Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

ali180593

Üye
selamlar benim de 5800 v31 telefonum var wlan ağlarını önceden 1 saniyede buluyordu ama şimdi wlan ağı bulunuyor diye bekleyip alıyor ve hiç bir şekilde bulamıyor çözümü nedir?

mpolat85

Üye
Arkadaşlar x-plore çalışmıyor çözüm?

xeky

Üye
5800 ımda yes tuşuna bastığımda çağrı kayıtlarına ulaşamıyorum. veri alınıyor diyor o şekilde kalıyor. işlem kaydından girildiğinde aynı şekilde oluyor. belki üzelir diye v 50 ye yükselttim ama bişey değişmedi. ne yapmam gerekiyor??

headachee

Üye
5800 alalıı 3 haft olduu
bugunn
gıdenn kutusundaa problemm yasadım.gdnn kutusnaa msj kalıyoo tekrar gnder dyoru
ertelendıdyo
vee slınmıyodaa ekranınn sağ ust kosedee işaret duryoo olee ama msj tel hafızasına gtrdgımde kayboluyo gden ktusundan nasıl sılebılıım msj acil yrdımlarınızı bklıyorum..

xx_bey_07

Üye
selam arkadaşım telefonumda skyfire kullanıyordum format attm gitti şimdi de indiremiyorum.. skyfire gibi faceden yada baska biryerden video izleyebilceğim önerebileceğin bir program varmı ? varsa link lütfen
teşekürler...

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
bu ne abi ya başlı başına sorunmu bu tlf okudumda almaktan vazgeççem ben galiba.o kadar para vercez değse bari

MYDAGHAN

Üye
arkadaşlar nokia 5800 da sağ üst kısımda çıkan wlan simgesi bir türlü gitmiyor.. o menüye girip çıkış yaptım olmadı nasıl giderebilirim??

bybilal

bybilal

Üye
arkadaşalr telin öndeki 3 tane tuş takımın ışıkları yanmıyor. modifiyeli v50 kullanıyrum yazılımdanmı kaynaklanıyor aacaba . fakat yazılımın özelliklerindede böyle bişeyden bahsediilmiyodu. öndeki ışıkların yanmaması kötü bence acill yardım lütfenn !!

gokhan148

gokhan148

Üye
öncelikle S.a. kardes. benim bi sorunum var. 5800 telefon aldım mp4 destekli die biliyorum ama mp4 film attım ses geliyo görüntü gelmiyo neden olabilir? ya da nasıl yapabilirim?

bybilal

bybilal

Üye
öncelikle S.a. kardes. benim bi sorunum var. 5800 telefon aldım mp4 destekli die biliyorum ama mp4 film attım ses geliyo görüntü gelmiyo neden olabilir? ya da nasıl yapabilirim?

a.slm kardeş. formatını mp4 ayarlıyosun ama iki farkılı mp4 var senin seçiçeğin ( "MPEG-4 Video (*.mp4)" ) olucak vede vidyo çözünürlüğünü telefonun destekledğinden fazlasını seçme en fazla 640x480 olucak. 5800 için en uygun program "TİPART HD VİDEO CONVERTER" ' ü inidr. Çok kullanışlıdır her istediiğin formata göre çeviri yaparsın. 5800 göre tam bire bir..:oke:

caleydescop

Üye
arkadaşım ben yeni güncelleme yükledim 50.0.005 ve ardından satnav navigasyon ama haritaya girince atıyo yada telefonu tekrar başlatıyo sorunumu çözerseniz mutlu olurum şimdiden tşkrler

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye

Klawye İphone Tarzı

Landscape Mode Home Screen ( Manzara Modu Ekran )

Orange Home Screen

Efek olmazsa olmaz ...
Telefonum V50 HackLi deĞİL o yüzden bu uygulamaları yükleyemiyorum Sertifikalayıp kurulamıyorda Hack olayınıda fazla anlamam Önerileriniz ...

metehanozen

metehanozen

Üye
arkadaşlar benim nokia 5800 ım var. fakat bilgisayrdan hafıza kartıa yüklediğim şarkılar açılmıyor. lütfen yardımcı olunn

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
arkadaşlar benim nokia 5800 ım var. fakat bilgisayrdan hafıza kartıa yüklediğim şarkılar açılmıyor. lütfen yardımcı olunn

Pc'den Yüklediğin şarkıları Usb kablosundan çıkardığın da müzik çalar'dan

seçenekler, kütüphaneyi yenile ,

seçeneğini yapman gerekiyor ...

alfonso2307

Üye
slm tek bir sorum olucak yardımcı olursanız sewinirim bende nokia 5800 xm war internetten bir film indirmek istedim ama olmadı hotfile den indirmeye çalıştım javascript diye bişey çıktı ne yapmam gerek program mı yükliycem acil lazım

JayJayyy

Üye
E/Ses dosylari/digital seslere atarsan yenilemeylede ugrasmazsin kendi gorur

eray246

Üye
ya bende bişey sorucam.Telefonu dün aldım hiçbirsorun yokta.Radyo dinliyorum ama kulaklık sesi az geliyor.Müzik çalardan şarkı açtığımda ise bangır bangır ses geliyo radyo ayarlarındamı var bişey anlıyamadım yardımcı olurmusun

frowell

frowell

Üye
Dostlar ben hangi navigasyon programını açarsam açıyım hep gps bekleniyor diyor 15 dk felan bekliyorum nafiLe ne yapmam gerek?

daniel_23

daniel_23

Üye
5800xm da skyfire opera mini kullanamyrum hard format attım olmadı yazılımını güncelledim yine olmadı wodafone wap ile nete girebiliyorum ama skyfire ile ne waptan nede vodafone internetten girebiliyorum telin kendi browseride sadece wap tan girebiliyo birde sanırım yanlış yazılım ykledim 5800navigasyonun güncellemesii yaptım tema navi gibi oldu sorun olurmu ilk önce skyfie veya mini ile nasıl internete girebilirim onu çözmem gerekiyor
vodafone un internet ayarlarını yeniden iste(sanırım kendi sitesinde vardır) eskisini sil

gkhntml

Üye
benim nokia 5800 telefonum var ama telefona bişey yüklediğimde ''hafıza kartı yok'' uyarısı geliyo ama hafıza kartı var 8 gb'Lık..
Sorunu Nasıl Halledebilirim?

Üst Alt