Nokia 5800 RM-356 v50.0.005 Firmware v6.0 (HACKED) (Türkçe) Güncellendi...

Sponsorlu Bağlantılar

tesadf

tesadf

Üye
ya bunun türkçe açıklamalı yüklenişi yokmu arkadaşLar payLaşın Ltfen

hsn10

Üye
arkadşlar bunu tl e nasıl yükleyecğimizi biri ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi ben yükledim ama modifiye olmadı galeri (resimlerin açılışı) filan aynı duruyor

hmz5800

Üye
nasıl yükleyecez bunu yine jaf la mı benim tel açılmıyor ölü durumda jaf la yazılım atmaya çalışıyorum bu versiyonu atabilir milyim.
telefonum açılsında isterse v3 olsun yeterki açılsın jaf programıyla bunu yükleyebilir miyim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

volkan_al

volkan_al

Üye
nasıl yükleyecez bunu yine jaf la mı benim tel açılmıyor ölü durumda jaf la yazılım atmaya çalışıyorum bu versiyonu atabilir milyim.
telefonum açılsında isterse v3 olsun yeterki açılsın jaf programıyla bunu yükleyebilir miyim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

sanırım yanlıs fw atmaktan açamıyorsun teli, jafla istedğin uyumlu olan fw yi sorunsuz bir şekilde atabilirsin teline. usb tak jafı çaıltır gerekli adımları izle ;)

hmz5800

Üye
yaa volkan kardeş 2 gündür uğraşıyorum ama bi türlü olmuyo.
ben 5800 telimin firmwaresini v5 e yükselttim sonra v4 yüklemek istedim jaf la heralde ondan sorun yaptı şimdi de düzeltemiyorum telefon açöılmıyor h bire mesaj yazıyorum bi tane bilen biri yardımcı olmuyor nası yapacaz sağolsun bu forumdan bi kaç arkadaş önerilerde bulundu ama esas konuları açan yani bu işi bilenlerden ses gelmiyo

volkan_al

volkan_al

Üye
Aldığın hataları bana gönder , bugün açılmayan sistem hatası veren bir telefona fw attım ve üstüne sen mesaj yazdın bende hemen cevabını verdim ;) sorunu nerde yasıyorsun tama olarak belirt ;)

hmz5800

Üye
valla kardeş bütün işlemleri yapıyorum jaf da en son flahs a basıyorum ve telin açma tuşuna bi sefer basıyorum donanım algılandı sesi çıkıyo
sonra donanım yüklenemedi gibisinden bi şeyler geliyo pc de
jaf da da not phone falan diyo
telefonu bulamıyo

volkan_al

volkan_al

Üye
valla kardeş bütün işlemleri yapıyorum jaf da en son flahs a basıyorum ve telin açma tuşuna bi sefer basıyorum donanım algılandı sesi çıkıyo
sonra donanım yüklenemedi gibisinden bi şeyler geliyo pc de
jaf da da not phone falan diyo
telefonu bulamıyo

Screen shot koyarmısın hatayı görmeden yorum yapmayalım.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

harunbagatur

harunbagatur

Üye
bi yapamadım gitti

sado_27

sado_27

Üye
slm arkadaşlar eyer flash atarken tel kapanıp acılmıyorsa flash isleminı yanlıs yaptınız demektır bendede aynı sorun oldu eyer duzgun bı sekılde yaparsanız yanı tel acılmıyor yanlızca tıtrıyorsa yenıden flash atın duzelır hıc korkmayın

fatih982

fatih982

Üye
teşekkürler

mardok

mardok

Üye
eline sağlık

mnamijok

mnamijok

Üye
destek olduk kardeş bekliyoruz