Nokia 5800 RM-356 v50.0.005 Firmware v6.0 (HACKED) (Türkçe) Güncellendi...

Sponsorlu Bağlantılar

milestone

milestone

Üye
benim yazılımı kullansana dostum ayıp ediyon bak ben sade bi yazılım upload ettim siteye sen konuları incelemiyormusun hiç bir oynama yapmadan sadece içine room dosyası yerleştirildi bi bak istersen 5800 v50 red firmware diye sistem modifikasyon bölümünde

--------------- Ekleme ---------------

alıntı yapıyorum veya yaptım da dememiş yaw nerden gelmiş bu yazılım uzaydan mı acaba basbaya kendi yaptığı firmware diye yayınlamış

Hocam öncelikle şunu belirteyim kimse mod yapamıyorsunuz demiyor, benim düşüncem bu v50 hiç hesapta yokken çıktı, bu işle uğraşanlar biran önce olsun diye acele ettiler ve neticesinde hata dolu modlar çıktı piyasaya,emeğinize sağlık hatta allah sizden bin defa razı olsun,

@n!wa+*R™ arkadaşın daha önce paylaşmış olduğu v4.50 'yi yüklemiştim telefona,açıkcası telefondan hiç bukadar zevk aldığımı hatırlamıyorum, lakin v50 paylaşımını yaptığında yukarıdada dediğim gibi ilk yükleyenlerdendim ve wlan ağına bağlandığımızda şifre yazarken sorun oluyordu,,, sağolsun düzeltmiş,az önce yine onun verdiği dosyaları tekrar indirip flashladım telefonu,bukez ne ovi maps ne uygulamalar telefon kasılıp kalıyor belliki yine sorun var... Evet sadece @n!wa+*R™ yada sende değil sorun,benim burda en iyi bildiğim @n!wa+*R™ olduğu için onun adını kullanıyorum kusura bakmazsa....

Bir arkadaş mod'unu paylaşmış bi dünya yazı yazan var harika paylaşım muhteşem görünüyor diye ama gel görki adam bir dosyayı eksik vermiş 3 defa flashladım telefonu, ama telefonda hiçbir değişiklik yok sonradan farketti eksik dosyayıda koydu...

bir arkadaş burda paylaşılana benzer konu açmış ordan dosya indirip yine flash attım "ç" leri büyük yazar "ı" lar "L"ye benzer,rakam yazmak istersin önüne harf koyar o da sorunlu

Bir senin palaşımın kaldı ama artık yazık telefona, kaldı ki telefonda kullandığım bir garmin,ovi maps, belki msn... bunun dışında yüklediğim her program sadece merak için,açıkcası merak içinde telefonuma zarar gelmesine sebep olacak işler yapmak istemiyorum -ki şu da var sonuçta telefon bu, bir bilgisayarın yapması gereken şeyleri bundan beklemek saçmalık olur, o yüzden bundan sonra hack işlemi yapmayı düşünmüyorum.....

Son olarak en baştada dediğim gibi,ne şahsınıza nede yaptığınız işlere hakaret etmiyorum,emeğiniz çok benim lafım sadece v50 mod'ları için daha erken,çünkü görünen o ki stabil bir mod için daha beklemek gerekiyor...

erdenn

Üye
yaw bu konuyu açan arkadaş zaten benim dememişki niye bu kadar topa tutuyosunuz adamı. modifiyeyi yapan ingiliz olduğu için türkçe karakter sorunu çıkıyo. ben ilk sayfada paylaştım karakterleri düzelttim dedim isteyen indirisn baksın dedim.eyrıca bende takip ediyorum bu frimware yi daily mobile den adam baya uğraşıyo. kullanıcıların isteğine göre modifiye ediyo. 6 versiyon çıkardı v50 de az değil yani. siz sadece denildiği gibi flash atın kullanımda hiç bi sorun çıkmıyo ozaman...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Hocam öncelikle şunu belirteyim kimse mod yapamıyorsunuz demiyor, benim düşüncem bu v50 hiç hesapta yokken çıktı, bu işle uğraşanlar biran önce olsun diye acele ettiler ve neticesinde hata dolu modlar çıktı piyasaya,emeğinize sağlık hatta allah sizden bin defa razı olsun,

@n!wa+*R™ arkadaşın daha önce paylaşmış olduğu v4.50 'yi yüklemiştim telefona,açıkcası telefondan hiç bukadar zevk aldığımı hatırlamıyorum, lakin v50 paylaşımını yaptığında yukarıdada dediğim gibi ilk yükleyenlerdendim ve wlan ağına bağlandığımızda şifre yazarken sorun oluyordu,,, sağolsun düzeltmiş,az önce yine onun verdiği dosyaları tekrar indirip flashladım telefonu,bukez ne ovi maps ne uygulamalar telefon kasılıp kalıyor belliki yine sorun var... Evet sadece @n!wa+*R™ yada sende değil sorun,benim burda en iyi bildiğim @n!wa+*R™ olduğu için onun adını kullanıyorum kusura bakmazsa....

Bir arkadaş mod'unu paylaşmış bi dünya yazı yazan var harika paylaşım muhteşem görünüyor diye ama gel görki adam bir dosyayı eksik vermiş 3 defa flashladım telefonu, ama telefonda hiçbir değişiklik yok sonradan farketti eksik dosyayıda koydu...

bir arkadaş burda paylaşılana benzer konu açmış ordan dosya indirip yine flash attım "ç" leri büyük yazar "ı" lar "L"ye benzer,rakam yazmak istersin önüne harf koyar o da sorunlu

Bir senin palaşımın kaldı ama artık yazık telefona, kaldı ki telefonda kullandığım bir garmin,ovi maps, belki msn... bunun dışında yüklediğim her program sadece merak için,açıkcası merak içinde telefonuma zarar gelmesine sebep olacak işler yapmak istemiyorum -ki şu da var sonuçta telefon bu, bir bilgisayarın yapması gereken şeyleri bundan beklemek saçmalık olur, o yüzden bundan sonra hack işlemi yapmayı düşünmüyorum.....

Son olarak en baştada dediğim gibi,ne şahsınıza nede yaptığınız işlere hakaret etmiyorum,emeğiniz çok benim lafım sadece v50 mod'ları için daha erken,çünkü görünen o ki stabil bir mod için daha beklemek gerekiyor...
Erken falan değil yeni bir güncelleme FW ekleyeceğim ben onu dene bakalım:oke:

gagabm

gagabm

Üye
Navifirmde V5.0 son :S anlamadim gitti

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
hani diosunuz ya deneyen warsa yorum yapsın die...
walla tema efectleri we homescreen'a diyecek laf yok ancak menüdeki kinetik kaydırmanın kaldırılmış olması moralimi bozdu. sanki v40 gibi...açılışta boot ekranında nokia hacked yazıo (bu biras üzücü) eğer orfinal font kullanılırsa sorun yok gibi neden derseniz çünkü (ş ı ü) gibi harfler kayıyo dolayısıyla çok komik duruyo... ben kullanıp geri orjinal v50 ye döndüm... eğer menüdeki kinetik kaydırmayı we yazı karakterlerine takılmayacaksanız kullanılır...

sercann1

Üye
Şu son bir haftada deyim yerindeyse telefon resmen laçka oldu, şuana kadar paylaşılmış tüm v50.. modifiyelerini denedim,hepsinde de sorunlar var,sanırım az daha beklemek gerekiyor yoksa modifiye derken telefondan olucaz
aynen hacı :oke:

TPLay

TPLay

Üye
hani diosunuz ya deneyen warsa yorum yapsın die...
walla tema efectleri we homescreen'a diyecek laf yok ancak menüdeki kinetik kaydırmanın kaldırılmış olması moralimi bozdu. sanki v40 gibi...açılışta boot ekranında nokia hacked yazıo (bu biras üzücü) eğer orfinal font kullanılırsa sorun yok gibi neden derseniz çünkü (ş ı ü) gibi harfler kayıyo dolayısıyla çok komik duruyo... ben kullanıp geri orjinal v50 ye döndüm... eğer menüdeki kinetik kaydırmayı we yazı karakterlerine takılmayacaksanız kullanılır...

menüde kinetic scrll yok diyorsun ama yanılıyorsun.Çünki menü ve uygulamalar ilk açılışta programlar klasörler içine toplandığından boş gibi duruyor.8-10 tane program yükle de ondan sonra bak bakalım Kineting scrolling var mı yok mu ? 2 tane program için KS olsa ne olur olmasa ne olur.kaydıracaksın ki?

suatkah

suatkah

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu alıntı olayına fazla kafa takmışlar. elbette bu firmware alıntıdır. kendi yapımım değildir. zaten hiç bir yerde de bana ait olduğunu söylemedim. yabancı bir sitede bulup hizmet olsun diye buraya koydum. sizce herhangi bir çıkarım mı var bundan!!!

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
baba sen ne kadar kotusun yha yaparken tel hackledık bırdaha hıc acılmadı guc dugmesıne basıyom tıtrıyo ama bırdaha ne ekran var ne baska bırsey galıba servıse gıdıcek baksana ayıp baba yha sole tam anlatsaydın yha bızıde zahmete sokmazdın dıme

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
menüde kinetic scrll yok diyorsun ama yanılıyorsun.Çünki menü ve uygulamalar ilk açılışta programlar klasörler içine toplandığından boş gibi duruyor.8-10 tane program yükle de ondan sonra bak bakalım Kineting scrolling var mı yok mu ? 2 tane program için KS olsa ne olur olmasa ne olur.kaydıracaksın ki?

dostum tekrar yükledim we denedim yok... uygulamalarda bi sürü uygulama olduğu halde menülerde ks çalışmıor... v50nin en ii özelliği bu die biliorum yoksa yanılıo muyum:hmmm:naughty:

meymenetli

Üye
walla hocam kasmayan super bi sistem. kinetik kaydırmada varsın menude olmasın. modifiyeyle super bi gorunum oluyo tavsiye ederim ...

rotil

Üye
Yükledim sorunum yok fakat internete bağlanmıyor telefon, nasıl çözeceğim bunu?

retlix

Üye
açıklaması burda daha ayrıntılı

olcay.bozdemir

Üye
ben bunu yükledikten sonra sensörler sadece 1 defa çalıştı sonra çalışmadı, java yüklenemiyor. tema çok hoşuma gitti :)) cihaz acayip derecede hızlandı.özellikler tema efektleri açıkken hiç bir kasma oluşmadı aksine hızlandı:D fakat şimdi yeniden yazılım kurcam belki sorunlarım düzelir:s

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
Kardeş ben bunu PNHT yontemıylede Hakc yapabılırım dıme ?

maho0920

Üye
bu türkçe karakter dosyasını nerye kopyalıcaz acil yardım pls :((

^^Positive^^

Üye
ben bunu telime attım ama silmek istiyorum nasıl silecem?

fatih82

fatih82

Üye
orjinal dosyaları tekrar jaf ile flashlayacaksın

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
ben bunu yükledikten sonra sensörler sadece 1 defa çalıştı sonra çalışmadı, java yüklenemiyor. tema çok hoşuma gitti :)) cihaz acayip derecede hızlandı.özellikler tema efektleri açıkken hiç bir kasma oluşmadı aksine hızlandı:D fakat şimdi yeniden yazılım kurcam belki sorunlarım düzelir:s

ben flashladım dosyası bana bı yazı cıkardı yes mı no mu dıye bende yesı sectım ve telefonu cıkardım sonra baktım program calısıyo sonra baktım not found phone yazısını gordum programda tele baktım bırden ekranı parcalı beyaz cızgıyle kaplandı ve kapandı bırdahada acamadım sadece guc dugmesıne basınca tıtrıyo baska da bırsey yok ben nerede yanlıs yaptım acaba ?:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
Arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu istanbulda oturan arkadaşlar varsa onların yanına bile gidebilirim bu konu için yeterki düzgün atabileyim :):)

Üst Alt