Nokia 5800 RM-356 v50.0.005 Firmware v6.0 (HACKED) (Türkçe) Güncellendi...

Sponsorlu Bağlantılar

suatkah

suatkah

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 RM-356 v50.0.005 Firmware v6.0 (HACKED) (Türkçe) Güncellendi...

Arkadaşlar daha önce forumda verdiğim firmwarin yeni versiyonu v6

BURADAN
Türkçe karakter sorununu düzeltmek için
Yeni Özellikler...

New in v6.0 (05-05-2010):
1. Vivaz conversation added (thread SMS). Just take a look at your inbox. - ONLY IN v6.0a
2. Heapsize mod adjusted for v50; increase system heap size and reduce application delay close time
3. Camera focus sound removed
4. Application policy mod added (install unsigned applications without installserver patch)
5. Mediabar icons changed in the default Symbian Planet theme
6. Homescreen transparancy added to Symbian Planet theme
7. Default Black and RED theme added (for people who want even more speed and free RAM)
8. Symbian Planet without custom icons added
9. Effects changed and added. Mediabar effect and multiple system notes effects added to theme effects (taken from 'Glide' by Mr G). Also added an application loading indicator.
10. Effects enabled by default, just disable them from the themes selection menu if you don't like them.
11. Kinetic scroll adjusted; disabled kinetic in small lists. This will prevent some of the occasions where you need to press multiple times before a app or menu opens. It's not completely fixed because it's just wrongly coded by Nokia.
12. Menu reorganized; added Music, Video and Images folder. Also more folder names will change according to language.
13. Device update (FOTA) now only allows you to view the current version. I've removed the "Check for updates", "Server Profiles" and "Settings" values from the option menu. No reason to leave them, you can't use them anyways.
14. Removed the short multi tap patch from autostart (contains a bug)
15. Total number of messages kept in "Sent items" folder increased from 20 to 40.
16. Default Bluetooth folder changed to E:\Received\ (couldn't test it)
17. Widget security warnings disabled
18. The four default homescreen shortcuts are changed to ROMPatcher+, Autoinstaller, Filebrowser and Realplayer.
19. Gallery search mod adjusted:
-Disabled search in Garmin and Ndrive folders
-Enabled search in C:\Data again (image folder is located at C:\data\images, while the memory card uses E:\images).
20. Garmin XT, Ndrive and Sygic Mobile will be added to the GPS folder after install (these apps aren't included)
21. Font adjusted; characters are a little larger and less bold but the font itself is 60% smaller in size. Noticeable difference in the native browser, still not perfect but Opera Mobile is my big friend anyways.
22. Photo Browser BETA app by Nokia added. It's clean simple and looks sweet. For the people who don't know this app:
23. Other minor adjustments

• Beğen
Tepkiler: By Y@VUZ, mokk, kobra_55 ve 19 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

cexen

Üye
eski sürümü yukledim ama türkçe karakterlerde sorun cıkarıyordu. mesela küçük harflerde Ç diğer harflerden buyuk duruyordu. bu gibi sorunlar düzeldi mi?
birde mesaj yazarken karakterler tersten sıralanıyordu. örneğin m yazmak için altı tusuna bir kere basınca o harfi cıkıyordu 2 kere basınca n en son m .... heryerde degil ama bazı yerlerde oyle oluyordu.

ayrıca daha cok ve cesitli modifiye istiyoruz :D

mathman20

Üye
eski sürümü yukledim ama türkçe karakterlerde sorun cıkarıyordu. mesela küçük harflerde Ç diğer harflerden buyuk duruyordu. bu gibi sorunlar düzeldi mi?
birde mesaj yazarken karakterler tersten sıralanıyordu. örneğin m yazmak için altı tusuna bir kere basınca o harfi cıkıyordu 2 kere basınca n en son m .... heryerde degil ama bazı yerlerde oyle oluyordu.

ayrıca daha cok ve cesitli modifiye istiyoruz :D
Bende söylediğiniz bu sorunların hiçbiri olmuyordu.Şimdi tekrardan denedim ve bu yeni modifiyede yine bahsettiğiniz sorunu görmedim.

punisher72

punisher72

Üye
Nasıl yükleyecez aceba?? :)

innocent.46

innocent.46

Üye
modifiye güzel ama müzik çalarda sorun çıkarıyor müziklerimn hiçbirini bulmuyo.. :(

erdenn

Üye
müziklerini e içindeki music klasörüne atıcaksın sadece orayı görüyor. gereksiz dosyaları görmemesi için yapılmış.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar font sorununu hallettim orjinal n97 fontu hazırladım ve tema efetinide dğiştirdim @n!wa+*R™ arkadaşımızın verdiği frimware deki efekti koydum (umarım bana kızmaz :) ) gerçekten güzel oldu denemek isteyenler indirebilir.aayrıca konuyu açan arkadaşta bu linki yukarı taşırsa herkes daha rahat görür.

fikotr35

fikotr35

Üye
telefondan güncellemeyi neden iptal etmiş?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
değerli arkasdaşım lütfen şu dosyaları upload ederken alıntı dermisiniz milleti kandırmayın ben yaptım falan filan bu dosya bal gibi forum daily mobile sitesinden alıntıdır drm adlı bi arkadaşımız tarafından siteye upload edilmiştir haksızlık yapmayın alıyorsan alıntıdır de sonuna madem sen yaptın neden açıklamalar yani telde ne gibi değişikliklerin olduğu açıklama bölümü ingilzice burası yabancı bi sitemi bal gibi alıntı yapmayın lütfen sizi hak ve hukuka davet ediyorum

milestone

milestone

Üye
forum daily mobileden alıntı ve daha önce paylaşıldı evet,, arıca türkçe karakter problemi var ve telefon dik konumdayken 234 yazmak isteyince (yada hangi rakamları yazarsan yaz diyeyim) a2d3g4 şeklinde yazıyor tabi buda internette şifre girmemizi gerektiren yerlerde sorun oluyor.. sözün özü bu da sorunlu bir mdifikasyon,,,

freestyler_07

Üye
hocam türkçe karakter sorunu hala var ama hakkını vereyim güzel firmware

tugrul_27

tugrul_27

Üye
bak dostum ben ordan yeni firöware indirdim daha dün upload edilmiş siteye şu an kullanıyorum hiç bi sorun yok sadece saat ve kamera uygulaması uygulamalar bölümünden kalkımış onuda az önce sordum bana şöyle bi mesaj yazmış saat için ana ekranda ki batarya göstergesinin yanına bas orda saat çıkar kamera için ise kamera tuşuna bas diye mesaj yazmış onun haricinde herhangi bi sorunla karşılaşmadım özellikle wlan bağlantısı için şifre girme ekranında sorun yok bende ordan korkuyorsumn ama düzeltilmiş dostum istersen bi yükle

ha bu arada türkçe karakter sorunu yok arkadaşlar isterseniz yükleyin gayet hoş

birazdan upload edicem

işte beni şuan kullandığım firmware hala test aşamasında şuna kadar herhangi bir sorun yok

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
müziklerini e içindeki music klasörüne atıcaksın sadece orayı görüyor. gereksiz dosyaları görmemesi için yapılmış.

arkadaşlar font sorununu hallettim orjinal n97 fontu hazırladım ve tema efetinide dğiştirdim @n!wa+*R™ arkadaşımızın verdiği frimware deki efekti koydum (umarım bana kızmaz :) ) gerçekten güzel oldu denemek isteyenler indirebilir.aayrıca konuyu açan arkadaşta bu linki yukarı taşırsa herkes daha rahat görür.

Zaten Nick'im ile beni belirttin:oke: :evet:

milestone

milestone

Üye
Şu son bir haftada deyim yerindeyse telefon resmen laçka oldu, şuana kadar paylaşılmış tüm v50.. modifiyelerini denedim,hepsinde de sorunlar var,sanırım az daha beklemek gerekiyor yoksa modifiye derken telefondan olucaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar mümkün olduğu kadar konu başlıklarına "son sürüm", "yeni" gibi ifadeler eklemeyelim..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Şu son bir haftada deyim yerindeyse telefon resmen laçka oldu, şuana kadar paylaşılmış tüm v50.. modifiyelerini denedim,hepsinde de sorunlar var,sanırım az daha beklemek gerekiyor yoksa modifiye derken telefondan olucaz
Benim modifiye FW'emde nasıl bir sorun buldun acaba?

mathman20

Üye
forum daily mobileden alıntı ve daha önce paylaşıldı evet,, arıca türkçe karakter problemi var ve telefon dik konumdayken 234 yazmak isteyince (yada hangi rakamları yazarsan yaz diyeyim) a2d3g4 şeklinde yazıyor tabi buda internette şifre girmemizi gerektiren yerlerde sorun oluyor.. sözün özü bu da sorunlu bir mdifikasyon,,,

Bu modifikasyonda kesinlikle sizin bahsettiğiniz sorun yok.Söylenildiği şekilde flah atınca hiçbir türkçe karakter sorunu yok.

İyi de bu konuyu buraya açan arkadaş modifikasyonu ben yaptım diye birşey mi yazmış göremedim...

değerli arkasdaşım lütfen şu dosyaları upload ederken alıntı dermisiniz milleti kandırmayın ben yaptım falan filan bu dosya bal gibi forum daily mobile sitesinden alıntıdır drm adlı bi arkadaşımız tarafından siteye upload edilmiştir haksızlık yapmayın alıyorsan alıntıdır de sonuna madem sen yaptın neden açıklamalar yani telde ne gibi değişikliklerin olduğu açıklama bölümü ingilzice burası yabancı bi sitemi bal gibi alıntı yapmayın lütfen sizi hak ve hukuka davet ediyorum

İyi de konuyu buraya ekleyen arkadaş ben yaptım diye birşey yazmamış ki.

milestone

milestone

Üye
@n!wa+*R™;2282283' Alıntı:
Benim modifiye FW'emde nasıl bir sorun buldun acaba?

Hocam senin v50.. modunu ilk yükleyenlerdendim ordada belirttiğim gibi wireless şifresini sadece rakam verebiliyorduk öyle bir sorun vardı malum evde sorun olmuyor,modemin şifresini değiştirebilirim lakin işte yada internete bağlanmak zorunda olduğum yerlerde insanalara "kardeş şu şifreyi sadece rakam yaparmısın telefonun yazılımında sorun varda" demem biraz abes olur haklı olarak...

senin mod şuan ne durumda daha bakmadım umarım o hata hallolmuştur çünkü az sonra yine flashlıycam telefonu son kez olarak... dediğim gibi konun ne alemde bakmadım inşallah o sorun hallolmuştur yoksa telefona hard format atıp öyle kullanıcam.....

harita02

harita02

Üye

arkadşımında dedigi gibi v50 sürümüyle başlayan hack olayı herkes kendince birşeyler yapıyor kendileri dahi bi çok teste tabi tutmadan paylaşım yapıyorlar.sonra süperdir şudur budur diye bir sürüde övünme geçiyor.kimi kısımları güzel ama hack sistemi tam anlamıyla saglam bi şekilde hazırlanmamış.
burda veya başka site ne kadar varsa hepsini teker teker denedim en son V6 çıktı ortaya onuda yükledim. farklı bi tema yüklediginizte bazı iconlar çok sıradan duruyor.yazı fontu çok kötü ne kdar iyi yapılmaya çalışılmıssa dahi orjinali gibi olmuyor.
bu işi gerçekten ehli olan insanlar yaparsa ve bireysel degil genel kullanıma yönelik karekter ve özellikte bi sistem hazırlarsa en azından herkes kendince güzellikler bulur.

gerçekten tiskindim birazdan orjinal sürümü yükleyip öyle kullanacam içim bi türlü rahat etmiyor çünkü.

emegi geçen tüm arkadaşlara tşk ederim yinede...

tugrul_27

tugrul_27

Üye

benim yazılımı kullansana dostum ayıp ediyon bak ben sade bi yazılım upload ettim siteye sen konuları incelemiyormusun hiç bir oynama yapmadan sadece içine room dosyası yerleştirildi bi bak istersen 5800 v50 red firmware diye sistem modifikasyon bölümünde

hocam senin v50.. Modunu ilk yükleyenlerdendim ordada belirttiğim gibi wireless koduni sadece rakam verebiliyorduk öyle bir sorun vardı malum evde sorun olmuyor,modemin koduni değiştirebilirim lakin işte yada internete bağlanmak zorunda olduğum yerlerde insanalara "kardeş şu kodu sadece rakam yaparmısın telefonun yazılımında sorun varda" demem biraz abes olur haklı olarak...

Senin mod şuan ne durumda daha bakmadım umarım o hata hallolmuştur çünkü az sonra yine flashlıycam telefonu son kez olarak... Dediğim gibi konun ne alemde bakmadım inşallah o sorun hallolmuştur yoksa telefona hard format atıp öyle kullanıcam.....

alıntı yapıyorum veya yaptım da dememiş yaw nerden gelmiş bu yazılım uzaydan mı acaba basbaya kendi yaptığı firmware diye yayınlamış

Üst Alt