Ben konumumu bulamıyorum navigasyonda
konumu bulmak ıcın konum de yer bulduğunda seceneklerden bir kerelık kaydet tamamdır. bunda bulamayacak bişi yok fakat açık alanda çalıştır ovi mapsi ve sabırlı ol. acılacaktır.
--------------- Ekleme ---------------
SA ,
v40 1.5 Gün şarj dayanıyor pek kullanmadıgım halde,v50 ye gecsem artıs olur mu
değişen bişi olmaz...
--------------- Ekleme ---------------
selam arkdaşlar pc nin bluetooth'undan video atıyorum sadece ses oynatıyor video oynatmıyor telefonum nokia 58.00 Xp ... birde usb takıyorum pc ye videoyu atıyorum açmıyor yada açtığı zaman göstermiyhor ses hatalı felan diyor... hatalımı diye baska telefona atıyorum aynı videoyu onda oynatıyor bnm telefonumda oynatmıyor ... yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekürler (Not: tane tane anlatırsanız sevinirim )
banada yardımcı oluırmusunuz... yada ne programı indireceksem link verirmisiniz? rica ediyorum...
arkadaşım format factory diye bir program var bılgısayar ıcın
bu program ne işemi yarar videoları birbiri ardına dönüştürür bu programı ındır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilgisayarına kur zaten programı kurcala seceneklerde 5800 seceneği mevcut ıstedığını vıdeo yu programa at 5800 seceneğini sec ve dönüştürsün program senın ıcın dönüştürsün at telefona yüzde yüz açar ben bu yöntemı kullanıyorum cunku vıdeolar HD kalitesinde izliyorum...
yada başka bir yol Mobile DVD programı var yada smart movie de olabılır bunlar bu forumda symbian OS 9.4 programlar kısmı var orda mevcut o programlardan bırını kurarsan telefona bazı vıdeoları acabılırsın ama kesınlıkle 1.ci anlatımı tavsıye ederım programa gerek kalmadan kaliteli video hatta uzunnnn filmleri bile izleyebılırsın...program tamamen ücretsiz olup kullanımı basit ve hızlıdır.