By_Y-w-Z
Üye
5800 xm kullananan arkdaşlar eğer telefonunuzu güncelleştirip v40 yapmışsanız telefonunuza hellox kramıyor yada sertfika alamıyorsunuz.. şu ana kadar olan tüm yolları denedim fakat hiçbir sonuca ulaşamadım telefonumu güncelleştirmeden önce program bende kuruluydu fakat şimdi kuramıyorum ve maxicepteki tüm çözüm yollarını (( helloxu tekrar kurdum , telefon ayarlarından baktım , upload files yaptım)) denedim hellox kurulmuyor yada diğer yollar... size tavsiyem bırakın eski sürümü kalsınve bu konuda yardımcı olucak arkadaş varsa sevinirim en azından bu yolllar dışında başka bir çözüm önerisi varsa
)
dostum o senin dediğin aslında tam tersi bende v31wardı msn kuramıyodum v40 yaptım hemen kuruldu ayriyetten yine sertiika hatası alıyodum diğer bikaç program için ama bu dediğim yöntemle sorunu hallettim bunun için bi wideo hazırlıycam sizede ona göre yardımcı olucam oky...Not : Telefonu güncellerken nasıl yaptın ben nemesis le product code değiştim updatesoftware yle otomatik yüklendi hemen uygulama ayarlarından sertifika kon. kapattım bu üstteki proyu indirdim uygulama hatası werenlere uyguladım o sorunda kalktı...

--------------- Ekleme ---------------
usta bişi sorcam benim 5800 v40.005.5 i attırdım şimdi o v kasıyo telefonu telefon 1,5 aylık daha garantiye yollasam eski sürümü yani v30 atarlarmı garanti dışı mı olur yoksa üretsiz mi yaparala r bi yardımcı oolsanaız
Dostum 1. v40 olunca telefon kasmıyo sen çok program yüklemişindir ondan kasıyodur 2. telefonuna soft format at sadece kullanıcağın programları yükle telefonuna 3. ovi olan çoğu uygulamayı kullanmıyosan kurma telefona çok yer kaplıyolar o yüzden ağırlaşmıştır çünkü bende senin gibi ilk aldığımda doldurmuştum işe yarar yaramaz ne warsa sonra bi uygulamalara giriyorum 2 saate zor giriyo zor çıkıyo problem o yüzden olabilir.4. güncellemeyi sende nasıl yaptın bu çok önemli eğer nss le yapmadıysanız size kullandığım v40 product codesini werebilirim.5. telefonu güncellersen telefonun garanti dışı kalmaz sen içini ferah tut
dediğim gibi telfonu illa garantiye wercem diosan servisdeki çalışana bağlı isterse telefon yazılımsal hata der garantiye girer ücret almaz,isterse kullanıcı hatası der telefonu eski haline getirir senden parasını alır

ve bu konuda yardımcı olucak arkadaş varsa sevinirim en azından bu yolllar dışında başka bir çözüm önerisi varsa 

telefonu öküz inek boğa vs şeyler kurma demedimmi bide yüklüyo bekliyom dion
biz boşunamı anlattık
sertifikasını alıyo kimsede ölebi sorun çıkmadı sendede çıkmaz merak etme bende seningibi düşündüm olurya gelir bana wurur die ama ole bişi olmadı olsa bile senin telefonun kaçak değil elinde tapu gibi garantin ve faturan var hiç bişi olmaz sen içini ferah tut