Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
wifi aramasi yapmaniz lazim. Normalde gormeniz lazim. Ben cep telefonumda paylasim yaptigim zaman laptoplar internete giriyordu.

- - - Eklendi - - -

Maalesef biz surekli alt konularda oldugumuz icin ust konular gozumuzden kaciyor :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
wifi aramasi yapmaniz lazim. Normalde gormeniz lazim. Ben cep telefonumda paylasim yaptigim zaman laptoplar internete giriyordu.

- - - Eklendi - - -

Maalesef biz surekli alt konularda oldugumuz icin ust konular gozumuzden kaciyor :)
laptop göruyor orada sıkıntı yok.ama android telefonlar görmüyor.

Fabregas19

Fabregas19

Üye
hard format nedir 5800'a nasıl uygulanır ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
hard format nedir 5800'a nasıl uygulanır ?
telefona program yüklediğiniz ve kaldırdığınız zaman geride artıklar bırakır ve zamanla telefonun ağır çalışmasına sürekli sorun çıkarmasına sebep olur. Yada telefonda sürekli sorun yaşadığın zaman fabrikadan çıktığı ilk günkü haline döndürmek için hard format atılır.
Telefon kapalı iken şu tuşlara basılı tutunuz.
Yeşil arama tuşu kırmızı kapama tuşu fotoğraf çekme tuşu ve açma kapama düğmesi. Yaklaşık 10 15 saniye basılı tutacaksınız. Telefon açıldığı zaman elinizi çekebilirsiniz. Ülke tarih saat ayarlarını yapın. Birde hafıza kartından xplore ile şu dosyaları siliniz.
Sys system private resource shared predic.

BlacKLorD97

BlacKLorD97

Üye
telefonu hacklemek nedir ve nasıl yapılır?

Blastoise

Üye
Arkadaşlar 5800'ımda şarj ile ilgili bir sorun var. Şarj makinesi pantolonumda kalmış ve çamaşır makinesinde yıkanmış. Ondan sonra çalışmadı doğal olarak. Telefonum kapalı kaldı 1hafta sonra yeni şarj aleti aldım orijinal değil, denedim aletin ışığı yanıyor fakat telefon çalışmıyor. Ne yapmam lazım telefonumda bir sorun mu var acaba?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yarım saat kadar telefon kapalı iken şarj edin. Telefonu açmayi deneyin..

Blastoise

Üye
Çok teşekkürler çalıştı şu an...

djdarling58

Üye
merhaba ben yaklaşık bir yldır nokia 5800 kullanıyorum ama şu an farkkttm kulaklık takılı iken ses gelmiyor.yani çok kısık geliyor kulaklık tercihi hat dışarı yapıyorum yine az geliyo başka kulaklık denedim sorun devam etti nasıl sorunu Giderebilirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
merhaba ben yaklaşık bir yldır nokia 5800 kullanıyorum ama şu an farkkttm kulaklık takılı iken ses gelmiyor.yani çok kısık geliyor kulaklık tercihi hat dışarı yapıyorum yine az geliyo başka kulaklık denedim sorun devam etti nasıl sorunu Giderebilirim

:hmmm Önce son yazılımı yükle, sorun devam ederse donanımsal olabilir.

Garantisi devam ediyorsa servise yolla..

gamzemet

Üye
ben 5800 telefonuma opera mini indirdim 3 gun sorunsuz kullandim hicbir sorun yoktu fakat 4.gun sorun cikti.interneti kullandm biraktm yarim saat sonra tekrar girmek istedgmde baglanti basarisiz baglantilarinizi kontrol edin uyarisi verdi.su anda hicbir siteye opera mini ile baglanamiyorum ama telefonun kendi tarayicisinda internete baglanabiliyorum.sorun ne olabilir?opera miniden cok memnundum ama hayalkirikligi :( yardimci olursaniz coook sevinirim

SlimmShadyyTR

SlimmShadyyTR

Üye
5800 akşamları kamerada hiç bir şey belli olmuyor nasıl düzeltilir? :ağlarım::tşk:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ben 5800 telefonuma opera mini indirdim 3 gun sorunsuz kullandim hicbir sorun yoktu fakat 4.gun sorun cikti.interneti kullandm biraktm yarim saat sonra tekrar girmek istedgmde baglanti basarisiz baglantilarinizi kontrol edin uyarisi verdi.su anda hicbir siteye opera mini ile baglanamiyorum ama telefonun kendi tarayicisinda internete baglanabiliyorum.sorun ne olabilir?opera miniden cok memnundum ama hayalkirikligi :( yardimci olursaniz coook sevinirim

size ucbrowseri önerebilirim. En opera mini kadar başarılı bir tarayıcıdır. Uygulamalar internet araçları içinde bulabilirsin.
Eğer opera mini kullanacağım diyorsanız programı kaldırın ve yeniden yüklemeyi deneyiniz.

- - - Eklendi - - -

5800 akşamları kamerada hiç bir şey belli olmuyor nasıl düzeltilir? :ağlarım::tşk:

maalesef gece çekim modu çok iyi değil. Bulunduğunuz ortamın ışıklı olması ve flash kullanımı bir nebze olsa olumlu etki yapıyor.
Arka kapak orjinal değilse oda sorun olabilir. Kapaksiz çekim yapmayı deneyin birde.

oguzton

Üye
nfe de repack yaparken "generated image size is greater than partition size" hatası alıyorum neden bu hatayı veriyor? çözümü nedir?

Üst Alt