelyor:D

5800 blue indirip yükle. Sonradan kırmızı temayı yükleyebilirsin. Rengin önemi yok.

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
Arkadaşım Teşekkürler başarılı bir şekilde yaptım lakin rompatcher açılmıyor sorunu nasıl halledebilirim

lower12

Üye
ben yaptım güzel oldu ama arkdşlar ingizlce oldu bide benim telin sorunu var kontor olmasına rağmen arama yapmıyor bazzen yapır bazen de kontor yükleyin diyo buna bi çözüm bulamdım hattım değiştirdim yine olmadı ne yapmam gerek acaba bana yardımcı olabilirmisniz

tugrul_27

tugrul_27

Üye
yaw arkadaşlar detaylı şekilde kaç kere anlatıldı eğer bu işi bilmiyorsanız boştan yere uğraşmayın telefona zarar gelir bu 1 2. olarak navifirmde euro 2 blue bunu yükleminize gerek yok orda euro red var euro blue bunun üstünde onu yükleiyin onda da türkçe dil mevcut türkiye hangi konumda arkadaşlar zaten jafla flaş atıcan zaman sana orda hangi dillerin oluğunu gösteriyo flaşa basmadan önceki aşamada ben de bu yolla yaptım oldu şuan kırmızıyı kullanıyorum am işin aslına gelirsek eğer ben hackli sitemi kullanmıyorum neden derseniz eğer bu hackli sitemi kurdum sonra tele soft format yani *#7370# ile format attım tel açıldığında room pacther telde gözükmüyordu tekrardan kendi orjinal firmware ni yükledim valla siz bilirsiniz ama yardıma ihtiyacı olan varsa yardım edrim burdan msn den çok kafam ağrıdı

realdjferdy

realdjferdy

Üye
tmm arkadaşlar sağolun o sorun gitti ama bu box driver işine ne yapcaz kim ne verdiyse driver diye kurdum yok abi hala yok... telefoncu ark.dan boxun driverını kursam düzelirmi

staLky

Üye
Arkadaslar ben telefonumu hackledım fakat telefon artık kasıyo gıbıme gelıyo bıde direk sürüm atıyoruz galıba bu hack ıslemınde v40 versionun üstüne v40 bıdahamı yazıyor anlamadım. telefona hard format atsam yıne telefon hacklımı olacak? yani rom patcher falan kurulu sekıldemı acılacak memnun deılm ben hacklemeden tedırgın oldum ya hard format atsam hacklemeden oncekı halıne dönme ihtimalı varmıdır? ? ?

realdjferdy

realdjferdy

Üye
euro2 red kurdum sorunsuz geçildi hatta Box Driver hatası veren arkadaşlar onu umursamadan devam ederseniz sıkıntı yok... ama rompatcher+ menude yok bunu dışardan kursan ne olur

staLky

Üye
Arkadaslar ben telefonumu hackledım fakat telefon artık kasıyo gıbıme gelıyo bıde direk sürüm atıyoruz galıba bu hack ıslemınde v40 versionun üstüne v40 bıdahamı yazıyor anlamadım. telefona hard format atsam yıne telefon hacklımı olacak? yani rom patcher falan kurulu sekıldemı acılacak memnun deılm ben hacklemeden tedırgın oldum ya hard format atsam hacklemeden oncekı halıne dönme ihtimalı varmıdır? ? ?

dzynn

dzynn

Üye
Hiç sorun yaşamadan hallettim (:
Sadece indirdiğim dosyaları nokia/phoneix e atacağıma common files/nokia/phoenix e atmışım orda biraz yusuf oldum panikledim sonra sakince baktım düzelttim ve gayet güzel bi şekilde tamamladım (:
yedek almıştım hacklemeden önce şimdi yedeği geri yüklüyorum (:

Teşekkürler Herkese.

staLky

Üye

--------------- Ekleme ---------------

telefonumu hackledım fakat telefon artık kasıyo gıbıme gelıyo bıde direk sürüm atıyoruz galıba bu hack ıslemınde v40 versionun üstüne v40 bıdahamı yazıyor anlamadım. telefona hard format atsam yıne telefon hacklımı olacak? yani rom patcher falan kurulu sekıldemı acılacak memnun deılm ben hacklemeden tedırgın oldum ya hard format atsam hacklemeden oncekı halıne dönme ihtimalı varmıdır? ? ?

petrucci82

petrucci82

Üye
Stage 2 starting............Error booting phone...
arkadaşlar bu hatayı alıyorum..flash a basıp telefonun açma düğmesine basıyorum telefon bulundu diyor ve ilerleyen aşamada bu hatayı veriyor neden acaba

realdjferdy

realdjferdy

Üye
Sonunda hallettim sıkıntısız ama bazı porgramlarda halen sertifika hatası veriyor arada olması normalmi örneğin opta.batery programında yapıyor

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Stage 2 starting............Error booting phone...
arkadaşlar bu hatayı alıyorum..flash a basıp telefonun açma düğmesine basıyorum telefon bulundu diyor ve ilerleyen aşamada bu hatayı veriyor neden acaba
bu hatayı aldığın zaman telefonun bataryasını çıkar tekrar tak ve flaşa bas searching phone yazısı geldiğinde 5 saniye bilemedin 7 saniye bekle sonra telefonun güç düğmesine bas çek ara sıra o hatayı yapar flaş esnasında elektirik batarya bitmesi pc nin reset atması gibi durumlar olmadığı sürece korkma bişey olmaz ama birde bunlardan biri olursa gerisini sen getir...

bu versiyon tam hackli değil galiba arkadaşlar bence yüklemeyin genede arkadaşın emeğine sağlık ama pek olmamış gibi

box driver hatası alan arkadaşlar şu linkteki dosyayı indirip C: windows system 32 nin içine atsınlar düzelir allahın izni ile saygılarımla...

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
birde rompatcher neden çalışmıyor yardım ederseniz tam süper olacak kanımca :) olmadı diye tekrar yükledim flashı ama yine çalışmadı arkadaşlar

warhacker

warhacker

Üye

böyle bir hata çıkıyor ne yapacam?

Üst Alt