Nokia 5800 RM-356 v50.0.005 Firmware v6.0 (HACKED) (Türkçe) Güncellendi...

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu istanbulda oturan arkadaşlar varsa onların yanına bile gidebilirim bu konu için yeterki düzgün atabileyim :):)

kardeşim istanula gitmene gerek yok zaten ordasın ekle msn mi yardım ederim tugrul_3535hotmail.com

fatih82

fatih82

Üye
tuğrul yine yardımdasın bakıyorum

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
valla tugrul ekledım ama kabul etmedın herhalde benı :)

milestone

milestone

Üye
orjinal sitesinde bu paylaşımın durdurulduğu yazıyor nedenini bilen varmı acaba?

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
ewet arkadaşlar telefonum servisten geldı sımdı ben bunu yenıden yuklemek ıstıyorum ama korkuyoum yıne cokecegınden yardım edın allah askına yahu :D

gecenefesi

Üye
ii de link nerdeeee

Chatlack007

Chatlack007

Üye
süper olmuş.

fatih82

fatih82

Üye
tema efektini ve fontunu değiştirip kullanacağım bakalım nasıl olacak

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
eee degişiklik yapan yokmu yahu

sbalim

Üye
mrb ben 5800 telefonmu hackledi ama en eski hacksiz haline dönmek istiyorum orjinal güncelleme yapmak istiyorum v50 olarak. orjinal haline çevirmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim

mathman20

Üye
mrb ben 5800 telefonmu hackledi ama en eski hacksiz haline dönmek istiyorum orjinal güncelleme yapmak istiyorum v50 olarak. orjinal haline çevirmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan sevinirim

Navifirmden orjinal dosyaları indirip o firmwareyi flaşlayacaksın.

ainiesta8

ainiesta8

Üye
teşekkürler

rebelliaus

Üye
usta nasıl yukleyecem ben bunu yaaa

seseayah

Üye
telefon rar dosyasını açmıo indirdimiz dosya da rar onu nası halletçezzz??? acil

^^Positive^^

Üye
Türkçe karakter sorunu hala var....

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar nokia 5800 v51.0.006 guncellemesi yurtdışında yayınlanmıştır en gec haftaya filan yayınlanır turkiyede hoşcakalın grşz..beklentileirmiz olmadı yine bazı özelikler geldi bilginize Latest software release for Nokia 5800 XpressMusic is 51.0.006 1.)Improved Mail for Exchange 2.)Improved video calls 3.)Improved browser 4.) Performance improvements gelen özelikler şunlar hoşcakalın:)

kabablinko

Üye
tşk

mermibey

Üye
v51 versiyonu yükledim ama telefon donmaya başladı arda menüde iken ,telefon gelirken donmalar yaşıyorum kimseye tavsiye etmiyorum. v50 daha iyi vede kullanışlı....

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar 5800 v60 cıkıcagı yok cıkarsa bile bu ay cıkmıyacak önumuzdekı ayları beklıyecez artık sizden bi ricam olucak herkesin buraya bakmasını ıstıyorum eger v60 cıksın ve şu özelıkler olsun dıyenlere seslenıyorum...size vericegim linkde NOKİA nın guncelleme ile goruşlerini bildireceginiz ve guncelleme ne gibi yenilikler isdediginizi yazan lınk vericem lutfen sizden rica edıyorum vericegim linke goruşlerinizi ingilizce olarak yazıp yapıştırmanızı istiyorum yada benim vericegim özelikleri kopyalayıp yapıştırın gönderinn kolaylık acısından...NE KADAR COK MEAİL O KADAR COK İLGİ GÖRUCEKTİR..LİNK ŞU bu adrese vericegim özeliklei kopyalayıp send tuşuna basin gönderin.. I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v51.0.06 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)ımprovemen camera
2-)Performance improvements
3-)mproved touch screen use
4-)Improved Browser
5-)Improved WLAN performance's
6-)Music player better performance with search support
7--)Fix the radio's bug (rds bug)
8--)Improved sensor rotation
9-)More response in menu
10-)Much more better Kinetic scrolling all over
11-)Flash lite 4(like N8)
12-)New browser with tabs
Thanks from now.
King regards,
SEHZADE
TŞK EDERİM ARKADAŞLAR LUTFEN GÖNDERİN V60 DESTEK OLUN...:oke:

tesadf

tesadf

Üye
arkadaşlar 5800 v60 cıkıcagı yok cıkarsa bile bu ay cıkmıyacak önumuzdekı ayları beklıyecez artık sizden bi ricam olucak herkesin buraya bakmasını ıstıyorum eger v60 cıksın ve şu özelıkler olsun dıyenlere seslenıyorum...size vericegim linkde NOKİA nın guncelleme ile goruşlerini bildireceginiz ve guncelleme ne gibi yenilikler isdediginizi yazan lınk vericem lutfen sizden rica edıyorum vericegim linke goruşlerinizi ingilizce olarak yazıp yapıştırmanızı istiyorum yada benim vericegim özelikleri kopyalayıp yapıştırın gönderinn kolaylık acısından...NE KADAR COK MEAİL O KADAR COK İLGİ GÖRUCEKTİR..LİNK ŞU bu adrese vericegim özeliklei kopyalayıp send tuşuna basin gönderin.. I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v51.0.06 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)ımprovemen camera
2-)Performance improvements
3-)mproved touch screen use
4-)Improved Browser
5-)Improved WLAN performance's
6-)Music player better performance with search support
7--)Fix the radio's bug (rds bug)
8--)Improved sensor rotation
9-)More response in menu
10-)Much more better Kinetic scrolling all over
11-)Flash lite 4(like N8)
12-)New browser with tabs