ben su ana kadar toplam 3 tane navigasyon kullanıyorum ndrive nokia maps ve sygic bu 3 programda bir birinden cok ama cok güzel garmine gelince onu ne hikmetse bir türlü kuramadım bir türlü olmuyor herseyi yapsamda no maps deyib duruyor şimdi gelelim bana göre 3 ününde ayrı ayrı kullanma nedeni ve özellikleri
nokia maps :
cok güzel ancak benim bulundugum ortamı yuvarlak seklinde gösteriyor yani ok işareti ile hangi yöne dogru gittiğimi göstermiyor araba konumunu secersem ozamanda benden gidecegim yerin adresini istiyor bende işaretlemem lazımki ozaman ok işareti ile yol tarif ediyor
ndrive:
bu program cok ama cok güzel belkide en sevdiğim en begendiğim menusel olarakda en hosuma giden program oldugum yeri dahi ok işareti ile gösteriyor ve yakınımdaki yani oldugum yollar güzergahlardaki restaurantlar hoteller ve özellikle eczaneler döner salonları ve benzin istasyonlarını mahalle muhtarlıklarını devlet dairelerini vs vs vs hebsini ayan beyan gösteriyor gayet acık
sygic:
bu programdada ndrive gibi hersey mevcud lakinnn bunda bir özellik var diger navigasyonlarda o özellik yok nedir o sizce
radar gösterisi yani sehir icinde radara 300 metre mesafede seni sesli ve uyarı olarak uyarıyor bu özellik cok mukemmel hattaki trafik ısıklarına varıncaya kadar hattaki yoldaki calısmalara tuzaklara varıncaya kadar gösteriyor

radarı göstermesi herseye deger