nokia 5800 tomtom veya route66

Sponsorlu Bağlantılar

mustimustich

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 tomtom veya route66
5800 icin tomtom veya route 66 ariyorum ...lütfen yardim arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: yener3553, djtevfik, 20kurt20 ve 3 diğerleri

melihefe

Üye
tesekurler

elektrock

Üye
Bilader Garmin i öneririm beni nokta hedef teslim etti bence kusursuz. Özellikle anlık hızları anında aktarıyo süper bence 5800 için en iyi en hızlısıdır.

keremcenk

Üye

verilen linkten route 66'yı 5800'e kurdum. ancak dokunmatik ekranı desteklemiyor.

--------------- Ekleme ---------------

Bilader Garmin i öneririm beni nokta hedef teslim etti bence kusursuz. Özellikle anlık hızları anında aktarıyo süper bence 5800 için en iyi en hızlısıdır.

garmin güzel program ama istanbul gibi büyük şehirler için. mesela ben balıkesir altınoluk'a gidicem adreslerde aratıyorum Garmin boyle bir yer bulamıyor. altınoluk küçük bir yer değilki. evin önünü değil belki ama en azından altınoluk beldesini bulabilmeli.
tekirdağ yeniçiftlik'i bile bulamıyor. dün oraya giderken bi deniyeyim dedim 20 dakika benzincide garminle uğraştım. ne o, adres arayarak vakit kaybetmeyelim :) 2009.02 ver. harita yüklü oysaki.
Nokia maps bu konuda super ancak o da ücretli.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar R0ute 66 v5 diye route 66'nın bir sürümünü buldum samsung lbs diye geçiyor..telefonuma kurdum fakat harita gözükmüyor..route 66'nın bütün haritalarını denedim fakat hiçbiri gözükmüyor..pro tam telefona uygun ama harita problemini çözemedim..programın linkini veriyorum programı sertifikalandırıp, deneyip başarabilen yardımcı olabilir mi?

VeilSide86

Üye
Garmin işin sonu bence.. Gps için olabilicek herşey mevcut..

to1g4

Üye
açık alanlarda yaklaşık 5-10 dk. arasında ve kapalı alanlarda hiçbirzaman gelmeyen sinyal gücü ile kullanıcılara telefondan gps olmayacağını (bağlantısız) birkez daha ispat etmiş programdır.Bana göre.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telfondan gps oluyor canım ben otobüste NDrive ile hergün navigasyon yapıyorum.kapalı alanlarda hiçbir gps cihazı çekmez..

yasamali

yasamali

Üye
selam adasim nadir umarim beni hatirlamissingecende sana yazdim tomtom un kurulumu icin saol yardimci oldun ama ben beceremedim dogrusu,
anladim kadariyla sen bu isin uzmani konumuna gelmissin
benim senden ricam
ben bir nokia 5800 adim buna navi yükleyecem ama garmin veya sygic falan deil varsa bana mümkünse 5800 icin uyumlu tomtom ve ya route navisinin bulabilirmisin inan cok minnetter alurum kurulumu kola ve kafami karistirmayacak varmi varsa bizahmet kardesim yardimci ol ben yurt disinda kaldigim icin almanya da osun simdiden eline ve emegine saglik saygilar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hocam NDrive ı deneyin şimdilik en uygunu o konuyu vermiştim..tomtom o kadar güzel değil Route 66 ya hergün bakıyorum bulduğum an paylaşacağım onda şüphen olmasın..

waterboy55

waterboy55

Üye
garmin cok yavaş çalışıyor fakat en düzgün çalışandır.sadece ilk uydu buluşu 5 dakika suruyor.bulduktan sonra cok iyi çalışıyor.

kalpsizdj

Üye
ya bu nokia 5800da kasılmadan calısan navigasyon yokmu hepsimi kasılı yada her telefondamı kasılıyo bu navigasyonlar :S bi yardım pls 3 navigasyon kurdum ndrive garmin ve sygic 7.73 hepside kasılıyor telefondanmı kaynaklanıyor yoksa programdanmı anlayamadım :/

ercoma

Üye
aynı sorunu ben de yaşıyorum. Sanırım telefonun gps sinden.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya bu nokia 5800da kasılmadan calısan navigasyon yokmu hepsimi kasılı yada her telefondamı kasılıyo bu navigasyonlar :S bi yardım pls 3 navigasyon kurdum ndrive garmin ve sygic 7.73 hepside kasılıyor telefondanmı kaynaklanıyor yoksa programdanmı anlayamadım :/
benimkinde kesinlikle böyle bir sorun yok..proları hafıza kartına kurun...

Utku

Utku

Üye
bende nokia ovi maps var

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ben su ana kadar toplam 3 tane navigasyon kullanıyorum ndrive nokia maps ve sygic bu 3 programda bir birinden cok ama cok güzel garmine gelince onu ne hikmetse bir türlü kuramadım bir türlü olmuyor herseyi yapsamda no maps deyib duruyor şimdi gelelim bana göre 3 ününde ayrı ayrı kullanma nedeni ve özellikleri

nokia maps :

cok güzel ancak benim bulundugum ortamı yuvarlak seklinde gösteriyor yani ok işareti ile hangi yöne dogru gittiğimi göstermiyor araba konumunu secersem ozamanda benden gidecegim yerin adresini istiyor bende işaretlemem lazımki ozaman ok işareti ile yol tarif ediyor

ndrive:

bu program cok ama cok güzel belkide en sevdiğim en begendiğim menusel olarakda en hosuma giden program oldugum yeri dahi ok işareti ile gösteriyor ve yakınımdaki yani oldugum yollar güzergahlardaki restaurantlar hoteller ve özellikle eczaneler döner salonları ve benzin istasyonlarını mahalle muhtarlıklarını devlet dairelerini vs vs vs hebsini ayan beyan gösteriyor gayet acık

sygic:

bu programdada ndrive gibi hersey mevcud lakinnn bunda bir özellik var diger navigasyonlarda o özellik yok nedir o sizce :)

radar gösterisi yani sehir icinde radara 300 metre mesafede seni sesli ve uyarı olarak uyarıyor bu özellik cok mukemmel hattaki trafik ısıklarına varıncaya kadar hattaki yoldaki calısmalara tuzaklara varıncaya kadar gösteriyor :)
radarı göstermesi herseye deger :)

adem_taha

Üye
Arkadaşlar diğer 2 navigasyondan sonra NDrive kurdum ve işte budur dedim.Çok hoş ihtiyacım olan her sokağı o sokak ve çevresinde işyerinden hastaneye bir sürü poi yi çevriimdışı görebiliyorum.Örneğin Sivas ın küçük bir ilçesinin bile sokaklarını görebiliyorum.E daha ne isteyeyim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt