milestone
Üye
benim yazılımı kullansana dostum ayıp ediyon bak ben sade bi yazılım upload ettim siteye sen konuları incelemiyormusun hiç bir oynama yapmadan sadece içine room dosyası yerleştirildi bi bak istersen 5800 v50 red firmware diye sistem modifikasyon bölümünde
--------------- Ekleme ---------------
alıntı yapıyorum veya yaptım da dememiş yaw nerden gelmiş bu yazılım uzaydan mı acaba basbaya kendi yaptığı firmware diye yayınlamış
Hocam öncelikle şunu belirteyim kimse mod yapamıyorsunuz demiyor, benim düşüncem bu v50 hiç hesapta yokken çıktı, bu işle uğraşanlar biran önce olsun diye acele ettiler ve neticesinde hata dolu modlar çıktı piyasaya,emeğinize sağlık hatta allah sizden bin defa razı olsun,
@n!wa+*R™ arkadaşın daha önce paylaşmış olduğu v4.50 'yi yüklemiştim telefona,açıkcası telefondan hiç bukadar zevk aldığımı hatırlamıyorum, lakin v50 paylaşımını yaptığında yukarıdada dediğim gibi ilk yükleyenlerdendim ve wlan ağına bağlandığımızda şifre yazarken sorun oluyordu,,, sağolsun düzeltmiş,az önce yine onun verdiği dosyaları tekrar indirip flashladım telefonu,bukez ne ovi maps ne uygulamalar telefon kasılıp kalıyor belliki yine sorun var... Evet sadece @n!wa+*R™ yada sende değil sorun,benim burda en iyi bildiğim @n!wa+*R™ olduğu için onun adını kullanıyorum kusura bakmazsa....
Bir arkadaş mod'unu paylaşmış bi dünya yazı yazan var harika paylaşım muhteşem görünüyor diye ama gel görki adam bir dosyayı eksik vermiş 3 defa flashladım telefonu, ama telefonda hiçbir değişiklik yok sonradan farketti eksik dosyayıda koydu...
bir arkadaş burda paylaşılana benzer konu açmış ordan dosya indirip yine flash attım "ç" leri büyük yazar "ı" lar "L"ye benzer,rakam yazmak istersin önüne harf koyar o da sorunlu
Bir senin palaşımın kaldı ama artık yazık telefona, kaldı ki telefonda kullandığım bir garmin,ovi maps, belki msn... bunun dışında yüklediğim her program sadece merak için,açıkcası merak içinde telefonuma zarar gelmesine sebep olacak işler yapmak istemiyorum -ki şu da var sonuçta telefon bu, bir bilgisayarın yapması gereken şeyleri bundan beklemek saçmalık olur, o yüzden bundan sonra hack işlemi yapmayı düşünmüyorum.....
Son olarak en baştada dediğim gibi,ne şahsınıza nede yaptığınız işlere hakaret etmiyorum,emeğiniz çok benim lafım sadece v50 mod'ları için daha erken,çünkü görünen o ki stabil bir mod için daha beklemek gerekiyor...

) cihaz acayip derecede hızlandı.özellikler tema efektleri açıkken hiç bir kasma oluşmadı aksine hızlandı
fakat şimdi yeniden yazılım kurcam belki sorunlarım düzelir
(