nokia 5800 tomtom veya route66

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ndrive ın yeni haritası çıktı..benim konuda verdim..

disidete

Üye
ben su ana kadar toplam 3 tane navigasyon kullanıyorum ndrive nokia maps ve sygic bu 3 programda bir birinden cok ama cok güzel garmine gelince onu ne hikmetse bir türlü kuramadım bir türlü olmuyor herseyi yapsamda no maps deyib duruyor şimdi gelelim bana göre 3 ününde ayrı ayrı kullanma nedeni ve özellikleri

nokia maps :

cok güzel ancak benim bulundugum ortamı yuvarlak seklinde gösteriyor yani ok işareti ile hangi yöne dogru gittiğimi göstermiyor araba konumunu secersem ozamanda benden gidecegim yerin adresini istiyor bende işaretlemem lazımki ozaman ok işareti ile yol tarif ediyor

ndrive:

bu program cok ama cok güzel belkide en sevdiğim en begendiğim menusel olarakda en hosuma giden program oldugum yeri dahi ok işareti ile gösteriyor ve yakınımdaki yani oldugum yollar güzergahlardaki restaurantlar hoteller ve özellikle eczaneler döner salonları ve benzin istasyonlarını mahalle muhtarlıklarını devlet dairelerini vs vs vs hebsini ayan beyan gösteriyor gayet acık

sygic:

bu programdada ndrive gibi hersey mevcud lakinnn bunda bir özellik var diger navigasyonlarda o özellik yok nedir o sizce :)

radar gösterisi yani sehir icinde radara 300 metre mesafede seni sesli ve uyarı olarak uyarıyor bu özellik cok mukemmel hattaki trafik ısıklarına varıncaya kadar hattaki yoldaki calısmalara tuzaklara varıncaya kadar gösteriyor :)
radarı göstermesi herseye deger :)

arkadaşlar benim 5800 telefonumda 4 tane program yüklü (nokia maps 4 , ndrive 9 garmin 5 ve sygic 10), hepsinin de birbirinden güzel özelliği var.
ovi mapsta bulunduğun yeri ve gittiğin güzergahı gösteriyor sadece ok yerine yuvarlak koymuşlar, tek fark bu. ayrıca ayarlarsanız yakında bulunan poileri de gösterebiliyor.
ovi mapsta tek dezavantaj haritaların küçük yerleşim yerlerinde ayrıntılı olmaması. bunun yanında harita üzerinde elle gezinme özelliğini tek geçerim, diğer programlarda bu özellik yok (en azından ben bulamadım)

içlerinde en çok kasan program ise garmin, garminin harita detayı güzel ancak bulunduğunuz nokta en yakın yola biraz mesafeli ise rota başlatılamaz hatası veriyor, diyelim ki köyde tarladasınız ve sistemde köy içine kadar yol gösteriyor, bulunduğunuz noktada rota ayarlayıp navigasyonu başlatmıyorsunuz.

ookkaayy

ookkaayy

Üye
verilen linkten route 66'yı 5800'e kurdum. ancak dokunmatik ekranı desteklemiyor.

--------------- Ekleme ---------------

garmin güzel program ama istanbul gibi büyük şehirler için. mesela ben balıkesir altınoluk'a gidicem adreslerde aratıyorum Garmin boyle bir yer bulamıyor. altınoluk küçük bir yer değilki. evin önünü değil belki ama en azından altınoluk beldesini bulabilmeli.
tekirdağ yeniçiftlik'i bile bulamıyor. dün oraya giderken bi deniyeyim dedim 20 dakika benzincide garminle uğraştım. ne o, adres arayarak vakit kaybetmeyelim :) 2009.02 ver. harita yüklü oysaki.
Nokia maps bu konuda super ancak o da ücretli.

kardeş bende tekirdag çorluda oturuyorum yeni çiflik çorlu köy yolları hatta toprak yolları bile gösteriyo garmin donma flanda yok sadece ok gitttiginin gerisinden geliyo sanki yani sinyalleri geç alıyo galiba bide haritada parmagınla gezerken 2 dkk sonra donuyo program başkada bi sorunu yok:nono:

çamur_40

Üye
link verin garmin

ossan001

Üye
bencede garmin en iyisi

arkadaş neden teşekkür etmiş anlamadım bi bakar insan ya konuyla alakalı bişiler yazar:D[/QUO|-)TE]
evt kardesşim gamin gsl hadi bnde tessekkr edim çok mal var ya :DD

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar 5800'a route66 kurulabiliyormu yada destekliyormu? teşekkkürler

derviss54

Üye
ben route66 yı samsung s8003 jet modelinde denedim cok guzel bişe 5800 için çalışan uyumlu bir link bulamadım eger elinde dosyaları olan varsa yukleyebilirmi

mecmerdek

Üye
Arkadaşlar bende Ndrive diyorum. Bence telefon da gps için en iyi program Ndrive. Çünkü çok hızlı sinyal buluyor ve poi desteği oldukça güzel.

ulenringo

Üye
garminin sinyal bulması bende 2 dk yı geçmiyor. Haritası güncel. Rotadan sapınca yeni rotayı anında hesaplıyor. Ben garmin taraftarıyım. Ndrive rota hesabında takılıyor. Haritası güncel değil. Garmin bu işin piri bence. Gerisi hikaye derim.

mustafackr

mustafackr

Üye
beyler ben birçok navigasyon proğramını kullandım ROUTE 66 üzerine proğram tanımam mükemmel Symbian OS S60v5 li Samsung i8910 Omnia HD route 66 kullandığına göre route 66 nın Symbian OS S60v5 versiyonu var. bende yakın zamanda x6 almayı düşünüyorum route 66 birşekilde biyerlerden bulup kuracağım. proğramı bulursam formda paylaşırım

3815000

Üye
slm 5800 yeni yazılım lınkı arkadaşlar

jakamo

jakamo

Üye
arkadaşlar bende var route66 s60 v5 5800 kullanıyorum memnunum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
route 66 nın son versiyonu yani os 9.4 için olanı kırılamadı siz nasıl kullanıyorsunuz?

jakamo

jakamo

Üye
arkadaşlar ben sertifikalayıp 5800 a route 66 s60v5 kurdum daha önce route 66 v8 kurmuştum v8 biliyosunuz dokunmatik değil kurunca hafıza kartı system/apps/Route66 altında data ve maps var maps in içinde elinizdeki herhangi bir route 66 haritasını yerleştirin aynı klasorler altında ses dosyaları var onlarıda yerleştirin unutmayın route 66 v9 klasörü olşuyor onun altına route 66 v8 klasörü versiyon 8 olan dokunmatik değil onun datalarını v9 klasörüne kopyalayın haritayla birlikte mükemmel çalışıyor

slm 5800 yeni yazılım lınkı arkadaşlar

YILDIZ KARE 0000 KARE yap sonra seçeneklerden güncelleştirmeleri kontol et wifi varsa telefonun son versiyona gelsin

H:\system\apps\ROUTE66_v9\Data\Maps\ buraya Turkey.map (herhangi bir route 66 haritası)

H:\system\apps\ROUTE66_v9\Data\AudioRes\ buraya turkish-famele.speech

agabey06

agabey06

Üye
arkadaşlar ben sertifikalayıp 5800 a route 66 s60v5 kurdum daha önce route 66 v8 kurmuştum v8 biliyosunuz dokunmatik değil kurunca hafıza kartı system/apps/Route66 altında data ve maps var maps in içinde elinizdeki herhangi bir route 66 haritasını yerleştirin aynı klasorler altında ses dosyaları var onlarıda yerleştirin unutmayın route 66 v9 klasörü olşuyor onun altına route 66 v8 klasörü versiyon 8 olan dokunmatik değil onun datalarını v9 klasörüne kopyalayın haritayla birlikte mükemmel çalışıyor

route 66 s60v5 bunu bulamadım yardımcı olabilirmisin

route 66 nın son versiyonu yani os 9.4 için olanı kırılamadı siz nasıl kullanıyorsunuz?
üstad sen bulabildin mi Route66 v5`i Garmin kullanıyorum çok kötü n95 varken route66 8 kullanıyordum harikaydı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben bir ara konusunu açmıştım hala da duruyor fakat kırılmış halini bulamadım açıkçası..

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
garminde nasıl adres yazılıyor adres bula basıyorum il veya ilçe çıkmıyor

karabali

karabali

Üye
Aynen garmin kadar igrenc bi program görmedim artik acik alanda 10 dakikadada cekmio önceden cekiodu simdi oda yok buda zaten insani Garminden tiksindiriyo benim telefonum 5800 hala yüklü caresiz kalinca kullaniyorum oda en az 15 20 dk bekledikten sonra cekmeye basliyor...

fat70

Üye
hayır dostum nokia maps kesinlikle ücretli değil.

----------Eklendi @ 18:49:06 ---------- Yazıldı @ 18:47:40 ----------

ilçe bulmak için adres bula basmaya gerek yok garminde ilçeler bölümü var oradan ilçe ve kasabalar hatta köyleri bile bulabilirsiniz

deniz_arslan

Üye
güzel

Üst Alt