Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
5800 xm kullananan arkdaşlar eğer telefonunuzu güncelleştirip v40 yapmışsanız telefonunuza hellox kramıyor yada sertfika alamıyorsunuz.. şu ana kadar olan tüm yolları denedim fakat hiçbir sonuca ulaşamadım telefonumu güncelleştirmeden önce program bende kuruluydu fakat şimdi kuramıyorum ve maxicepteki tüm çözüm yollarını (( helloxu tekrar kurdum , telefon ayarlarından baktım , upload files yaptım)) denedim hellox kurulmuyor yada diğer yollar... size tavsiyem bırakın eski sürümü kalsın :) ve bu konuda yardımcı olucak arkadaş varsa sevinirim en azından bu yolllar dışında başka bir çözüm önerisi varsa :))

dostum o senin dediğin aslında tam tersi bende v31wardı msn kuramıyodum v40 yaptım hemen kuruldu ayriyetten yine sertiika hatası alıyodum diğer bikaç program için ama bu dediğim yöntemle sorunu hallettim bunun için bi wideo hazırlıycam sizede ona göre yardımcı olucam oky...Not : Telefonu güncellerken nasıl yaptın ben nemesis le product code değiştim updatesoftware yle otomatik yüklendi hemen uygulama ayarlarından sertifika kon. kapattım bu üstteki proyu indirdim uygulama hatası werenlere uyguladım o sorunda kalktı...:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

usta bişi sorcam benim 5800 v40.005.5 i attırdım şimdi o v kasıyo telefonu telefon 1,5 aylık daha garantiye yollasam eski sürümü yani v30 atarlarmı garanti dışı mı olur yoksa üretsiz mi yaparala r bi yardımcı oolsanaız

Dostum 1. v40 olunca telefon kasmıyo sen çok program yüklemişindir ondan kasıyodur 2. telefonuna soft format at sadece kullanıcağın programları yükle telefonuna 3. ovi olan çoğu uygulamayı kullanmıyosan kurma telefona çok yer kaplıyolar o yüzden ağırlaşmıştır çünkü bende senin gibi ilk aldığımda doldurmuştum işe yarar yaramaz ne warsa sonra bi uygulamalara giriyorum 2 saate zor giriyo zor çıkıyo problem o yüzden olabilir.4. güncellemeyi sende nasıl yaptın bu çok önemli eğer nss le yapmadıysanız size kullandığım v40 product codesini werebilirim.5. telefonu güncellersen telefonun garanti dışı kalmaz sen içini ferah tut:oke: dediğim gibi telfonu illa garantiye wercem diosan servisdeki çalışana bağlı isterse telefon yazılımsal hata der garantiye girer ücret almaz,
isterse kullanıcı hatası der telefonu eski haline getirir senden parasını alır :naughty:

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
uncanny00 bende telimi günceletttirdim ama kasma olayı olmuyor. 5800 kulanan arkdaşlar ekran koruyucu olarak slayt gösterisi tarzında yada 4-5 mb lık bir resim kullanıyolarsa telefonunuz kasma yapabiliyor.. benim tavsiyem sadece küçük çapta bir resim yada hiç kullanmayın .......ayrıca kasma derken menü açılırken mi programlardamı =?

--------------- Ekleme ---------------

dostum o senin dediğin aslında tam tersi bende v31wardı msn kuramıyodum v40 yaptım hemen kuruldu ayriyetten yine sertiika hatası alıyodum diğer bikaç program için ama bu dediğim yöntemle sorunu hallettim bunun için bi wideo hazırlıycam sizede ona göre yardımcı olucam oky...Not : Telefonu güncellerken nasıl yaptın ben nemesis le product code değiştim updatesoftware yle otomatik yüklendi hemen uygulama ayarlarından sertifika kon. kapattım bu üstteki proyu indirdim uygulama hatası werenlere uyguladım o sorunda kalktı...:naughty:
by_y-w-z telefonu güncelleşştirmek için nokiaclup a verdim ordan güncelleştirdim kendim yapmadım yani

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
by_y-w-z telefonu güncelleşştirmek için nokiaclup a verdim ordan güncelleştirdim kendim yapmadım yani

*#0000# cihaz güncelleme
yazılım sürümü v40.0.005
yazılım sürüm tarihi 29-12-2009
Dil paketi 02
model 5800 Xpress Music
Tür RM-356

ayarlar - uygulama yön. - yükleme ayarları - Çev.içi setf.konrolü (KAPALI) bunları yap
opda dan aldığın cer ve dosyalarını indir bir klasöre koy yukarıda verdiğim linki indir aç indirdiğin programı bu resimdekileri uygula bak nasıl oluyo yine olmadı dersen sen yapamıyondur:ehe

polat4283

Üye
dostum bu yöntemi n97 uyguladım olmuyor başak yöntemi varmı?

nevzatcet

Üye
merhaba, bu kadar açılkalama bir program tarifi için teşekkürler. 12.basamağa kadar gelebildim. Programın kurulumunu yaparken uzun mu sürüyor. Bir kaç dosya yüklemesinden sonra "Intalling root certiification" yazmakla birlikte bu programın yüklemesi çok mu uzun sürüyor. Bir saatten beri telefonda yüklemenin bu yazının ekranda görünmesi ile birlikte yükleme sürüyor. Bu normal mi?

gecenin_golgesi

gecenin_golgesi

Üye
merhaba, bu kadar açılkalama bir program tarifi için teşekkürler. 12.basamağa kadar gelebildim. Programın kurulumunu yaparken uzun mu sürüyor. Bir kaç dosya yüklemesinden sonra "Intalling root certiification" yazmakla birlikte bu programın yüklemesi çok mu uzun sürüyor. Bir saatten beri telefonda yüklemenin bu yazının ekranda görünmesi ile birlikte yükleme sürüyor. Bu normal mi?
normal değil işte bizim çzözemediğimiz sorunda orda zaten ve yukarıda gördüğün bu açıklama indirdiğin programlar eğer telefonun sertfika hatası veriyorsa programları kendin sevtfilandır diye verdi By_Y-w-Z arkldaşımız teşkler zaten bende sertfika programı vardı hatta türkçesi :)) yinde saol dostum

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
ya gençler benim sizlerden istediğim bişi war bu 5800 ekrandaki görüntüsünü bilgisayara nasıl aktarıyoruz aynı tv out gibi ama pc ye wermek istiyorum görüntüyü screen shot demeyin o sadece resimlerini çekiyo benim istediğimi siz anladınız lütfen yardım.
Not: bu telefon ekranını bilgisayara bağlamamın amacı sizlere yardımda bulunmak için ama benimde ingilizcem bi yere kadar o yüzden istiyorum PLS :D

turkaboy

Üye
bende oldu güzel calısıyo saol calısmayanlar bence ayarlardan ugluma yöneticisi ordan yükleme ayarlarına girsin sertifika kontrolünü kapalı yapsın ozaman calısıyo telefonum 5800

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
bende oldu güzel calısıyo saol calısmayanlar bence ayarlardan ugluma yöneticisi ordan yükleme ayarlarına girsin sertifika kontrolünü kapalı yapsın ozaman calısıyo telefonum 5800

:D telefona başka bişiler yüklemedin dimi ....

moons_girl

Üye
tşkkürler emeğine sağlık

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
banada yardımcı olun ya gençler benim sizlerden istediğim bişi war bu 5800 ekrandaki görüntüsünü bilgisayara nasıl aktarıyoruz aynı tv out gibi ama pc ye wermek istiyorum görüntüyü screen shot demeyin o sadece resimlerini çekiyo benim istediğimi siz anladınız lütfen yardım.
Not: bu telefon ekranını bilgisayara bağlamamın amacı sizlere yardımda bulunmak için ama benimde ingilizcem bi yere kadar o yüzden istiyorum PLS :D

hasan0692

Üye
arkadaşlar benim size bi sorum olcak eğer yanıtlarsanız sevinirim bütün herşeyi tam olarak yaptım helloOX programını indirdim telefona kurdum açtım unpacking file diyo başkada bişi demiyo öle yüklüyo gibi yapıyo hiç bişi olduğu yok ne yapabilirm bi yardım edin !! teşekkürler

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
arkadaşlar benim size bi sorum olcak eğer yanıtlarsanız sevinirim bütün herşeyi tam olarak yaptım helloOX programını indirdim telefona kurdum açtım unpacking file diyo başkada bişi demiyo öle yüklüyo gibi yapıyo hiç bişi olduğu yok ne yapabilirm bi yardım edin !! teşekkürler

arkadaşım biz sabahtan beri ne anlatıyoruz:megafon: telefonu öküz inek boğa vs şeyler kurma demedimmi bide yüklüyo bekliyom dion:vur biz boşunamı anlattık:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon: ya bırak Allah ını seversen ya...:megafon::off::off::off::off::off::off::megafon:

hasan0692

Üye
adam akıllı bişey sorduk neden kurmayım tam olarak düzgünce sölede kurmayalım ne öle havalara giriyon :off:

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
adam akıllı bişey sorduk neden kurmayım tam olarak düzgünce sölede kurmayalım ne öle havalara giriyon :off:

dostum artık burda yorum yapmıcam bitti. ben size kaç sayfatır yorum yaptım yardımcı oldum bu yorumları hiçmi okumadın burda adamlar dediğim gibi yaptırlar teşekkür ediyolar sende konunun sonunda hala o inek yüklenmio diosun ben buna çıldırıyorum hadi bi yorumu görememiş ola bilirsinde hhöööööööeeeehhhhhhhhh be kardeşim her yorumumda bunu belirrtttim ya buna karşılık sende onu yükleyemedim diosun.....

ibrahim kolay

Üye
ya bu ıme numarasını nete veripte sorun yaşayan var mı?? hiç ben de yapcam da bikaç arkadaş tehlikeli dedi de...

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
ya bu ıme numarasını nete veripte sorun yaşayan var mı?? hiç ben de yapcam da bikaç arkadaş tehlikeli dedi de...

dostum içini ferah tut bu opda sitsine milyarlarca kişi imei sini weriyo :turkiye:sertifikasını alıyo kimsede ölebi sorun çıkmadı sendede çıkmaz merak etme bende seningibi düşündüm olurya gelir bana wurur die ama ole bişi olmadı olsa bile senin telefonun kaçak değil elinde tapu gibi garantin ve faturan var hiç bişi olmaz sen içini ferah tut :oke:

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
Buyrun Gençler Video olarak hazırladım...

Buda Videonun Sonundaki Adobe Reader sertifikalandıktan sonraki Kurulumu

ksksanso35

Üye
kardeş daha yüklemedi

Üst Alt