Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Arkadaşlar artık yardım veremıyorum siteye sık sık gıremedığım ıcın konuyu geçici olarak donduruyorum...çok acil sorusu olanlar özele mesaj bıraksın elimden geldiğince cevaplayama çalışacağım saygılarlar...

• Beğen
Tepkiler: stuffalp, 35bucuk, cabbar100 ve 44 diğerleri

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ßunun İçin Konu açmaya gerek varmıydı ki acaba :S Yrdmlarını arkadaslar zaten formda konu acarak soruo onlara cvp vererekde yardımcı olabilirsin..ama yinede bilgilendirmn için saqol:oke:

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
ßunun için konu açmaya gerek varmıydı ki acaba :s yrdmlarını arkadaslar zaten formda konu acarak soruo onlara cvp vererekde yardımcı olabilirsin..ama yinede bilgilendirmn için saqol:oke:
konu acmalarına gerek kalmasın dıye düşündüm belkıde herkes toplanır burda sadece 5800 la ilgili yardımlar burda verilir? Olabilirde... Sende sağol.

red01

Üye
5800xm da skyfire opera mini kullanamyrum hard format attım olmadı yazılımını güncelledim yine olmadı wodafone wap ile nete girebiliyorum ama skyfire ile ne waptan nede vodafone internetten girebiliyorum telin kendi browseride sadece wap tan girebiliyo birde sanırım yanlış yazılım ykledim 5800navigasyonun güncellemesii yaptım tema navi gibi oldu sorun olurmu ilk önce skyfie veya mini ile nasıl internete girebilirim onu çözmem gerekiyor

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
5800xm da skyfire opera mini kullanamyrum hard format attım olmadı yazılımını güncelledim yine olmadı wodafone wap ile nete girebiliyorum ama skyfire ile ne waptan nede vodafone internetten girebiliyorum telin kendi browseride sadece wap tan girebiliyo birde sanırım yanlış yazılım ykledim 5800navigasyonun güncellemesii yaptım tema navi gibi oldu sorun olurmu ilk önce skyfie veya mini ile nasıl internete girebilirim onu çözmem gerekiyor
ARKADAŞIM BU LİNKTEN SKYFİRE S60 V5 VERSİYONUNU İNDİR ONU DENE PROGRAMI CALISTIRINCA BAĞLANTI HATASI VERIRSE CHANCE CONNECTİON YAZISI GELIR EKRANA ONU TIKLA VE ALTERNATİF BAĞLANTI SEC ÖRNEĞİN WİRELEES GİBİ...SONRA GEL BURAYA YAZ BAKALIM SORUN HALLOLCAKMI...

aliçoooo

aliçoooo

Üye
konu acmalarına gerek kalmasın dıye düşündüm belkıde herkes toplanır burda sadece 5800 la ilgili yardımlar burda verilir? Olabilirde... Sende sağol.

Haklısın ama genelde sorunu olanlar forumu arastırmaq yerine hemen yeni bir konu acıyorlar malesef..İnş.istediğin gibi herkez buraya sorunu yazarlar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
opera mini kaldır bu operayı kur....

--------------- Ekleme ---------------

Haklısın ama genelde sorunu olanlar forumu arastırmaq yerine hemen yeni bir konu acıyorlar malesef..İnş.istediğin gibi herkez buraya sorunu yazarlar
umarım sende dahil herkes burda yardımcı olur sadece ben değil...baktım millet sağda solda konu arayıp duruyo bende genel bı konu olsun dıye bu yola başvurdum...sağol aliçoo

opera miniyi kaldır bu sürümü kur arkadasım... s60 v5 opera 10 beta 2 ok. dokunmatık desteklidir. son sorununa gelince telefonunu kendı product kodu ile tekrar güncelle kırmızıysa telefonun kırmızı mavıyse mavı olur tekrar ok...bunun ıcınde nss ile kodu değişdir tekrar ve telefonun bataryasının altında yazan kodu yaz ve guncellemeyı tekrarla..daha sonra hard format atmayı unutma telefonuna ve programları tekrar kur...

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Olurum tabi ne demeq :)

gurhan36

Üye
Nokia'nın ücretsiz navigasyonu olan OVI 'i kurdum ancak cihazın tümleşik gps ile bir türlü bağlanamadım hep operatörün internetine bağlanmaya çalışıyor. Bu olayı nasıl çözeceğiz? NOT: Cihaz ayarlarında sadece (TÜMLEŞİK GPS SEÇİLİDİR)

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın ücretsiz navigasyonu olan OVI 'i kurdum ancak cihazın tümleşik gps ile bir türlü bağlanamadım hep operatörün internetine bağlanmaya çalışıyor. Bu olayı nasıl çözeceğiz? NOT: Cihaz ayarlarında sadece (TÜMLEŞİK GPS SEÇİLİDİR)

cihaz ayarlarından blootuth gps hariç diğerlerini seç aktif et yani...daha sonra ovi haritaları aç

1- ayarlara gir
2-internete gir bağlantıyı çevrimiçi yap , şebeke hedefini internet yap , dolaşım uyarısını aç
3-rotaya gir ulaşım aracını araba sürme yap
4- navigasyonda sürüş rehberinde TÜRKÇE-KADIN yazmasına dikkat et.
5-haritalardan cık telefon uygulamardan YER i tıkla konumlama sunucusunu otomatik yap geri de cık
6- sımdı ovi maps ı calıstır ve konumunu bir kerelık kaydet gelen güncelleştirme falan olursa onayla...böyle bi dene...

gps acınca bağlanması bazen 5 dakıkayı bulabılıyo arkadaslar sabırlı olun acılınca sorun kalmıyor harıtaları acıp şakk dıye bağlanmasını beklemeyın bu bulunduğunuz konuma göre değişiklik gösterir mesela benım bursa merkezde bıle acması 3-4 dakıkayı buluyor...

ayrıca nokia nın sitesinde ovi suit in son versıyonu cıktı arkadaslar kesınlıkle kurmanızı tavsıye ederım haritalarda olsun guncellestırmelerde olsun sıkıntı cekmeyeceğiniz umuyorum basitleştirmişler özellikle harita yüklemeler cok basit tek tıkla...

sonce32

Üye
slm ben panorama fotoğraf çekmek için program arıyorum 5800 için mi bilmiyorum ama bir tane yükledim geçersiz sertifika diyor bana yardımcı olurmusun ?

degerli_1912

Üye
mrb ben yenı aldım telefonuda uygulamaları veya temaları yuklerken sıkıntı cekıorum cok degısık bu yanı...temaları ve ındırıdıgım proglramları tam olarak nereye atıcagımı solersenız memnun olurum...beklıorum cevaplarınızı

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
slm ben panorama fotoğraf çekmek için program arıyorum 5800 için mi bilmiyorum ama bir tane yükledim geçersiz sertifika diyor bana yardımcı olurmusun ?
dostum 5800 ın kamerasında öyle bir mod yok ve kameraya eklenebılecek öyle bir programada rastlamadım...ama şunu senın ıcın arastırdım bı göz at....

PANORAMİK MOD YOKSA NE YAPABİLİRİZ?
Şimdi ise eğer fotoğraf makinenizde panoramik çekim modu bulunmuyorsa (ya da kendisinin çekilen fotoğrafları birleştirme özelliği yoksa) neler yapabiliriz sorusuna cevap arıyoruz. Önce birbirini takip edecek şekilde ve sehpa ile 4 kare fotoğraf çekiyoruz (en az 2 olmak kaydıyla üst limit size bağlı). Ardından bunları bilgisayara aktarıyoruz. Sonra ister Photoshop (ki orta seviyede bilgi gerektiriyor) isterseniz de panoramik fotoğraf üretme yazılımları ile bu fotoğrafları birleştirmek gerekiyor. Biz ikinci yöntemi tercih ediyoruz. ArcSoft Panorama Maker yazılımı ile fotoğrafları birleştiriyoruz. Önce fotoğrafları yazılıma yüklüyoruz.
İkinci aşamada istersek birleştireceğimiz fotoğraflarla ilgili parlaklık ve kontrast düzenlemeleri yapıyoruz. Daha sonra Next tuşuna basarak devam ettiğimizde yazılım fotoğrafları birleştiriyor ve bize bazı ince ayarlar yapabileceğimiz bir menü getiriyor. Bu menüde bulunan Fine Tune – İnce Ayar seçeneği ile birleşim noktalarını düzenleyebiliyoruz. Gerekli düzenleme ve düzeltmeleri yaptıktan sonra Finish tuşuna basınca elimizdeki karelerden meydana gelen panoramik fotoğraf hazır hale geliyor.

mrb ben yenı aldım telefonuda uygulamaları veya temaları yuklerken sıkıntı cekıorum cok degısık bu yanı...temaları ve ındırıdıgım proglramları tam olarak nereye atıcagımı solersenız memnun olurum...beklıorum cevaplarınızı
öncelikle telefonun hayırlı olsun...

arkadaşım 5800 s60 v5 9.4 tabanlı bır telefondur eğer telefonuna program kurmak ıstıyorsan versıyonların uygunluğuna dıkkat et yanı s60 v5 bir cep telefonuna s60 v2 vs. program kuramazsın...kursanda hata iletileri alırsın...ve 5800 ını ya hacklemelisin ki o şuan riskli bir yöntem var onunla yapılıyor yada hellox dıye bır program var onun cıkmasını beklersın veya ben hack lemek ıstemıyorum programları sertifikalandırıp kullanmak ıstıyorum dıyorsan bu sıteden sertifika alman gerek... sertifika telefonun seri numarasına verilir ve senın sertifikalandırdığın bı program baska bır telefonda calışmaz...programları kurmadan önce eğer unsigned ise signedlaman yani sertifikalandırman gerek...

caldi10

Üye
selamlar. yeni bir 5800 xm aldım. daha önce eskş 6600 kullanmıştım. fakat uzun zaman oldu. bu telefon iyi bişeye benziyor ama kullanmam için sizin bilginize ihtiyacım var.skype ve msn telefonda ilk tercihim. + kurmayı denedim hata veriyor.wlan ile kablosuz ağ arıyorum bağlanyorum.internete. fakat skype ve msn çalışmıyor. facebook çalışıyor.harita meselesi de aynı. bağlantı istiyor ama wlan ile nasıl bağlanaca. ayarları nasıl. müzik ve vdeo hangi başka programları kurmak gerek. vşdeo oynatıcı real player kısıtlı. her dosyayı acmıyor. atümünü açan hangisi.?
müzik ve borwser için hangisini kullanayım.
benim istediğim kontur yada fatura harici wifi ile wireless modemden sinyal alıp telefonu kullanmk. skype den konusmak.,,
bir yardım edermisiniz.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
cihaz ayarlarından blootuth gps hariç diğerlerini seç aktif et yani...daha sonra ovi haritaları aç

1- ayarlara gir
2-internete gir bağlantıyı çevrimiçi yap , şebeke hedefini internet yap , dolaşım uyarısını aç
3-rotaya gir ulaşım aracını araba sürme yap
4- navigasyonda sürüş rehberinde TÜRKÇE-KADIN yazmasına dikkat et.
5-haritalardan cık telefon uygulamardan YER i tıkla konumlama sunucusunu otomatik yap geri de cık
6- sımdı ovi maps ı calıstır ve konumunu bir kerelık kaydet gelen güncelleştirme falan olursa onayla...böyle bi dene...

gps acınca bağlanması bazen 5 dakıkayı bulabılıyo arkadaslar sabırlı olun acılınca sorun kalmıyor harıtaları acıp şakk dıye bağlanmasını beklemeyın bu bulunduğunuz konuma göre değişiklik gösterir mesela benım bursa merkezde bıle acması 3-4 dakıkayı buluyor...

ayrıca nokia nın sitesinde ovi suit in son versıyonu cıktı arkadaslar kesınlıkle kurmanızı tavsıye ederım haritalarda olsun guncellestırmelerde olsun sıkıntı cekmeyeceğiniz umuyorum basitleştirmişler özellikle harita yüklemeler cok basit tek tıkla...

akıllı arkadaşım bu dediklerini yapınca evet bağlanıyor bağlanıyor ama hepsini seçersen o ayarlardan her seferinde kontör gidiyor.

sonce32

Üye
Arkadaşım panoramik foto için verdiğin bilgiye yaptığın araştırmaya çok teşekkür ederim yalnız şu hususa ricaen ben zaten pc de birleştirme işlemi yapabiliyorum benim maksadı gayem fotoğrafı çektiğim anda birleştirmesini yani bunu telefonun yapması.Bu özellik samsung ve ericson da olmasına rağmen nokıa da olmaması üzücü.Ama çokta önemli değil belki yakında bunu destekleyen bi program çıkar.Yeni sorularımla tekrar geleceğimden emin olabilirsin :) şimdilik iyi günler

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
selamlar. yeni bir 5800 xm aldım. daha önce eskş 6600 kullanmıştım. fakat uzun zaman oldu. bu telefon iyi bişeye benziyor ama kullanmam için sizin bilginize ihtiyacım var.skype ve msn telefonda ilk tercihim. + kurmayı denedim hata veriyor.wlan ile kablosuz ağ arıyorum bağlanyorum.internete. fakat skype ve msn çalışmıyor. facebook çalışıyor.harita meselesi de aynı. bağlantı istiyor ama wlan ile nasıl bağlanaca. ayarları nasıl. müzik ve vdeo hangi başka programları kurmak gerek. vşdeo oynatıcı real player kısıtlı. her dosyayı acmıyor. atümünü açan hangisi.?
benim istediğim kontur yada fatura harici wifi ile wireless modemden sinyal alıp telefonu kullanmk. skype den konusmak.,,
bir yardım edermisiniz.

skype ve msn kullanmak ıstıyorsan wirelees destekli skype ve msn sürümlerini barındıran program bulman gerek önerebileceğim kendı kullandığım ve telefonlada ındırebileceğin fring i öneririm oviden indirebilirsin telefonun uzerınde bulunan ovi mağaza simgesine tıkla...
veya ebuddy i kur...

telefonun kendı müzik çaları tüm ses codeclerini destekliyor zaten ekstra bir ses programını kurmana gerek yok...

browser olarak bu linkten skyfire yi kur ( tüm flahs dosyalarını acar örnek veriyorum youtube den video facebooktan video artı okey vs.. oyunları oynayabılırsın internetten ındırme yapıcaksanda operayı öneririm rapidshare den film bile indirebilirsin..ıkısınınde linki aşşağıda veriyorum ...)

tıkla opera mobile dokunmatık ekran destekli versiyonu kur...

tıkla skyfire s60 v5 versıyonu kur

bu programları wireleesle kullanırsan daha verımlı olur...
1- telefondan ayarlara gir...
2-bağlantıyı tıkla
3-hedefleri tıkla
4-interneti tıkla
5- öncelik 1 olarak kullandığın wirelees bağlantısını sec ve üzerinde secenekleri tıkla
6-düzenle yi tıkla
7-tekrar secenekler i tıkla ve gelişmiş ayarları tıkla
8- ipv4 ü tıkla dns ayarlını tıkla ve el ile 4.2.2.2. alt tarafa 4.2.2.3 yaz geri de şimdi sky fire yi çalıştır otomatık görecek zaten

real player kısıtlı demişsin ben sana mobie dvd smartvideo vs.. programlar önermem aksıne bılgısayarına format factory dıye bır programvar ücretsiz olup ultra verim alabıleceğin bir program önerırım google da arat format factory download yaz cıkan ılk sıteden ındır bılgısayarına kur atıyorum bı fılmmı 5800 a uygun dönüştürüp izlemek ıstıyorsun fılmı programın ıcıne sürükle secenekler cıkıcak ekrana gelen ekrandan cep telefonlarından 5800 seceneği var onu tıkla başlatı tıkla video 5800 a uygun biçimde formatlanacaktır üstelik alt yazılı filmleri bile dönüştürebilirsin takıldığın yer olursa burdan yardımcı olurum kolay gelsın...lütfen bir tşk rü cok görme hayırlı günler..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
bir yardım edermisiniz.
İlk önce telefonun hayırlı olsun :)
Msn ve skyp için nimbuzz veya fring prgrmlarını kullanabilirsn..bağlanırkende wlan bağlantısını sectn mi sorun olmaması gerekiyor..müzik için forumumuzda s60 v5 blmnden müzik çalarlara bakabilirsin.aynı sev video oynatıcılr içinde gecerli s60 v5'bölmndn bakabilirsin..her videonun acılması içinde smartmovie'yi öneririm..browser için skyfirenin son sürümünü kullan..onun sayesnde netten video facedeki oyunları fln oynayabilirsin..kısacası flash 9 destekli bi tarayıcı..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun telefonunuz ındırdığınız s60 v5 9.4 program oyun ve temaları bılgısayardan blootuth ile telefona gönderdiğinizde mesajlara gelir zaten orda tıklayarak kurabılırsın ama programların 5800 a uyumlu veya signed yanı sertıfıkalı olmalarına dıkkat et eğer telefonun hack li değilse ki yenı aldığına göre değildir hack lemen veya sertifika alman gerek bu siteden

basit bir şekilde üye olarak sertifikalandırma yağacağın cer. . ve signsis dosyalarını alabılırsın...

hayırlı olsun telefonunuz ındırdığınız s60 v5 9.4 program oyun ve temaları bılgısayardan blootuth ile telefona gönderdiğinizde mesajlara gelir zaten orda tıklayarak kurabılırsın ama programların 5800 a uyumlu veya signed yanı sertıfıkalı olmalarına dıkkat et eğer telefonun hack li değilse ki yenı aldığına göre değildir hack lemen veya sertifika alman gerek bu siteden

basit bir şekilde üye olarak sertifikalandırma yapacağın cer. . ve signsis dosyalarını alabılırsın...

Üst Alt