Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet can emre

Üye
kardeş Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim büyük bi sorunu çözdüm iyiki varsın

--------------- Ekleme ---------------

*#0000# cihaz güncelleme
yazılım sürümü v40.0.005
yazılım sürüm tarihi 29-12-2009
Dil paketi 02
model 5800 Xpress Music
Tür RM-356

ayarlar - uygulama yön. - yükleme ayarları - Çev.içi setf.konrolü (KAPALI) bunları yap
opda dan aldığın cer ve dosyalarını indir bir klasöre koy yukarıda verdiğim linki indir aç indirdiğin programı bu resimdekileri uygula bak nasıl oluyo yine olmadı dersen sen yapamıyondur:ehe
kardeş Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim büyük bi sorunu çözdüm iyiki varsın

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
reca ederim kerdeşim aslında videolu olarakta daha detaylı anlattım ama sayfaların arasında kaybolup gitmiş neyse youtubede arayanların karşısına çıkar :D

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Vay gaaram ben kurdum sertifikayıda aldım herşeyi yaptım proğramı çalıştırdımfakat proram bir saattir "root cer" yazıyor ve telefon savsaklamaya başladı şebeke çekiyor gibi telefon çekmiyor ama birini arayamıyorsun! Bağlantı hatası veriyor... Falan filan ama yinede indirdiğim herşeyi kurmak istiyorum

D_A_B98

Üye
sağolasın kardeş daha denemedim ama inşallah olur

aytac76000

Üye
boğa ikonuna tıkladımda installing root diyor bi türlü açılmıyor

savaronajointed

savaronajointed

Üye
boğa ikonuna tıkladımda installing root diyor bi türlü açılmıyor

Yahu adminler veya konuyu açan arkadaş aynı sorunu yaşıyorum.
Baktım olmyacak 'rompatcher2,03' ü yükledim bu kezde istenilen uygulamanın erişimine izin verilmedi diyor.....
İvedi yardımlarınızı bekliyorum

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Çok saolasın kimse senin gibi anlatamadı şimdiye kadar...

tuglife

Üye
yhaa boğa ikonunu tıklıyorum saatlerce beklediğim halde yukleme bitmedi.. 'rompatcher2,03' üde indirdm oda aynı şekilde yukleme bi türlü bitmyor bi bilgisi olan varmı yardım edebilecek

rhapsodical

rhapsodical

Üye
HelloOX sertifika hatası veriyo ?????

tokattokat

Üye
hello ox u çalıştırınca unpacking file... diyor ve sürekli bekliyor

IHeroStyLeI

Üye
hello ox u çalıştırınca unpacking file... diyor ve sürekli bekliyor
arkadaşlar yardım edicek yokmu ?

*#0000# cihaz güncelleme
yazılım sürümü v40.0.005
yazılım sürüm tarihi 29-12-2009
Dil paketi 02
model 5800 Xpress Music
Tür RM-356

ayarlar - uygulama yön. - yükleme ayarları - Çev.içi setf.konrolü (KAPALI) bunları yap
opda dan aldığın cer ve dosyalarını indir bir klasöre koy yukarıda verdiğim linki indir aç indirdiğin programı bu resimdekileri uygula bak nasıl oluyo yine olmadı dersen sen yapamıyondur:ehe
Ne kadar Teşekkür etsem azdır arkadaşım.Genede Teşekkürler.

Yok şu siteye gir yok buraya gir cart curt yok. Kesin oluyo kardeşim.

yine teşekkürler.

Revengeful

Emekli Yönetici
çok kez verildi ama sağol

Elfemsi44

Üye
boğa iconunu tıklıyorum ama unpacking file dio altta bişe ilerlioo

tm çözdüm sorunuu

gokhan148

gokhan148

Üye
HellOx programını ındırmek ıcın tıklayınca SignIt/Down secenegı aktif deil giriş yapmama ragmen???

heza

Üye
5800 v5 te çalışıyor mu?

tgb_baby

Üye
ya ben 5800 yerine baska telefonun imei sini verdim ama olur mu acaba?

oractes

Üye
süpersinnnnn

gokhan148

gokhan148

Üye
ya arkadaslar ben IMEI fln hallettim onaylandı geldi
bundan sonra fln war orda tıklıyorum ındırme bılgısı gelıyo ne yapmam lazım lutfen yardım edin???

tgb_baby

Üye
The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly. imeimin üstünde böyle bir yazı imeimi isaretliyorum sonra signındown basıyorum imeinizi tekrar girin diyor indirmiyor neden ? anlamadım gitti

gokhan148

gokhan148

Üye
ya hellox programini tele kurdum o boga ikonuna tıkladım sonra unpacking files de takılıyordu iptal ettim bastan denedım ama bu seferde installer to cert. de takılıyor kalıyor 2 saat bekledım :S yardım edin?

Üst Alt